Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yorumlari okurken su kadar olsu kan vermekten korkuyorum diye gorurdum, ben kosa kosa yaptiririm derdim hep. Su an icimden hic gelmiyo kan vermek falan. Az cok taniyorum bedenimi, adet agrisi bunlar(

Kızlar bende salı günü yaptirdim aşılama bugün gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden negatif çıktı umitlerim soldu ya olsa çıkmaz miydi

Kızlar bende salı günü yaptirdim aşılama bugün gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden negatif çıktı umitlerim soldu ya olsa çıkmaz miydi
Canım erken çıkmaz tabiki canını sıkma hemen.. Benm kanda 39 idrarda hala yok çünkü adetin gecikmeden göstermiyor en hassası bile..

12.günü 28di 14.günü 39 çıktı canım.. Yarın tekrar kan vercem bu ara idrar yapmadım hiç en son 28 çıktıgında yapmştm.

Kızlar ne alemdesnz? Benm değerim 26ya düştü çok üzgünüm doktor cuma tekrar kan ver dedi adetim de henüz başlamadı başka bi doktora sordum sağlıksız bi gebelik olmuş vücut atacaktır dedi ( ilk testi negatif görmekten böylesi daha zor emin olun

Canim cok gecmis olsun cok uzuldum ama en azindan hamile kalabiliyosun bunu gordun. Gerisi icin umudun var

Pko vrmi brazda kilo vr bnm 76 kiloym

Kac kiliyla hamile kldn boyun kac bn 1 56 boyum 76 kiloyum

Ilk asilamami canim kilon kacti

Üçüncü aşılamam tuttu. Ilk ikisi olumsuz olunca 3. Den hiç umutlu değildim hatta doktorum çok ısrar ettiği için denedim ama oldu işte :) hepinize umut olsun diye yazıyorum Allah kimseyi bu yolda aratmasın
Pko varmi canim bnde var ve kilo var biraz korkuyrm tutmayacak die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…