Pko varmiydi cnmKizlar merhaba 38 yasindayim. Amh 0,17 cikti esimde de morfoloji %2 cikti. 3-4 ay ilac ve keciboynuzu kullandik ve dr degistirdim jinemede basladim. Asilamaya karar verdik. Araya bayram girdiginden asilama icin kullanilan yumurta gelistirme ignelerini kullanamadik. Bayram sonrasi konyrolumde tesadufen 2 yumurta goruldu ve olgunlasinca catlatma ignesini ilk kez kullandim. 36 saat sonra asilama yapildi ve 8 gun sonra bildiginiz kanamali adet oldum. Hatta pihtilar atiyordum kanla birlikte. Halsizlik falan basladi arada kanamam kesilip camur gibi geldi. Atesimde yuksekti ve 12. Gun idrar testinde cift cizgiyi gordum. Kanamam devsm ederken hemen kan testi yaptirdim sonuc 29 cikti :) kanama devam etti ve ben 3 gun sonra drumun istegi uzerine tekrar bhgc baktirdim 116 cikti yine 4 gun sonra 577 cikti :) cok sukur kanamam da kesildi. Ümidiniz hep olsun. Allaha dua etmeyi isyan etmemeyi tercih edin. Darisi tum isteyenlere :)
Kızlar merhaba bende bugün ilk asilamami oldum pco var Allah hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlere
Ins canm amin aminKızlar merhaba bende bugün ilk asilamami oldum pco var Allah hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlere
1 ymurtnmi oldu cnm pko mu vr bnde asilama oldm 2 yi snuc bkliyrmBende ilaçla oluyorm duzensizdir reglm.biraksam aylar surer.klomen kullanmistm geçen ay hiç yumos gelişmedi günde bi tane ictm.bu ay iki tane içtim ve folik asit baslamstm günde bi tane 1yumos gelsti cumartesi de catlatma iğneli olup dun asilamam yapıldı
Bende ilaçla oluyorm duzensizdir reglm.biraksam aylar surer.klomen kullanmistm geçen ay hiç yumos gelişmedi günde bi tane ictm.bu ay iki tane içtim ve folik asit baslamstm günde bi tane 1yumos gelsti cumartesi de catlatma iğneli olup dun asilamam yapıldı
Aynen gcmio bnmde yarn 11. Gnun adt olacm die ck krkuyrm 2. Asilamam bndede pko varEvet canım pco var.sağda 1tane 17 mm yumurta vardı ertesi günde catlatma iğneli vuruldm.solda bu kaç tane daha var demişti ilk sonra pcosun ya onlar dr dedi bilmiyormuş belkide yumostur bekliyormuş iki hafta geçmek bilmez şimdi iki günde yatyrm dinleniyorum ama bende çok da kendmi dinlemek istemiyorm sonra hayal kırıklığı daha çok olur diye düşünüyorum
Canm hamile misin asilamadn snra knda gbeligin kac ckti 2. Asilamami yptrdm knde 19.03 ckti ck krkuyrmmmmm dger ck dsukproxed plus, tratella, evicap (yazılışlarında yanlışlık olabilir tam hatırlayamadım) kullandı.
Bnmde 2. Asilama kan tstinde 10.03 ckti ck krkuyrmKizlar merhaba 38 yasindayim. Amh 0,17 cikti esimde de morfoloji %2 cikti. 3-4 ay ilac ve keciboynuzu kullandik ve dr degistirdim jinemede basladim. Asilamaya karar verdik. Araya bayram girdiginden asilama icin kullanilan yumurta gelistirme ignelerini kullanamadik. Bayram sonrasi konyrolumde tesadufen 2 yumurta goruldu ve olgunlasinca catlatma ignesini ilk kez kullandim. 36 saat sonra asilama yapildi ve 8 gun sonra bildiginiz kanamali adet oldum. Hatta pihtilar atiyordum kanla birlikte. Halsizlik falan basladi arada kanamam kesilip camur gibi geldi. Atesimde yuksekti ve 12. Gun idrar testinde cift cizgiyi gordum. Kanamam devsm ederken hemen kan testi yaptirdim sonuc 29 cikti :) kanama devam etti ve ben 3 gun sonra drumun istegi uzerine tekrar bhgc baktirdim 116 cikti yine 4 gun sonra 577 cikti :) cok sukur kanamam da kesildi. Ümidiniz hep olsun. Allaha dua etmeyi isyan etmemeyi tercih edin. Darisi tum isteyenlere :)
Pardon yanlis yazmisim 19.03 ckti kanda asilamadan 14 . GnuBnmde 2. Asilama kan tstinde 10.03 ckti ck krkuyrm
Umarım hamilesin 17 üstü olduğuna görePardon yanlis yazmisim 19.03 ckti kanda asilamadan 14 . Gnu
Korkuyrm kmyasal gebelik olmasina dgerin dusmesineUmarım hamilesin 17 üstü olduğuna göre
Sende inş hamilesinde canım kaçınca gün çıktı bu sonuöç? Ben 12.günde 26 görmştm inş tutunur sana bebeğin benmki yavaş yükseldi ve düştü sonra şuan ikinci aşılamayı yaptrdm dün bekliyorm inş Rabbim bu kez sağlıkla nasip ederCanm hamile misin asilamadn snra knda gbeligin kac ckti 2. Asilamami yptrdm knde 19.03 ckti ck krkuyrmmmmm dger ck dsuk
Olmadi degerim dusmus bebek tuunamamis tusmusSende inş hamilesinde canım kaçınca gün çıktı bu sonuöç? Ben 12.günde 26 görmştm inş tutunur sana bebeğin benmki yavaş yükseldi ve düştü sonra şuan ikinci aşılamayı yaptrdm dün bekliyorm inş Rabbim bu kez sağlıkla nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?