Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayirli olsun cnm pko falan mi wardi sende de?
Canım sanırım yalnış yerde cevaplamışım sorunu.Ever pco hastasıyım bende.3 yıldır aralıksız tedavi gördüm.Ne illetmiş ama.Bir düşük yaptım 8 ay önce.İlk kez aşılama oldum bu ay ve OHSS oldum orta şiddette.Her iki overde çok sayıda kist gelişmiş.Ama gebelik de var şükür.Şu an sevinemiyorum bile.Ya bu sefer de gelişmezse...

Ins gelisir cnm benim dua et bol bol.zikir cek

Mrb arkdslr bnde aranza yeni katldim 3 gun sonra asilamam olacak merionl kllnyorum igne olarak yalniz catlatma igmesne iki gun var ben dha onu kullanmadan afdersnz beyaz hi akntim oldu yogun gnel de yumrtam catladginda olrdu szce erken ctlamis olablirmi dha catlatma igmesi bile vurulmadan e ge r oyleyse asilamam nekadar saglikli olablirki

Merhaba arladaslar 2011 yilinin ekim ayinda asilama yaptirdim ilk seferde tuttu cok sukur Rabbime 2012 temmuz ayinda bir kizim oldu suan 4 yasinda Rabbim sizlere de yasatsin insallah. Suan ikinci bebegi dusunuyoruz ve cok stresliyim normal olacak mi bilmiyorum bu beklem sureci beni yipratacak gibi tekrar asilamami yaptirsam diye dusunurken sizleri gordum bian once doktora gidip fikir danismayi dusunuyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah

Canim asilamanin tuttugundaki belirtilerini hatirliyor musun pylasirsan ck sevinirim

kızlar beımde ıkıcı aşılamam ve tutmadı eşımdede bended bı sıkıntı yok herşey normal ama olmuyor ıkı aşılama arası ne kadar zamn olmalı 3. denesem tüpe mı geçsem aklım karışık

Kzlar ikinci asilamamdi 16. Günü idrar testinde slik czgi ckti yarn kan thliline gdecegm inş dvami gelr herkes nasp olr

Hayırlı olsun.Aşılamadan sonraki 16. Gün mü?yoksa adetten 16. Gün mü?b-hcg değerin kaç çıktı?Ben de beklemedeyim :/ 1 hafta oldu
Asilamanin 16 günü idrarda ve kanda ckti dger 208 idi bugün 18. Gün tkrr test verm akşama doğru bakacakgm latlaniyomu ikiye dgerim mrk edyorm

Canm ilk 208 idi bigün durup bigün daha yapym kam testni 410 olmuş inş yukselyo bayramdan snra kontrolm var inş sende benm gbi haberler alırsın canim
Aminnnn ama ben kendime hiç dikkat etmedim bugün.Kısmet dedim,yapanım olmayınca cam sildim,iş yaptım
İnş tutar.İnş...
Senin adına çok sevindim,sakin yürüyüşler yaparsan,kan basıncının yükselmesi bebişine iyi gelir.Sat kaçtı?

6 agustostu canım inan bana dikkat etmezse aklına getirmezsn oluyor ben ilk asilamada çok düşündüm belirti aradim tutacakmi DİE ama bunda umursamadim aşılama olduğumu unuttum aklıma bile getirmedim nete bile gitmedim buraya inanki ustune dusmeyince oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…