Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet,adet oldum.Bir ay ara vermemi tavsiye ettiler ,öbür ay 2.'yi yaptıracağız.senin aran ne kadar?
Suan ki durumun ne?kontrole gidecektin,nasıl geçti??
Canm bn hic ara vermedm asilama tutmamsti adet olmustum o adette hmen ignelere baslamstm ck skur tuttu ama ktrolumde de braz tedrgnim bwbegn oldgu kese icinde kanama var dusuk tehliken ck yuksek dedi heran olablr ddi bkmyorm artk cnm beklyorz sdce

Canm bn hic ara vermedm asilama tutmamsti adet olmustum o adette hmen ignelere baslamstm ck skur tuttu ama ktrolumde de braz tedrgnim bwbegn oldgu kese icinde kanama var dusuk tehliken ck yuksek dedi heran olablr ddi bkmyorm artk cnm beklyorz sdce
Benim gittiğim hastane 1 ay ara verdiriyormuş
İnş sağlıkla gelişir bebeğin ve kucağına alırsın.Allah yardımcımız olsun.gelişmelerden haberdar et.

kızlar 2. aşılamadan sonra adet gecıkmesı yaşayan oldumu 2. aşılamam tutumadı doktorum çatlamamış foliküllerin var 1 ay dınlen dedı en son adetım 20 ağustos adetın 8. gunu kan testı verdım 0.2 çıktı adetın 15. gunu kan testı 0.1 çıktı doktor adet söktürücü verdı acaba kullansammı adet söktürücüyü adetlerım düzenlıdır ılk defa ıkıncı aşıalamdan sonra gecıkme yaşadım deneyımı bılgısı olan arkadaşlar yorum yazabılır mı

Merhaba. Hayirli olsun. Asilamanizi nereye yaptirdiniz ogrenebilirmiyim?

Arkadaşlar, yüksek fsh ile aşılama yapılan, başarılı olan var mı aranızda?

3. aşılama sonucum ilk test 761 6 gün sonra 2 test 4432 gebelik günaydın var ama doktor hala temkinli sonuçlar çok iyi demesine rağmen sizce nasıl sonuçlar

3. aşılama sonucum ilk test 761 6 gün sonra 2 test 4432 gebelik günaydın var ama doktor hala temkinli sonuçlar çok iyi demesine rağmen sizce nasıl sonuçlar
çok sevindim ya hayırlı olsun bana umut oldun. bende şuan 3. aşılamamın sonucunu bekliyorum. Bugün 6. günüm. belirtilerin neler oldu biraz anlatırmısın. ve gonal f iğnelerindenmi kullandın? adet gününe yakın lekelenmelerin oldumu hiç? kaç yumurtan olmuştu? kaç mm? ya çok sordum soru kusura bakma heyecanlandım yazını görünce :)

Merhaba. Benimde bugün asilamamin 6 nci günü. Bende çok hafif mide bulantisi var. Pisikolojiktir diye düsünüyorum. Sizde varmi böyle birsey?

Üçüncü aşılamamda ikizlere hamileyim. İlk iki aşılamamı yaptırdığımda günde 1 paket sigara içiyordum. Kahve çay....hiç bakmadım kendime. Çok da güzel bi yumurtam oluşmuştu ama bebeğin tutunması imkansızdı. Üçüncü aşılamamda kendime çok iyi baktım.

Gözünüz aydınn, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh.. Ne zamandır istiyordunuz, sorun neydi..

Gözünüz aydınn, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh.. Ne zamandır istiyordunuz, sorun neydi..
Yaklaşık 3 yıldır istiyoruz. Sorun sanırım benim aşırı derecede sigara içmem ve eşimin ayın 25 günü şehir dışında olması idi Tıbbi bir sorunumuz yoktu. Tüpler açık, yumurtalar ve spermler çok iyi durumdaydı. Ama ben 15 yıldır falan çok sigara ve kahve içerim. Sanırım bebeğin tutunmasını imkansızlaştırıyor. Yumurta döllenmişse bile benim haberim olmuyordu; bir kere oldu, o da düştü.

gozun aydin canim bebislerini sag saglim alirsin insaAllah.

asilamayla hamile kaldim dedin..iliski oldumu asilamadan sonra? birde yumurta takibimi yaptirdin sadece? klomen ya da puregon igne filan kullandin mi? yumurtalarin olussun diye???

gozun aydin canim bebislerini sag saglim alirsin insaAllah.

asilamayla hamile kaldim dedin..iliski oldumu asilamadan sonra? birde yumurta takibimi yaptirdin sadece? klomen ya da puregon igne filan kullandin mi? yumurtalarin olussun diye???
Düşük dozda puregon iğne kullandım 10 gün falan. 3 yumurtam oluştu. Aşılamadan sonra ilişki olmadı bizim; hatta 4 gün banyo bile yapmadım. 5 gün falan yatarak dinlendim. Aşılamadan 4 gün sonra normal cinsel hayatımıza döndük. Eşim sperm vermeden önce 4 gün cinsel perhiz uyguladı.

dusuk doz dedin ne kadardi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…