Canm bn hic ara vermedm asilama tutmamsti adet olmustum o adette hmen ignelere baslamstm ck skur tuttu ama ktrolumde de braz tedrgnim bwbegn oldgu kese icinde kanama var dusuk tehliken ck yuksek dedi heran olablr ddi bkmyorm artk cnm beklyorz sdceEvet,adet oldum.Bir ay ara vermemi tavsiye ettiler ,öbür ay 2.'yi yaptıracağız.senin aran ne kadar?
Suan ki durumun ne?kontrole gidecektin,nasıl geçti??
Benim gittiğim hastane 1 ay ara verdiriyormuşCanm bn hic ara vermedm asilama tutmamsti adet olmustum o adette hmen ignelere baslamstm ck skur tuttu ama ktrolumde de braz tedrgnim bwbegn oldgu kese icinde kanama var dusuk tehliken ck yuksek dedi heran olablr ddi bkmyorm artk cnm beklyorz sdce
Merhaba. Hayirli olsun. Asilamanizi nereye yaptirdiniz ogrenebilirmiyim?Kızlaaarrr aize umut olsun diye yazıyorum ben bir buçuk yıllık evliyim bi sıkıntımız olmadığı halde bebemiz olmadı aşılamaya karar verdik 1 şubat 2016 yani 17 gün önce aşılamam oldu ve ben dün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim doğumuma kadar hep sizin için dua edicem Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin bu güzel duyguyu bu aada belirti olarak aşılamamın 3. Gününden beri göğüslerimde şişlik ve ağrı var onun dışında aon 3 gündür mide bulantım varr
Hayirli olsun. Asilamanizi nerde yaptirdiniz ogrenebilirmiyim?kızlar benimde ilk aşılama tuttu Allah herkese nasip etsin
çok sevindim ya hayırlı olsun bana umut oldun. bende şuan 3. aşılamamın sonucunu bekliyorum. Bugün 6. günüm. belirtilerin neler oldu biraz anlatırmısın. ve gonal f iğnelerindenmi kullandın? adet gününe yakın lekelenmelerin oldumu hiç? kaç yumurtan olmuştu? kaç mm? ya çok sordum soru kusura bakma heyecanlandım yazını görünce :)3. aşılama sonucum ilk test 761 6 gün sonra 2 test 4432 gebelik günaydın var ama doktor hala temkinli sonuçlar çok iyi demesine rağmen sizce nasıl sonuçlar
Merhaba. Benimde bugün asilamamin 6 nci günü. Bende çok hafif mide bulantisi var. Pisikolojiktir diye düsünüyorum. Sizde varmi böyle birsey?çok sevindim ya hayırlı olsun bana umut oldun. bende şuan 3. aşılamamın sonucunu bekliyorum. Bugün 6. günüm. belirtilerin neler oldu biraz anlatırmısın. ve gonal f iğnelerindenmi kullandın? adet gününe yakın lekelenmelerin oldumu hiç? kaç yumurtan olmuştu? kaç mm? ya çok sordum soru kusura bakma heyecanlandım yazını görünce :)
evet bendede olmaya başladı hafif ara ara oluyor. bugun benim 8. günüm :)[/QUOTE Hayirlisiysa gelsin bebislerimiz insallah Siz nerde yaptirdiniz asilamanizi?
Ben Goztepe Medicalparkta yaptirdim.Bağcılar devlet hastanesinde yaptırdım. ya sen ??
Gözünüz aydınn, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh.. Ne zamandır istiyordunuz, sorun neydi..Üçüncü aşılamamda ikizlere hamileyim. İlk iki aşılamamı yaptırdığımda günde 1 paket sigara içiyordum. Kahve çay....hiç bakmadım kendime. Çok da güzel bi yumurtam oluşmuştu ama bebeğin tutunması imkansızdı. Üçüncü aşılamamda kendime çok iyi baktım.
Yaklaşık 3 yıldır istiyoruz. Sorun sanırım benim aşırı derecede sigara içmem ve eşimin ayın 25 günü şehir dışında olması idiGözünüz aydınn, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh.. Ne zamandır istiyordunuz, sorun neydi..
Yaklaşık 3 yıldır istiyoruz. Sorun sanırım benim aşırı derecede sigara içmem ve eşimin ayın 25 günü şehir dışında olması idiTıbbi bir sorunumuz yoktu. Tüpler açık, yumurtalar ve spermler çok iyi durumdaydı. Ama ben 15 yıldır falan çok sigara ve kahve içerim. Sanırım bebeğin tutunmasını imkansızlaştırıyor. Yumurta döllenmişse bile benim haberim olmuyordu; bir kere oldu, o da düştü.
Düşük dozda puregon iğne kullandım 10 gün falan. 3 yumurtam oluştu. Aşılamadan sonra ilişki olmadı bizim; hatta 4 gün banyo bile yapmadım. 5 gün falan yatarak dinlendim. Aşılamadan 4 gün sonra normal cinsel hayatımıza döndük. Eşim sperm vermeden önce 4 gün cinsel perhiz uyguladı.gozun aydin canim bebislerini sag saglim alirsin insaAllah.
asilamayla hamile kaldim dedin..iliski oldumu asilamadan sonra? birde yumurta takibimi yaptirdin sadece? klomen ya da puregon igne filan kullandin mi? yumurtalarin olussun diye???
dusuk doz dedin ne kadardi?Düşük dozda puregon iğne kullandım 10 gün falan. 3 yumurtam oluştu. Aşılamadan sonra ilişki olmadı bizim; hatta 4 gün banyo bile yapmadım. 5 gün falan yatarak dinlendim. Aşılamadan 4 gün sonra normal cinsel hayatımıza döndük. Eşim sperm vermeden önce 4 gün cinsel perhiz uyguladı.
50 mgdusuk doz dedin ne kadardi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?