Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsuunnnnn çok sağol duaların için. Allah kucağına almayı nasip etsin. Nerede oldu aşılaman?
Tşk ederim arkadaşım. Ben Lüleburgaz da yaptırdım. Hatta ihtimali zayıf diye istemiyordum. Dk ısrar etti bende yaptım. İyiki yapmışım. 6 senedir uğraşıyordum

Benim de tam 40 saat sonra yapıldı. zaten çatlayan yumurta 24 saat canlı kaldığı için sorun yok.

Bu arada, kime ikiz desem hemen tüp bebek mi diye soruyor.. Millet ne kadar gereksiz ya. Ha tüp, ha aşı, ha normal..size ne? Sanki tüp bebek serada büyüyor, sanki uzaylı.. cahil insanlar.
Ayy çok güldüm sera lafına. Doğru diyorsun bacım. Annem bana sormuştu bir kez. Tüp bebek olunca sizin çocuğunuz oluyor mu diye. İnsanlar bilmiyor kiii

Merhabalar. Gogus agrisi dediginiz gogus ucumu yoksa gogusun genelimi koltuk altina dogru falan mi

Tşk ederim arkadaşım. Ben Lüleburgaz da yaptırdım. Hatta ihtimali zayıf diye istemiyordum. Dk ısrar etti bende yaptım. İyiki yapmışım. 6 senedir uğraşıyordum
Merhaba bende luleburgazda oturuyorum. Tedavi görüyorum.siz hangi doktora gidiyordunuz acaba

Meraba özden hanım A gidiyorum. Tavsiye ederim
Ozden hanima gittim.ben bir oglum var o dogurttu.2.sini istedik ama maalesef dis gebelik oldu.ozden h@nim ameliyat etti.1.5yil oldu. 11 aydir tedavi gormeme ragmen kalamadim.bu ay asilama yapilacak buyuk ihtimalle.5 aydir.Tekirdağ a gidiyorum.Genisis diye bir kliniğe bakalim hayirlisi.

Anladım. İnşallah memnun kalırsınız. Rabbim inşallah hayırlı haberler alırsınız

Asilamasi tutan arkadaşlar eşinizin sperm değerleri nasıldı sperm sayısı hareketlilik morfoloji

Asilaman tutmus hayirli olsun cnm bisey soracam ya adet tarihine yakin adet agrin olmus muydu

Merhaba,

Adet tarihine yakın adet sancısı oluyor. Bu durum 3 ncü aya kadar devam edıyor. Sonra vucut gebeliğe alışıyor ve adet agrısı olmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…