Hayırlı olsuunnnnnArkadaşlar merhaba bende aşılama ile hamile kaldım. 2, aşılamada. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
Tşk ederim arkadaşım. Ben Lüleburgaz da yaptırdım. Hatta ihtimali zayıf diye istemiyordum. Dk ısrar etti bende yaptım. İyiki yapmışım. 6 senedir uğraşıyordumHayırlı olsuunnnnnçok sağol duaların için. Allah kucağına almayı nasip etsin. Nerede oldu aşılaman?
Benim de tam 40 saat sonra yapıldı. zaten çatlayan yumurta 24 saat canlı kaldığı için sorun yok.KıZlar günaydın.
Dün saat 14 te aşılamam yapıldı, benim merak ettiğim ve maalesef kafama taktığım şu; aşılamam çatlatma iğnesinden 40 saat sonra yapıldı. Dr uma çok güveniyorum yalnız geç mi oldu diye de çok düşünüyorum açıkcası. Aşılaması bu saatlere denk gelip gebelik elde eden var mı aranızda? Benim adetin 8. Gününden itibaren menogon iğneyle ilk dört gün 2 toz bi su, sonraki 6 gün ise tek toz tek su şeklinde kalçadan 10 gün yumurta uyarıldı. 2 sagda 2 solda 4 yumurta elde edildi, eşimin yıkanmış 127 milyon spermı aşılandı. Ama 40 saat sonrası çok takıldı kafama, ilk aşılamam bi de ...
Bu arada, kime ikiz desem hemen tüp bebek mi diye soruyor.. Millet ne kadar gereksiz ya. Ha tüp, ha aşı, ha normal..size ne? Sanki tüp bebek serada büyüyor, sanki uzaylı.. cahil insanlar.
Yok küçük bir piknik tüpü doğuracağım anneciğim deseydinAyy çok güldüm sera lafına. Doğru diyorsun bacım. Annem bana sormuştu bir kez. Tüp bebek olunca sizin çocuğunuz oluyor mu diye. İnsanlar bilmiyor kiii
Merhabalar. Gogus agrisi dediginiz gogus ucumu yoksa gogusun genelimi koltuk altina dogru falan miteşekkür ederim. açıkçası adet günümden bi hafta öncesine kadar belirtim yoktu. hatta çoğu zaman aşılama yaptığımı bile unutuyordum. sonra göğüs ve kasık ağrısı başladı. dilim damağım sürekli kurumaya ve aşırı susuzluk çekmeye başladım. normalde çok uysal biriyimdir ama nedense adetime bi hafta kala agrsifleşmeye başladım. ama bunları hep ilaçların etkisine bağlıyordum ve adet olmayı bekliyordum. anlayacağınız pek umudum yoktu. aşılamamın 15. gününü kaçırdım o gün test yapmam gerekiyordu ama zaten bende adet belirtileri var adet olurum diye kan testi yapmadım. bi de negatifi görmek cidden canımı sıkardısonra unuttum ben. bu sabah kalktım. adetimden üç gün geçtiğini farkettim. yine kasık ağrıları bel ve göğüs ağrısı var tabii. dudaklarım da çatlamaya başladı bu arada bi iki gündür. sonra idrar testi yaptırdım çift çizgi , akşama da kan testi o da pozitif. sanırım ben hiç kafama takmadım. hatta bi iki gün ilaçlarımı bile almayı unuttum diyebilirim. cidden kafaya takınca olmuyor sanırım.
allah herkese nasip etsin inşallah.
Merhaba bende luleburgazda oturuyorum. Tedavi görüyorum.siz hangi doktora gidiyordunuz acabaTşk ederim arkadaşım. Ben Lüleburgaz da yaptırdım. Hatta ihtimali zayıf diye istemiyordum. Dk ısrar etti bende yaptım. İyiki yapmışım. 6 senedir uğraşıyordum
Meraba özden hanım A gidiyorum. Tavsiye ederimMerhaba bende luleburgazda oturuyorum. Tedavi görüyorum.siz hangi doktora gidiyordunuz acaba
Ozden hanima gittim.ben bir oglum var o dogurttu.2.sini istedik ama maalesef dis gebelik oldu.ozden h@nim ameliyat etti.1.5yil oldu. 11 aydir tedavi gormeme ragmen kalamadim.bu ay asilama yapilacak buyuk ihtimalle.5 aydir.Tekirdağ a gidiyorum.Genisis diye bir kliniğe bakalim hayirlisi.Meraba özden hanım A gidiyorum. Tavsiye ederim
Siz ne kadara yaptirdiniz asilamaniziMeraba özden hanım A gidiyorum. Tavsiye ederim
850 tlSiz ne kadara yaptirdiniz asilamanizi
Anladım. İnşallah memnun kalırsınız. Rabbim inşallah hayırlı haberler alırsınızOzden hanima gittim.ben bir oglum var o dogurttu.2.sini istedik ama maalesef dis gebelik oldu.ozden h@nim ameliyat etti.1.5yil oldu. 11 aydir tedavi gormeme ragmen kalamadim.bu ay asilama yapilacak buyuk ihtimalle.5 aydir.Tekirdağ a gidiyorum.Genisis diye bir kliniğe bakalim hayirlisi.
Igneler icindemi sadece asilamami.teşekkürler850 tl
Sadece aşılama iğneler hariçIgneler icindemi sadece asilamami.teşekkürler
TeşekkürlerSadece aşılama iğneler hariç
Rica ederimTeşekkürler
Asilaman tutmus hayirli olsun cnm bisey soracam ya adet tarihine yakin adet agrin olmus muyduArkadaşlar merhaba bende aşılama ile hamile kaldım. 2, aşılamada. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
Asilaman tutmus hayirli olsun cnm bisey soracam ya adet tarihine yakin adet agrin olmus muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?