- 11 Ocak 2017
- 56
- 113
- 43
- 40
Hayırlı olsun .. belirtilerini yazarsan sevinirim
teşekkür ederim. açıkçası adet günümden bi hafta öncesine kadar belirtim yoktu. hatta çoğu zaman aşılama yaptığımı bile unutuyordum. sonra göğüs ve kasık ağrısı başladı. dilim damağım sürekli kurumaya ve aşırı susuzluk çekmeye başladım. normalde çok uysal biriyimdir ama nedense adetime bi hafta kala agrsifleşmeye başladım. ama bunları hep ilaçların etkisine bağlıyordum ve adet olmayı bekliyordum. anlayacağınız pek umudum yoktu. aşılamamın 15. gününü kaçırdım o gün test yapmam gerekiyordu ama zaten bende adet belirtileri var adet olurum diye kan testi yapmadım. bi de negatifi görmek cidden canımı sıkardısonra unuttum ben. bu sabah kalktım. adetimden üç gün geçtiğini farkettim. yine kasık ağrıları bel ve göğüs ağrısı var tabii. dudaklarım da çatlamaya başladı bu arada bi iki gündür. sonra idrar testi yaptırdım çift çizgi , akşama da kan testi o da pozitif. sanırım ben hiç kafama takmadım. hatta bi iki gün ilaçlarımı bile almayı unuttum diyebilirim. cidden kafaya takınca olmuyor sanırım.
allah herkese nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim. Aşılama zamanı bnde oyleydim çok aklımda değildi.şu an da gün içinde unutuyorum. Gerçi bu ay yapmadım ama igneli tedaviyi bu ay progesterone fitil kulanilyorum o uyku mu yapıyor ne uykum geliyor .ve Karnım sis hissediyorum . Hayırlısı Allah tan bize de dua edersen sevinirim
ah o uyku çok tatlı bir şey :) sürekli uyukluyorum ben de. benim görümcem de aşılama oldu ama ilki tutmadı. sonra fitillere devam etti o da . sanırım aşılama sonrası da etkisini gösterebiliyormuş ilaçlar. boşa umutlandırmak istemem seni ama şu an iki ayı var kızını doğurmasına :) allah sana da nasip etsin inşallah. tez vakitte evin rengarenk olur, pencerene kuşlar konar inşallah :)
Amin inş.güzel duan için teşekkür ederim .. umarım o uyku fitillerden değildir. Rabbim sağlıklı kucağına almayi nasip etsin
Kızlar ne güzel asilamalariniz tutmuş maşallah. Buda benim ikinci asilamam. Pazartesi günü oldum daha çok yeni. Benim sizlere sorum. Aşılamadan sonra iliski oldumu??? ilişkiyle mı yoksa aşılama ilemi hamile kaldınız??? Benimde tutarsa yazarım inşaallah. Cvp verirseniz çok mutlu olurum.
Feridedede öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. . Aşılama tarihin ne zamandi ve doktora gittin mi merak ettim.ah o uyku çok tatlı bir şey :) sürekli uyukluyorum ben de. benim görümcem de aşılama oldu ama ilki tutmadı. sonra fitillere devam etti o da . sanırım aşılama sonrası da etkisini gösterebiliyormuş ilaçlar. boşa umutlandırmak istemem seni ama şu an iki ayı var kızını doğurmasına :) allah sana da nasip etsin inşallah. tez vakitte evin rengarenk olur, pencerene kuşlar konar inşallah :)
Merhaba,KıZlar günaydın.
Dün saat 14 te aşılamam yapıldı, benim merak ettiğim ve maalesef kafama taktığım şu; aşılamam çatlatma iğnesinden 40 saat sonra yapıldı. Dr uma çok güveniyorum yalnız geç mi oldu diye de çok düşünüyorum açıkcası. Aşılaması bu saatlere denk gelip gebelik elde eden var mı aranızda? Benim adetin 8. Gününden itibaren menogon iğneyle ilk dört gün 2 toz bi su, sonraki 6 gün ise tek toz tek su şeklinde kalçadan 10 gün yumurta uyarıldı. 2 sagda 2 solda 4 yumurta elde edildi, eşimin yıkanmış 127 milyon spermı aşılandı. Ama 40 saat sonrası çok takıldı kafama, ilk aşılamam bi de ...
Merhaba,
Kafaniza takmayin. Benimde 40 saat sonra yapildi ve tuttu. 4 tane yumurtam vardı. Biri aşılama anında çatlaktı. Diğer 3 üde her an çatlayabilir dedi doktorum. Aşılama günü dahil bir hafta gün aşırı beraberlık olcak dedi doktorum.O süreçtede progestan kullandım sabah akşam 200 ml.
Kafanıza takmayın.Kendinizi yormadan normal hayatınıza devam edin. Hayırlısıysa inşallah tutar.
Hepsi çatlamışsa tutma şansı daha çok. Ben akşam saat Dediğim gibi saatte bir sorun yok bence.Çok teşekkür ederim.
Yalnız benim yumurtalar çatlamıştı gittiğimde, çatlamış dedi çnkü. İlişki içinse yarın olsun yeter dedi, yani bugün olacak. Sizin çatlamamış yumurta varmış... genel anlamda rahatım ama bu konu sanki geciktik gibi kafama takılıyor
Ay hayırlı olsun. Hepsi çatladıysa süperr. İkiz gelir belki :)) bence birkaç saatin önemi pek yoktur herhalde. Yolda buluşurlar:)Çok teşekkür ederim.
Yalnız benim yumurtalar çatlamıştı gittiğimde, çatlamış dedi çnkü. İlişki içinse yarın olsun yeter dedi, yani bugün olacak. Sizin çatlamamış yumurta varmış... genel anlamda rahatım ama bu konu sanki geciktik gibi kafama takılıyor
Hepsi çatlamışsa tutma şansı daha çok. Ben akşam saat Dediğim gibi saatte bir sorun yok bence.
Ay hayırlı olsun. Hepsi çatladıysa süperr. İkiz gelir belki :)) bence birkaç saatin önemi pek yoktur herhalde. Yolda buluşurlar:)
Can'ım öyle olduğunu sanmıyorum. Sonuçta yumurta 24 saat yaşıyor içerde. 24 saatten önce çatlamış olamaz. İğne vuruluyorsun sonuçta. Spermle illaki buluşmuştur.İnşallah canım :) ama çatlamadan önce içerde sperm olması gerekmio mu konusu var bi de ? 10 gün iğne yedim ya
Can'ım öyle olduğunu sanmıyorum. Sonuçta yumurta 24 saat yaşıyor içerde. 24 saatten önce çatlamış olamaz. İğne vuruluyorsun sonuçta. Spermle illaki buluşmuştur.
Aynen öyle ama zamanla da öğreniyorsun ki bu işin matematiği Yok ve herkesin bünyesi ilaçlara tepkileri başka başka. Aylarca ilaç kullandım adetlerim hep düzensizdi. 2-3 ayı buluyordu adetlerim. Sonra Birgün hamileliğimi fark ettim. Adetimin 10. Günü yumurtlamışım ve hamile kalmışım. O günden sonra saat gün hesabı yapmıyorum.Yani açıkçası ilk olduğu için çok fazla matematik yapıyorum, tecrübe oluyor ve sürekli araştırma bi merak içindeyim, çok da okuyan araştıran bi insanım hayatım boyunca hep okudum, tutup tutması olayı değil de bana yapılan şeyin geçmişini araştırmak hoşuma gidiyor şuan .18 yaşından 31 yaşıma kadar hep çalıştım vücudumdan bu konularda bi haber yaşadım hep, evlenince kadın ve erkek metabolizmasına sardım,hayat öğrenmekle geçiyor
Aynen öyle ama zamanla da öğreniyorsun ki bu işin matematiği Yok ve herkesin bünyesi ilaçlara tepkileri başka başka. Aylarca ilaç kullandım adetlerim hep düzensizdi. 2-3 ayı buluyordu adetlerim. Sonra Birgün hamileliğimi fark ettim. Adetimin 10. Günü yumurtlamışım ve hamile kalmışım. O günden sonra saat gün hesabı yapmıyorum.
Hesaplama ben de yapmıyorum düzensiz olduğundan ama akıntıyı takip ediyorum. Daha doğrusu takip de değil o Zaten anlaşılıyor.Ben de hiç bi zaman ovulasyon hesabı yapmadım, yapmayı hala da düşünmüyorum, yapanlara saygım sonsuz ama ilişkiyi birlikteliği zora sokmamak için bunu yapmıyorum. Yaparsam o günlere şartlanıcam çnkü, sabah kalk test,hergün bi gerilme, akşam eşine zorbalık hadi olsun diye falan, hiç bi zaman bana göre olmadı takip işi. Dediğin gibi yumurtlamayı etkileyen çok şey olabiliyor heray, stres hava mevsim yediğin içtiğin. Bazen yumurtlamıyosun bile ufak oluyo gelişmio. En iyisi hesaplamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?