Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Akinti dedigim gibi yumurta aki gibi seffaf sunen bi akinti. 3 vardi buyuk olarak ama yumurta olunca sans artiyo bence senin kac tane var simdi
Tamam cnm o uc yumurtanin belki hepsi tuttu vebiri dustu eczane varsa esin test alsin yap hele

Tamam cnm o uc yumurtanin belki hepsi tuttu vebiri dustu eczane varsa esin test alsin yap hele
Canim sikiliyo die nos ver dio olmazsa olmasin kafana takma dio cikmiyo o test lere guvenme dio zaten o salak test yuzunden dustu bebegim ilk yaptigimda ciksaydi giderdim dr hemen iki defa yaptim cikmadi cok hafif esim gormedi bike bende zorla goruyodum anlayacagin hic cikmadi almaz o yuzden ciksada zaten ben ona guvenmem tam yine

Himmm

Atesim var vucudum cok sicak halsizlik var neden aceba bu
Canim bebek tutunucak sana emin ol tamam mi mucadele veriyor ayaginin altina olabildigince yastik koy yani yarim metreyi bulsun yada sen yere yat ayagini koltuga kaldir birde poponun altina koy

Canim bebek tutunucak sana emin ol tamam mi mucadele veriyor ayaginin altina olabildigince yastik koy yani yarim metreyi bulsun yada sen yere yat ayagini koltuga kaldir birde poponun altina koy
Tmm canim aynanin fufunu koyuyorum yorulunca normal yatiyorum bide arastirdim civan percemi ve aslan pencesi dusuge iyi geliyo dio bendede kapsul vardi onu kullaniyorum aksamdan beri sabah aksam bi tane akyorum hic duymusmuydun

Tmm canim aynanin fufunu koyuyorum yorulunca normal yatiyorum bide arastirdim civan percemi ve aslan pencesi dusuge iyi geliyo dio bendede kapsul vardi onu kullaniyorum aksamdan beri sabah aksam bi tane akyorum hic duymusmuydun
Hayiiiiiir icme bitki yasak

Kanaman durdu mu
Yok az az damla damla oluyo ama 2 saat once cok sancim oldu bacaklarim sizliyo uyumusum bacaklarim hala ayni sekil cok ayriyo sanciyo sancim hafifledi simdi yarin dr gidecegim sali cagirdi ama dayanamiyom zaten dusmusse deger ilac versin bari agri kesici bisey dayanamiyom boyle bosu bosuna bekleyecegime

Aynen cnm yarin git alt utrasyonla bakarsa keseyi de gorur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…