Sadece benimkiler mi cins

herseyduzelirmi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
3.356
2.255
173
Ankara
Ya arkadaşlar sizin çevrenizdemi öyle yoksa sadece benimkiler mi? Kimseyle bişey paylaşmıyorum, işlerimi kendi kendime gizlice halletmeye çalışıyorum

ÇÜNKÜ ;

Bizim işyerindeki arkadaşlar, herşeyin en doğrusunu en güzelini kendileri bilirler,kendileri alırlar, her zaman onların aldıkları araba daha hesaplı, evler daha iyi, makinelerin markaları daha iyi, .........

Bişey al, burun kıvırarak hayırlı olsun AMA yok neden şundan almadın, yok çok para vermişsin, benimki daha iyi bilmem ne bilmem ne der dururlar.

En sonda arkadaş "evin işe yakınmı" dedi bende "yakın ama trafik var" dedim, bana "sen başta yanlış yapmışsın burdan alacaktın evi " dedi. "Buralar çok pahalı " dedim. "Olsun daha çok kredi çekseydin " dedi, uzattıkça uzattı. Arkadaşlar ben salak değilim heralde bende bilirim işe yakıncacık ev almayı ama eşim çalışmıyor ve evin bütün yükü bende ve zar zor ödüyorum. Kendiside işe 1,5 saatlek mesafede oturuyor bu arada.

Artık sıkıldım; internetten ütü aldım odama bile getirmedim bir arkadaşın odasına bıraktım çünkü biliyorum her kafadan bir ses çıkacak.

Bence herkesin kendi standartları var ve ona iyi gelen bana gelmeyebilir, ama herzaman en iyisini biz biliriz havasındalar. Benimde artık eskisi gibi tahammülüm kalmadı. :50::50:

Sizin çevrenizdekilerde böyle mi :47:

benimde 2 arkadaşım var böyle.
düşünüyorum kendi hayatlarında benim standartlarıma yaklaşmış bile değiller ama herşeyime de bahane bulurlar. anlatsam çok uzun sürer, ne tuhaf insanlar var ya. gerçekten bu iki tiple nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum. fena da laf sokarım ama hiç işe yaramıyor ya.

Aynı tip arkadaşlara biz de sahibiz canım :9: Güldüğüme bakma fena sinir oluyorum onların bu tavrına.Evimize gelirler her yerine bi kulp takarlar, yok efendim sizin şu böyle,bizimki böyle...Siz niye bundan almadınız vs vs ... Ya bi hayırlı olsun de kardeşim yoook bu bahsettiğim arkadaşlar evli çift karı koca aynı tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.Zaten böyle insanlar hesabını mesabını bildiğinden değil,tek amaçları gösteriş..Kokana gibi her şeye maydanoz :52: Paragözün teki..
Ama ne yapacaksın idare ediyoz mesafeyi koruyarak

eveet beklediğim oldu, basettiğim ütüyü götürmek üzere kucakladım veee bingo; biri

--Hocam sen neden ... ütüyü aldn yaaaa, biz p.... aldık

eve geldim sinirden bi güzel ağladım

bnmde 1 arkadaşım var böyle.
ve bende hoşlanmıyorum onun bu tarz davranışlarından.
çünkü ona güzel ve iyi gelen bana kötü gelebilir.

o yuzden onunla pek bişeyimi paylaşmıyorum

Son düzenleme:
insan aldığı şeyden de soğur.
bizde de var böyle tipler.3 grup var 3üde birbirini beğenmez çekemez. ben onlardan 15-20 yaş küçüğüm.sadece seyrediyorum. arada bi ağzımı açayım diyom ama maazallah öldürürlür beni oracıkta...

Ya arkadaşlar sizin çevrenizdemi öyle yoksa sadece benimkiler mi? Kimseyle bişey paylaşmıyorum, işlerimi kendi kendime gizlice halletmeye çalışıyorum

ÇÜNKÜ ;

Bizim işyerindeki arkadaşlar, herşeyin en doğrusunu en güzelini kendileri bilirler,kendileri alırlar, her zaman onların aldıkları araba daha hesaplı, evler daha iyi, makinelerin markaları daha iyi, .........

Bişey al, burun kıvırarak hayırlı olsun AMA yok neden şundan almadın, yok çok para vermişsin, benimki daha iyi bilmem ne bilmem ne der dururlar.

En sonda arkadaş "evin işe yakınmı" dedi bende "yakın ama trafik var" dedim, bana "sen başta yanlış yapmışsın burdan alacaktın evi " dedi. "Buralar çok pahalı " dedim. "Olsun daha çok kredi çekseydin " dedi, uzattıkça uzattı. Arkadaşlar ben salak değilim heralde bende bilirim işe yakıncacık ev almayı ama eşim çalışmıyor ve evin bütün yükü bende ve zar zor ödüyorum. Kendiside işe 1,5 saatlek mesafede oturuyor bu arada.

Artık sıkıldım; internetten ütü aldım odama bile getirmedim bir arkadaşın odasına bıraktım çünkü biliyorum her kafadan bir ses çıkacak.

Bence herkesin kendi standartları var ve ona iyi gelen bana gelmeyebilir, ama herzaman en iyisini biz biliriz havasındalar. Benimde artık eskisi gibi tahammülüm kalmadı. :50::50:

Sizin çevrenizdekilerde böyle mi :47:

ay neden güzelce izah etmeye calısıyorsun kı hata sende...
madem o ıyısı bı tanede bana al de kapat cenelerını...
cevap vermeye uzulmene degmez

İs arkadaslarını neden hayatına dahil ediyorsun ki?
Orası senın ıs yerın, ısını yap ve cık.
Meraba meraba bu kadar basit.

onları hayatıma dahil etmiyorum aslında hatayı baştan yaptım herkese herşeyimi anlattım. mesela memleketime dönmek istiyrum bunu içimde yaşamadım dillendirdim hata yaptığımı sonradan anladım her kafadan bir ses çıktı halda dalga geçenler bile var. herkesi kendim gibi sandım. şimdi çok samimi değilim, araya mesafemi koydum ama geç kaldım.

Böyle af buyrun salak insanlar galiba herkezin cevresinde vardir, fazla takmamak lazim...

okadar değer verme onların söylediğine, onlar o kadar zeki olsalardi yaşadıkları hayatdan daha üstün bir hayat yaşarlardı..

evt çok var böyle insanlar hiçbirşeyiii beğenmeyen fln ne sanıyorlarsa kendilerini artık ama bununla ilgili bir söz gördüm çok hoşuma gitti... (Kendi bahçesinde dal olamayanın biri ; Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor...:7:

Böyle akrabalarda olur, böyle arkadaşlarda olur..
Kimi insan sadece yorum yapar, eleştirir. Hiç sınırını bilmez, çenesini tutmaz !
Bu da bir nevi mahremdir, hiç yol yordam dinlemez...
Neden aldın,kaça aldın, kaça sattın, neden burdan aldın, niye burdan almadın,giydiğin ,yediğin her şeyi didiklerler..Onun dediğini yapsanızda bir şey bulurlar kulp bulacak...
En iyisi mesafeli ve soğuk durmak.
Siz hiç birşey anlatmayacak ve analtılanlarada yorum yapmayacak, geçiştireceksiniz ki yolu tıkayın...
Var böyle insanlar çevremde idare etme yöntemim cevap vermememk yani ;hafifçe gülümsüyorum o kadar. Susuyorum. Onlar bir şey anlatırlarsa da mesela sadece maşalalh, iyi günlerde kullanın diyorum o kadar...

eveet beklediğim oldu, basettiğim ütüyü götürmek üzere kucakladım veee bingo; biri

--Hocam sen neden ... ütüyü aldn yaaaa, biz p.... aldık

eve geldim sinirden bi güzel ağladım

Çok ciddiye alıyorsunuz...

Bu biraz da sizin karakterinizle alakalı...

Sizin önemsediğinizi hissettikleri için bu kadar rahat davranıyorlar, oralı olmasanız ("Onu da denedim" demeyin, gerçekten oralı olmayın ve bunu hissettirin) sıkılırlar yorum yapmaktan...

Bazıları ciddiye alınmak için, "Benim de fikrim var, biri beni de dikkate alsın!" diyecek platform arar ve sizin kadar "takanlar" sayesinde bu güdülerini beslerler...

Ağzı olan konuşur, her şeyi duymayın... :51:

benim mesleğim öğretmenlik ama öğretmenler odası muhbbetlerini görseniz duysanız korkarsınız. dedikodu entrika kıskançlık bini bin para. benim de gıcık oldugum bi kız var. sözde hiç bişeyimi beğenmez ama hemen ertesi günü aynısından alır. sinir:20: bak yine sinirlendim.

Benim taktigim su olurdu:
Kesinlikle bu kadar ciddiye almayip, ama ciddi gorunup icimden alay ederek:
Yaaaa vah vah ne kadar kotu etmisim der, elime kagit kalem alip:
---Gecen gun suradan su marka .... almistim yoksa yanlis mi yapmisim ne almaliydim diye sorardim, eger cevap verirse kagida not ederdim. Sonra devam ederdim:
---Su marka peynir aldim sizce dogru mu yapmisim ne almaliydim derdim onu da not ederdim:)))

Sonra dur bir dakika, Ayse de falanca yerden ... almisti ona da bir el atsaniz derdim.....

Evet var böyle piyasa araştırmacısı tipler.İtici olduklarının farkında değiller,bilmişlik taslayıp duruyorlar.En iyisi fazla yüz vermeden susturmak.Mesela p.. marka alsaydın diyene,ben o markada ısıtıcı almıştım,serviste çok sorun yaşadım artık almıyorum gibi şeyler söylenebilir.Senin dediğini bir arkadaşım almıştı,hiç memnun kalmamıştı,o yüzden düşünmedim.Ya da açık açık ben bunu beğendim,zevkler tartışılmaz,herkesin doğrusu kendine deyip kesmek çözüm olabilir.
Bunların farklı türleri saçına başına karışırlar.Kısa saç sana daha çok yakışır kessene derler.Bazen de saçını boyarsın,eski rengi daha iyiydi derler:)
Bir de ucuzcular vardır.Birşey alırsın,kazıklanmışsın bunlar pazarda 5 lira derler.Marka birşey alırsın benim orada tandığım var söyleseydin indirim yaptırırdım derler.Halbuki kimseye indirim yaptırdıkları görülmemiştir.Maksat heves kırmak,mide bulandırmak,çoktur böyle densiz tipler.

aynen bende sinir oluyorum bu tiplere
kendisini aslinda severim gorumcemi yani,ama hic dogru durust hayirli olsun gule gule kullan lafini bilmez.Hep biseyler bulur
aynen soylee;
hiim iyiymis der insanin hevesini oracikta kirar,
firin aldim zaten zar zor almisiz kotu degildir yani,ama mutfakta yeri guzel degil,
durmadan sizin firin cok buyuk,cok buyuk demeden duramiyor ya,
ben mesala pasta borek yeni tarifleri denemeyi cok severim onlar geldiginde de onun icin degil kizlarini cok severim onlar icin yaparim,hic bilmem eline saglik cok guzel olmus dedigini,
once ben abartiyorum saniyordum esime bahsetmiyordum ama esim kendiliginden fark etti,
sonradan sunu farkettim ama baya bi gec tabi,
ben ondan baya kucuk ve yalniz oldugum icin ona sorardim o daha iyi bilir diye,
aslinda kendisi ne almasini ne de yapmasini biliyor,
sadece kulp takmasini biliyor,
boyle insanlar yuzunden cok beceriksiz sandim kendimi simdi ne kadar hata ettigimi anliyorum,bosuna yipratmisin kendimi

Back
X