Sadece Beslenme Günlüğü

sabah ve aksam yemegi yiyorum sadece :) sabah kahvaltisinda ne varsa evde, aksam yemeginde de ne varsa evde onu yiyorum :) 2 bucuk aydir istisnalar haric (disarda degilsem) ekmek yemiyorm hic. ve bu sayede 11.6 kg verdim :)

çavdar, kepek, tahıllı ekmek falan da mı yemiyorsunuz? :26:

Aynenn.. tatlı canavarlarından biri de benim işte, ama şu kendi topiğinde bahsettiğin kitabı merak ettim, alıp okuyacağım sanırım.
Bu kadar etkili sonuçları oluğuna göre vardır bana da bi çaresi:)

Bu arada kan grubun neydi? :)

B grubuyum ben :) her kan grubunun kendine ait yemesi ve yememesi gereken besinler var onlari falan anlatiyor kitapta :)

çavdar, kepek, tahıllı ekmek falan da mı yemiyorsunuz? :26:

hayir :) 2 nisandan beri 1 kere disarda sandivic yemek zorunda kaldim 1 kere de pizza :) onun disinda ekmek hic yemedim ama eksikligini de hissetmiyorum normaldede sadece haftasonlari yiyen biriydim :)

B grubuyum ben :) her kan grubunun kendine ait yemesi ve yememesi gereken besinler var onlari falan anlatiyor kitapta :)

Teşekkürler :) Karatay'ı okumuştum ama pek faydası olmadı, bunu da deneyeceğim.

Aklıma şu geldi, eğer istersen fırsat bulduğunda hergün yediklerini paylaş burada,
Bu şekilde aradaki dağlar kadar farkı görmüş olurum :)

olur ben kendi topigimde zaten paylasiyorum o sirada da burda da paylasirim :) ama öyle deme bence senin kadar hizli bi metobolizmam olsa (masallah nazar deymesin) ben dünyalari yerdim

hayir :) 2 nisandan beri 1 kere disarda sandivic yemek zorunda kaldim 1 kere de pizza :) onun disinda ekmek hic yemedim ama eksikligini de hissetmiyorum normaldede sadece haftasonlari yiyen biriydim :)

tebrik ederim devamını diliyorum

olur ben kendi topigimde zaten paylasiyorum o sirada da burda da paylasirim :) ama öyle deme bence senin kadar hizli bi metobolizmam olsa (masallah nazar deymesin) ben dünyalari yerdim

Çok teşekkürler,

sık sık görüşeceğiz o zaman :)

Bugün biraz geç kalktım, 9'u buldu maalesef.
10:30 gibi az şekerli Türk kahvesi ve yanında 3 mini kurabiye

Bakalım gün nasıl geçecek? :)

Aa unuttum, dün gece de tekrar 3 büyük bardak su

ve bugün de kahvenin yanında 1 b. bardak

2 b.bardak su

13:00 1 haşhaşlı çörek
1 kase yoğurt
4-5 dilim patates kızartması

kahvaltim(10:30) 2 corba kasigi kadar patates kavurma, 3 parca karpuz, 6 tane kiraz, yarim seftali, biraz beyaz peynir, 2 ceviz, 3 kavrulmamis badem
aksam(17:45)1 kase tarhana corbasi(tuzsuz),3 corba kasigi kadar makarna(yagsiz ve tuzsuz) aci biber sosu döktüm üstüne
kahvalti ve yemekten yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü :) ve günü böyle kapatmis bulunuyrum :)

Son düzenleme:

ideal ölçüler, ideal menüler, bol çeşit :)

19:00 biraz zeytinyağlı taze barbunya
biraz zeytinyağlı yeşilmercimek yemeği
3 dilim ekmek
1 bardak cola zero
2 patatesi kızarttım

3 b.bardak su

00:00 itibariyle 3 top dondurma ve yaklaşık 200 gr tuzlu çekirdek
2 b.bardak su

10:00'da uyandım,
10:30da bi azşekerli Türk kahvesi,
1 b.bardak su,
4-5 parça çikolata

kahvaltim(10:15)1 bucuk adet yulaf kepekli krep(yumurta yok),4 parca karpuz, 1 dilim b.peynir, 2 corba kasigi az yagda pismis havuc rendesi, 1 tatli kasigi pekmez.
aksam yemegi(17:55) 1 corba kasesi pastirmali kuru fasulye :)
kahvaltidan ve yemekten yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü ve günü kapatiyrum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…