- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
sabah ve aksam yemegi yiyorum sadece :) sabah kahvaltisinda ne varsa evde, aksam yemeginde de ne varsa evde onu yiyorum :) 2 bucuk aydir istisnalar haric (disarda degilsem) ekmek yemiyorm hic. ve bu sayede 11.6 kg verdim :)
öncelikle tesekkür ederim :)evet aslinda yaptigim sey tamamen bu :) kan grubuna göre beslenme sistemi uyguluyorum o da besinleri gruplandirarak yememizi öneriyor. ama bana hic diyet gibi gelmedi biliyor musun, ben günde 4 5 paket cikolata yiyen biriydim bu sürecte toplam 4 paket cikolata yememisimdir bile :) canim cekmedi hic.I he canim ne cektiyse yiyorum ama ben dodurma tatli falan :) o yüzden tatli yemen benim icin hic sorun degil mesela :) cünkü yoksa ona engel olamayip sonra daha cok saldiricaz tatliya biliyorum :)
Aynenn.. tatlı canavarlarından biri de benim işte, ama şu kendi topiğinde bahsettiğin kitabı merak ettim, alıp okuyacağım sanırım.
Bu kadar etkili sonuçları oluğuna göre vardır bana da bi çaresi:)
Bu arada kan grubun neydi? :)
çavdar, kepek, tahıllı ekmek falan da mı yemiyorsunuz? :26:
B grubuyum ben :) her kan grubunun kendine ait yemesi ve yememesi gereken besinler var onlari falan anlatiyor kitapta :)
Teşekkürler :) Karatay'ı okumuştum ama pek faydası olmadı, bunu da deneyeceğim.
Aklıma şu geldi, eğer istersen fırsat bulduğunda hergün yediklerini paylaş burada,
Bu şekilde aradaki dağlar kadar farkı görmüş olurum :)
hayir :) 2 nisandan beri 1 kere disarda sandivic yemek zorunda kaldim 1 kere de pizza :) onun disinda ekmek hic yemedim ama eksikligini de hissetmiyorum normaldede sadece haftasonlari yiyen biriydim :)
olur ben kendi topigimde zaten paylasiyorum o sirada da burda da paylasirim :) ama öyle deme bence senin kadar hizli bi metobolizmam olsa (masallah nazar deymesin) ben dünyalari yerdim
Çok teşekkürler,
sık sık görüşeceğiz o zaman :)
kahvaltim(10:30) 2 corba kasigi kadar patates kavurma, 3 parca karpuz, 6 tane kiraz, yarim seftali, biraz beyaz peynir, 2 ceviz, 3 kavrulmamis badem
aksam(17:45)1 kase tarhana corbasi(tuzsuz),3 corba kasigi kadar makarna(yagsiz ve tuzsuz) aci biber sosu döktüm üstüne
kahvalti ve yemekten yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü :) ve günü böyle kapatmis bulunuyrum :)
19:00 biraz zeytinyağlı taze barbunya
biraz zeytinyağlı yeşilmercimek yemeği
3 dilim ekmek
1 bardak cola zero
2 patatesi kızarttım
3 b.bardak su
patates kizartmasi asigisin sanirim :) ama gayet iyi görünüyor menün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?