Sadece bir soru...

Daha once hic yapilmamis bir organizasyon. Bizim bu sehirde son iftarimiz. Annem babam benim icin ne kadar onemliyse nisanlim icin de oyle olmali.
yahu ramazan bitti mi ki böyle diyorsunuz. Hem aileniz iftara çağırdı mı kayın ailenizi? Hem herkesin ailesi kendine kıymetlidir nişanlınızın saygı göstermesi yeter. Ailenizin yaklaşımıyla zaman içinde o değeri ya fazlasıyla görürler veya eşinizin geri çekilmesine sebep olurlar.

Aslnda ilk defa oluyor boyle bir organizasyon yani ilk defa boyle hep birlikte yaptiklarini gordum. Belki de evlenince bu sehirden tamamen tasinacagiz diye.
O yuzden nisanlimn dusunup ailemi de cagirmasini beklerdim. Ben zaten onun icin degistiriyorum yasadigim sehri. O yuzden bu kadar duygusalim bu konuda.

Cagirdik evet. Daha once de dedigim gibi ailem kardesleriyle birlikte cagriyor. Herkesin ailesi kendine kiymetli oldugu icin zaten bu kadar kafama takildi bu mevzu

Cagirdik evet. Daha once de dedigim gibi ailem kardesleriyle birlikte cagriyor. Herkesin ailesi kendine kiymetli oldugu icin zaten bu kadar kafama takildi bu mevzu
nişanlım da benim kadar değer versin isterim demişsiniz. Bu isteğiniz ççok ütopik. O yüzden herkesin ailesi kendine kıymetli dedim. Eğer ailenizi ayrıca çağırmazlarsa evet ayıp etmiş olurlar, illa ki bi davet ederler diye düşünüyorum ben o yüzden.

Bakalim evet. Eger dediginiz gibi olursa problem kalmaz kendi acimdan. Ama biz cagirdigimiz icin zaten cagirma yoluna gideceklerdir mecbur.

Bakalim evet. Eger dediginiz gibi olursa problem kalmaz kendi acimdan. Ama biz cagirdigimiz icin zaten cagirma yoluna gideceklerdir mecbur.
e bakın otomatikman sorun kalmıyor burda, böyle şeyleri aranızda sorun edip soğukluk olmasına müsade etmeyin. Velev ki davet ettiğiniz kardeşler sizi davet etmezse aileniz de birdaha onları ağırlamaz olur biter. Herkese gördüğünüz kadar değer verirseniz canınız sıkılmaz.

Haklisiniz. Zaten butun problemler beklentiden cikiyor.

Bence de kesinlikle cagirmalari gerekir. Cagirmasalar karsi tarafin bakis acilari degisis kendilerine karsi. Bir aile olacak artik o insanlar. Bilmiyorum nedense bende bu sekilde dusundum.

Tesekkur ederim. Yorumunuz icin de ayri tesekkur ederim.

Siz yazmisken aklima geldi. Biz defalarca nisanlimi cagirdik ramazan basindan beri ama ben tek basina bi kere bile nisanlimin evine iftara cagrilmadim.

Kırılırdım elbette.... önemsemiyor gibi.

Kırılırdım elbette.... önemsemiyor gibi.
Yani su siralar odak nokta biziz evlenip ayri bi sehre tasinacagiz. Eşimin annesi babasinin oldugu yemekte benim annem babam da olmaliydi yani bi jest yapmaliydi nisanlim diye dusundum ben. Onlar gelmezse buruk giderim ben o davete.

Ben de öyle... sadece nişanlım değil,bayramda seyranda bile tek başıma ailem olmadan asla. Ki bu ciddi bi mesele için... yani kimi bayanlar için sorun olmayabilir ama böyle düşünmekte haklısınız... sonuçta her zaman olan birşey de değil zaten... bilemedim gerçekten. Ben de aynı tepkiyi verirdim

Artık evliliğe adım atmissiniz her ortamda ailenizin olmayacağını kabullenseniz iyi olur. Sonuçta Kendi ailesiyle iftar yapmış yabancı hiç kimse yok ama sizin anneniz babanız nisanliniza olmasa bile diğerlerine neredeyse yabancı sayılacak konumda

Ortada yanlış bir durum var sayin seyirciler.. bu kız NİŞANLI EVLİ DEĞİL.. nişanlı iken erkek tarafi davet ediyorsa kizin ailesini de çağırmalı. Kizin babasi dese ki hayir göndermiyorum haklı sonuna kadar. Kiz evli olsaydi o zaman ailecek plan yapsalardi bu kiz demicekti ailem niye çağrılmadı diye.. nişanlına konuyu ac ve rahatsizligini dile getir. Ben de nisanliyken gorumcem ailesini kayinvalidesini ve benim ailemi davet etmişti sadece beni değil. Simdi evliyim ailemi davet etmez sadece beni ve eşimi davet eder ve normaldir yani. Sizde nişanlı oldugunuz için bu durum ters geliyor

Yani su siralar odak nokta biziz evlenip ayri bi sehre tasinacagiz. Eşimin annesi babasinin oldugu yemekte benim annem babam da olmaliydi yani bi jest yapmaliydi nisanlim diye dusundum ben. Onlar gelmezse buruk giderim ben o davete.

Bence üzülmeyin. Aile çocukları, gelinleri damatları ile bir plan yapmış olabilir. Siz onları davet etmişsiniz onların da sizin ailenizi ayrı olarak davet edeceğini düşünüyorum.

Benim ailem her davetinde hepsini cagiriyor.

İyi de siz de nişanlınız da uzun zamandan beri (doğduğunuz zaman mesela) ayrı ve bağımsız birer BİREYsiniz. Neden hep cümbür cemaat???

Sizin yaptığınız yanlış.

Ailenize değer verilmemesi değil bu, sizi ailenizden ayrı bir birey olarak görüp size değer verilmesi aslında.

Fazla duygusal düşünüyorsunuz.

bu durum esinizin ailesiyle sizin ailenizin samimiyetine bağlı ...normalde çok sık görüşen sürekli konuşan bir ailelerse evet çağırılması,ama herkes kendi halindeyse ne gerek var...şahsen bizde herkes kendi halinde hic takmiyorum artik ..herkes mic mic olmak zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…