- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi Visnereceli24
-
yahu ramazan bitti mi ki böyle diyorsunuz. Hem aileniz iftara çağırdı mı kayın ailenizi? Hem herkesin ailesi kendine kıymetlidir nişanlınızın saygı göstermesi yeter. Ailenizin yaklaşımıyla zaman içinde o değeri ya fazlasıyla görürler veya eşinizin geri çekilmesine sebep olurlar.Daha once hic yapilmamis bir organizasyon. Bizim bu sehirde son iftarimiz. Annem babam benim icin ne kadar onemliyse nisanlim icin de oyle olmali.
Aslnda ilk defa oluyor boyle bir organizasyon yani ilk defa boyle hep birlikte yaptiklarini gordum. Belki de evlenince bu sehirden tamamen tasinacagiz diye.Nişanlınızın evli kardeşlerinin eşlerinin ailesi de olmayacaksa sorun değil. Siz sanırım evlenip ailenizden ziyade başka bir aile ile hareket etme düşüncesine ve uygulamasına henüz alışamadınız. Başlarda normaldir bu duygunuz da. Bana çok ağır gelmişti şahsen bayramda ilk onlarla olmak, her izin dönüşü canım ailemi bir kaç gün sonra görecek olmam vs.ama zamanla alışılıyor. Siz kendiniz ayarlıyorsunuz çoğu zaman hatta.
Konunuzla alakalı Sorun edecek bir şey yok bence de. Zamanla alışmanız gerekecek bu tür durumlara. Hem böyle ortak hareket eden aile bireylerinin olduğu Aile candır.
Cagirdik evet. Daha once de dedigim gibi ailem kardesleriyle birlikte cagriyor. Herkesin ailesi kendine kiymetli oldugu icin zaten bu kadar kafama takildi bu mevzuyahu ramazan bitti mi ki böyle diyorsunuz. Hem aileniz iftara çağırdı mı kayın ailenizi? Hem herkesin ailesi kendine kıymetlidir nişanlınızın saygı göstermesi yeter. Ailenizin yaklaşımıyla zaman içinde o değeri ya fazlasıyla görürler veya eşinizin geri çekilmesine sebep olurlar.
nişanlım da benim kadar değer versin isterim demişsiniz. Bu isteğiniz ççok ütopik. O yüzden herkesin ailesi kendine kıymetli dedim. Eğer ailenizi ayrıca çağırmazlarsa evet ayıp etmiş olurlar, illa ki bi davet ederler diye düşünüyorum ben o yüzden.Cagirdik evet. Daha once de dedigim gibi ailem kardesleriyle birlikte cagriyor. Herkesin ailesi kendine kiymetli oldugu icin zaten bu kadar kafama takildi bu mevzu
Bakalim evet. Eger dediginiz gibi olursa problem kalmaz kendi acimdan. Ama biz cagirdigimiz icin zaten cagirma yoluna gideceklerdir mecbur.nişanlım da benim kadar değer versin isterim demişsiniz. Bu isteğiniz ççok ütopik. O yüzden herkesin ailesi kendine kıymetli dedim. Eğer ailenizi ayrıca çağırmazlarsa evet ayıp etmiş olurlar, illa ki bi davet ederler diye düşünüyorum ben o yüzden.
e bakın otomatikman sorun kalmıyor burda, böyle şeyleri aranızda sorun edip soğukluk olmasına müsade etmeyin. Velev ki davet ettiğiniz kardeşler sizi davet etmezse aileniz de birdaha onları ağırlamaz olur biter. Herkese gördüğünüz kadar değer verirseniz canınız sıkılmaz.Bakalim evet. Eger dediginiz gibi olursa problem kalmaz kendi acimdan. Ama biz cagirdigimiz icin zaten cagirma yoluna gideceklerdir mecbur.
Haklisiniz. Zaten butun problemler beklentiden cikiyor.e bakın otomatikman sorun kalmıyor burda, böyle şeyleri aranızda sorun edip soğukluk olmasına müsade etmeyin. Velev ki davet ettiğiniz kardeşler sizi davet etmezse aileniz de birdaha onları ağırlamaz olur biter. Herkese gördüğünüz kadar değer verirseniz canınız sıkılmaz.
Bence de kesinlikle cagirmalari gerekir. Cagirmasalar karsi tarafin bakis acilari degisis kendilerine karsi. Bir aile olacak artik o insanlar. Bilmiyorum nedense bende bu sekilde dusundum.ama yeni yeni tanısilan aile konu sahibinin ailesi daha nisanlılar.
bilmiyorum bizim ailemizde boyle seyler onemlidir.
simdi kaynim nisanlansa kizinda oldugu bir iftar duzenlense ben derim kaynima kizin aileside cagirlmali unutma cagirmayi diye.
benim ailem niye cagirilmiyor demem.
aynen öyle, şimdi sizin ölçüp tartma zamanınız, gözlemleyip ilişkilerinizi ona göre mesafelendirirsiniz. Fakat ailenize bağlılığınızı takdir ettim doğrusu, maşallah ne güzel evlatsınız.Haklisiniz. Zaten butun problemler beklentiden cikiyor.
Tesekkur ederim. Yorumunuz icin de ayri tesekkur ederim.aynen öyle, şimdi sizin ölçüp tartma zamanınız, gözlemleyip ilişkilerinizi ona göre mesafelendirirsiniz. Fakat ailenize bağlılığınızı takdir ettim doğrusu, maşallah ne güzel evlatsınız.
Siz yazmisken aklima geldi. Biz defalarca nisanlimi cagirdik ramazan basindan beri ama ben tek basina bi kere bile nisanlimin evine iftara cagrilmadim.Olabilir mesela bende nişanlıyım bizde bazen ailecek çağırıyoruz bazen çekirdek ailecek biz ve sadece nişanlımı çağırdığımız zamanlar oluyor veya onların sadece beni kahvaltıya çağırdığı oluyor. Her zaman ailemle yapışık ikiz gibi gitmiyoruz. O yüzden bana gayet normal geldi. Başka günde sadece aileni çağırırlar
Kırılırdım elbette.... önemsemiyor gibi.Hanımlar iyi geceler. Bir sorum olacak, lütfen önceki konularimdan bağımsız sadece bu konu üzerinden ve objektif yanıtlayın.
Planlanan bir iftar davetinde nişanlınızın annesi babası, evli kardeşleri, nişanlınız ve siz olsanız, sizin aileniz söz konusu bile olmasa bu davette, ne düşünürdünüz, bu sizi üzer miydi, tutumunuz nasıl olurdu ? Teşekkür ederim şimdiden.
Yani su siralar odak nokta biziz evlenip ayri bi sehre tasinacagiz. Eşimin annesi babasinin oldugu yemekte benim annem babam da olmaliydi yani bi jest yapmaliydi nisanlim diye dusundum ben. Onlar gelmezse buruk giderim ben o davete.Kırılırdım elbette.... önemsemiyor gibi.
Yani su siralar odak nokta biziz evlenip ayri bi sehre tasinacagiz. Eşimin annesi babasinin oldugu yemekte benim annem babam da olmaliydi yani bi jest yapmaliydi nisanlim diye dusundum ben. Onlar gelmezse buruk giderim ben o davete.
Benim ailem her davetinde hepsini cagiriyor.
bu durum esinizin ailesiyle sizin ailenizin samimiyetine bağlı ...normalde çok sık görüşen sürekli konuşan bir ailelerse evet çağırılması,ama herkes kendi halindeyse ne gerek var...şahsen bizde herkes kendi halinde hic takmiyorum artik ..herkes mic mic olmak zorunda değilHanımlar iyi geceler. Bir sorum olacak, lütfen önceki konularimdan bağımsız sadece bu konu üzerinden ve objektif yanıtlayın.
Planlanan bir iftar davetinde nişanlınızın annesi babası, evli kardeşleri, nişanlınız ve siz olsanız, sizin aileniz söz konusu bile olmasa bu davette, ne düşünürdünüz, bu sizi üzer miydi, tutumunuz nasıl olurdu ? Teşekkür ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?