- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.994
- 548
- Konu Sahibi Visnereceli24
-
Organize edenlerden biri de o oldugu icin dusunebilirdi. Digerlerinin ailelerinin cagrilip cagrilmamasi onlari baglar. Ben nisanlimin aileme ne kadar deger verdigine bakarim.
Harika bir bakış açısı olmuşIftar davetine eltinizin ailesini çağırıp sizin ailenizi cagirmasa bi düşünürdük. Ama anlattığınız konuda nişanlınız kendi ailesini ve sevdiklerini toplamayi amac edinmiş.
Yani kötü bir amaç olduğunu iddia edemeyiz.
Sadece anne babalar ve sizden oluşan bir davet yapınızYani su siralar odak nokta biziz evlenip ayri bi sehre tasinacagiz. Eşimin annesi babasinin oldugu yemekte benim annem babam da olmaliydi yani bi jest yapmaliydi nisanlim diye dusundum ben. Onlar gelmezse buruk giderim ben o davete.
Yalnız artık sen evleneceksin ve ailen 3 kişi kalacak. Her gittiğin yere onları götüremezsin ve davet edilmelerini bekleyemezsin. Ben de nişanlıyken nişanlım ve benim ailem beraber iftara-yemeğe giderdik ailesi olmadan, annemde nişanlımı yalnız eve yemeğe çağırdığı olurdu. Ben kötü niyet göremedim bunda.Bizde zaten bi annem babam ve de bekar bi kardesim var. Onlar tum aile kalabalik iftar yaparken icinde bende dahil, annemlerin evde olmasi icime sinmedi.
Kız anneleri de bir fena artık. Kayınvalide oğulları gelinleriyle bir iftar yapamayacak mı? Sürekli ordu gibi mi takılmak lazım? Sizin aileniz çağırılsa eltinizin de maaile çağırılması gerekir. Beklentiniz çok saçma geldi bana.Beni cok iyi anlamissiniz benim de takildigim nokta buydu. Sartlar oldukca musait malesef. Ve benim annem cok kiymet verir her cagirdiginda dört döner damadının etrafinda. Disarda iftara davet edildim dedim annesini falan da sayinca bi yuzu dustu. Ama bana bisey demedi hayatta da demez annem.
Bizde zaten bi annem babam ve de bekar bi kardesim var. Onlar tum aile kalabalik iftar yaparken icinde bende dahil, annemlerin evde olmasi icime sinmedi.
Daha once hic yapilmamis bir organizasyon. Bizim bu sehirde son iftarimiz. Annem babam benim icin ne kadar onemliyse nisanlim icin de oyle olmali.
Bizde zaten bi annem babam ve de bekar bi kardesim var. Onlar tum aile kalabalik iftar yaparken icinde bende dahil, annemlerin evde olmasi icime sinmedi.
Öyle olur mu hiç, sonuçta ortak bir plan konuşulur nasıl yapalım diye herkes kafasına göre çağıramaz istediğini.bu aile iftarı sizin ailenizin işi yok bence yada tüm aileler çağrılmalı. Bence hiç canınızı sıkmayın kendinize dert aramayın gayet normal bir durum bu.Hayir degil. Nisanlim diyemez ablasina "abla kayinvalidengili de cagiralim" diye. Istiyorsa kayinvalidesini ablasi davet eder nisanlim degil. Ama nisanlim kendi kayinbaba ve kayinvalidesini davet edebilir.
E ailesiyle çıkacak senide yanında istemiş demek ki. Ananı babanı da topla gel demek aklına gelmemiş olabilir.Hanımlar iyi geceler. Bir sorum olacak, lütfen önceki konularimdan bağımsız sadece bu konu üzerinden ve objektif yanıtlayın.
Planlanan bir iftar davetinde nişanlınızın annesi babası, evli kardeşleri, nişanlınız ve siz olsanız, sizin aileniz söz konusu bile olmasa bu davette, ne düşünürdünüz, bu sizi üzer miydi, tutumunuz nasıl olurdu ? Teşekkür ederim şimdiden.
Eğer daha önce ailemle davet edilmissem üzülmezdim aklıma bile gelmezdiHanımlar iyi geceler. Bir sorum olacak, lütfen önceki konularimdan bağımsız sadece bu konu üzerinden ve objektif yanıtlayın.
Planlanan bir iftar davetinde nişanlınızın annesi babası, evli kardeşleri, nişanlınız ve siz olsanız, sizin aileniz söz konusu bile olmasa bu davette, ne düşünürdünüz, bu sizi üzer miydi, tutumunuz nasıl olurdu ? Teşekkür ederim şimdiden.
şimdi şunlara cevap verirsenizBunu daha once hic yapmadik. Heryere yapisik ikiz gibi gitme durumumuz olmadi. Biz evlendikten sonra ailelerimizden uzakta oturacagiz bu disarda birlikte yapabilecegimz son iftar gibi bisey.
Lütfen kendinizi doldurmayın. Sonuçta sizin ailenizle son iftariniz değil. .Son zamanlarınızı siz güzel geçirin.Benim ailem her davetinde hepsini cagiriyor.
Daha şimdiden kayinvalide kayinbabayi dış kapının dış mandalı yapmışsınız bu mesajınız hiç samimi gelmedi. Damada şimdiden sabır diliyorum.Öyle yazmışsınız ki sanki Nisanliniz her yıl iftar düzenliyor da Annesi babası bu yıl dahil olmuş..Anne babası her zaman her an yanlarında da olur ,böyle güzel toplantılar da yapabilir.Yok her yil bu sekilde iftar yapmiyorlar. Kv ve kp ilk defa bu yil dahil oldu boyle bi plana. Ama haklisiniz uzulecek bi mevzu degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?