- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi Visnereceli24
-
O zamanda elticeğiz konu açar eltımın ailesi geldi benimki niye gelmedi diyeBence yanlış anlayacak birşey yok.Benimde nişanlımın ailesiyle ayrı yemeğe çıktığım da oluyor, annemlerle beraber çıktığımda.
Ama madem böyle düşünüyorsunuz siz teklif edin annemleri de mi çağırsak diye.Ben teklif ediyorum bazen.
Onu da elti düşünsün o saatten sonra yapacak birşey yok:))O zamanda elticeğiz konu açar eltımın ailesi geldi benimki niye gelmedi diye
Evet sık görüşürler arayip sorarlar birbirlerinibu durum esinizin ailesiyle sizin ailenizin samimiyetine bağlı ...normalde çok sık görüşen sürekli konuşan bir ailelerse evet çağırılması,ama herkes kendi halindeyse ne gerek var...şahsen bizde herkes kendi halinde hic takmiyorum artik ..herkes mic mic olmak zorunda değil
allah nişanlınıza sabır versin
Hayır duyan sanacak siz Nusret'te yemeğe gidiyorsunuz, onlar evde bulgur çorbası içecek.
Ben bunu mesele yapip tartisma cikarmadim su an hersey yolunda. Ben duzgun bi uslupla kafama takilan sorumu sorduysam siz de düzgün bi üslupla cevap vermek zorundasiniz rencide etmeden.Eğer mutlu olacaksanız, nişanı atın. Ne diyelim artık? Zorla dert arıyorsunuz kendinize.
Ahahaha çok güldüm ya Allah da sizi güldürsünHayır duyan sanacak siz Nusret'te yemeğe gidiyorsunuz, onlar evde bulgur çorbası içecek.
Cikamiycaz evet bu hic konusulmadi ve kayinvalideler sık sık ararlar birbirlerini annemndr cagirir, hani ilk defa boyle bi organizasyon yapilmisken, belki de son olacak annemn ve babamin da dahil edilmesini isterdim. Dusuncem buyduSen ailenin de olması gerekirdi.Eğer yakın bi tarihte sadece senin ailen,nişanlın ile birlikte çıkmayacaksınız,böyle bi plan yoksa nişanlın ayrım yapıyor demektir.
Tesekkur ederim...Ya bu ramazan ayında iftar muhabbetleri de resmen yuva yıkacak hale geliyor.
Bacım sen nişanlısın biliyorum kafa da karışık.
Seni tek çağırması normal. Erkek tarafına misafirliğe gittiğini düşün aileni çağırmak zorunda değil.
Çok da duygusal olma çok üzülürsün kurbanım.
İyi de beklentiniz o kadar absürt ki ve bunda ısrar ediyorsunuz, insanlar artık dalgaya almaya başladı. Kiminle evlenirseniz evlenin ailenize sizin kadar değer vermez kimse. Daha dün bir bugün iki, bir boşanmayla birbirine el olacak insanlar.Ben bunu mesele yapip tartisma cikarmadim su an hersey yolunda. Ben duzgun bi uslupla kafama takilan sorumu sorduysam siz de düzgün bi üslupla cevap vermek zorundasiniz rencide etmeden.
Inatla kendi fikrimin uzerinde dursaydim zaten buraya konu acip sizlere fikir sormazdim.
Sizi sagdan sagdan disari alalim lutfen ciddiye alamiyorum
Dalgaya alacaklar kendi dalgasina baksin duzgunce fikrini beyan edenlere karsiliginda tesekkur ediyorum dalgaya alani da ciddiye almiyorumİyi de beklentiniz o kadar absürt ki ve bunda ısrar ediyorsunuz, insanlar artık dalgaya almaya başladı. Kiminle evlenirseniz evlenin ailenize sizin kadar değer vermez kimse. Daha dün bir bugün iki, bir boşanmayla birbirine el olacak insanlar.
Bu cumlelere katiliyorum ben karsi tarafa da cok ince dusunup cok deger veriyorum artik ölcup tartip karsi tarafin verdiginden fazla deger kiymet vermeyecegimKiminle evlenirseniz evlenin ailenize sizin kadar değer vermez kimse. Daha dün bir bugün iki, bir boşanmayla birbirine el olacak insanlar.
Ben bunu mesele yapip tartisma cikarmadim su an hersey yolunda. Ben duzgun bi uslupla kafama takilan sorumu sorduysam siz de düzgün bi üslupla cevap vermek zorundasiniz rencide etmeden.
Inatla kendi fikrimin uzerinde dursaydim zaten buraya konu acip sizlere fikir sormazdim.
Sizi sagdan sagdan disari alalim lutfen ciddiye alamiyorum
Ben de nişanlılık zamanımda böyle bir davete katıldım ve bana göre normaldi canım. Eltimin ailesi olsaydı da benim ailem davet edilmeseydi o zaman zoruma giderdi. Anne-baba, evlatlar ve gelinler olarak bir yemek düşün gayet normal.Hanımlar iyi geceler. Bir sorum olacak, lütfen önceki konularimdan bağımsız sadece bu konu üzerinden ve objektif yanıtlayın.
Planlanan bir iftar davetinde nişanlınızın annesi babası, evli kardeşleri, nişanlınız ve siz olsanız, sizin aileniz söz konusu bile olmasa bu davette, ne düşünürdünüz, bu sizi üzer miydi, tutumunuz nasıl olurdu ? Teşekkür ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?