- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
- 63
- Konu Sahibi Visnereceli24
-
Bende sizin gibi düzgünce bir soru sorana alaycı ve rencide edici cevaplar veren bayan çok bilmişlere şifa diliyorum. Hayatınız boyunca fikirleriniz sadece ben degil kimse tarafindan ciddiye alinmayacak eger bu üsupla biseyler ifade etmeye devam ederseniz. Siz de esen kalin.Tarafınızdan ciddiye alınmak gibi bir kaygım ne yazık ki yok. Sizin nezdinizde böyle ufacık şeyleri ailelerine ve kendilerine hakaret olarak kabul eden tüm genç kızlarımıza şifa diliyorum. Esen kalın.
Ben oyle yaptigim icin beklentiye girdim evet hata ettim. Biz nisanlimi kac kez cagirdik ramazanin basindan beri ben gelin olarak bi kere tek basima cagrilmadim mesela. Ki bi iki kere gittim onlarda bile yormadim mutfaktaydim hep.Herkesin annesi babası kendine , kimsenin anasına babasına kendiminki kadar değer vermem
Hanımlar iyi geceler. Bir sorum olacak, lütfen önceki konularimdan bağımsız sadece bu konu üzerinden ve objektif yanıtlayın.
Planlanan bir iftar davetinde nişanlınızın annesi babası, evli kardeşleri, nişanlınız ve siz olsanız, sizin aileniz söz konusu bile olmasa bu davette, ne düşünürdünüz, bu sizi üzer miydi, tutumunuz nasıl olurdu ? Teşekkür ederim şimdiden.
Aynen katılıyorumVarya bu yemek muhabbetinden ramazanda tuttugumuz orucun bile kiymeti kalmiyor, cunku bu cagirdi cagirmadi meseleleri, asil amacini kaybediyor Ramazan. Yenilecek olan iki kap yemek nihayetinde
Ev sahibi sabahtan aksama kadar yemek yapiyor mesela sonrada 2 dk da doyuyorsun. Birde boyle o onu cagirdi, bu bunu cagirmadi. Yedigin iki lokma burnundan geliyor. Kisaca Ramazan sadece yemek yemek olunca, huzursuzluk kacinilmazAynen katılıyorum
Dahası efdal olan sofrada yani misafirlerin içinde mutlaka bir fakirin bulunmasıyken zengin zengini ağırlayıp bir de memnun edemiyor
Daveti düzenleyen kayınvaliden miHanımlar iyi geceler. Bir sorum olacak, lütfen önceki konularimdan bağımsız sadece bu konu üzerinden ve objektif yanıtlayın.
Planlanan bir iftar davetinde nişanlınızın annesi babası, evli kardeşleri, nişanlınız ve siz olsanız, sizin aileniz söz konusu bile olmasa bu davette, ne düşünürdünüz, bu sizi üzer miydi, tutumunuz nasıl olurdu ? Teşekkür ederim şimdiden.
Ailem olmadığı için buruklaşırdım ama bunda problem yapıcak bir şey göremiyorum.Hanımlar iyi geceler. Bir sorum olacak, lütfen önceki konularimdan bağımsız sadece bu konu üzerinden ve objektif yanıtlayın.
Simdi anti bi kp ve kv düşüncesi olan biri olaraktan. Bu bir sorun değil çünkü her plana senin aileni dahil edemezler. Yada sen ve nişanlın senin ailenin olduğu bi plana onları dahil etmek zorunda değilsin. Çünkü o erkek tarafi toplantısı gibi düşün.kardesler ve esleri de var yani senin ailen olmasada olur. Ama baska zaman bizimkilerle de bi iftar yapalım ramazan bitmeden diyebilirsin. Duyduğun cevana göre cifte standart var ise tepkini koyarsin ama bu durum normal canım kendini üzme bu erkek tarafı toplanması olmuşHanımlar iyi geceler. Bir sorum olacak, lütfen önceki konularimdan bağımsız sadece bu konu üzerinden ve objektif yanıtlayın.
Yok nisanlim ve gorumcelerimDaveti düzenleyen kayınvaliden mi
Tesekkur ederim. Evet oyle yapmayi dusunuyorumm bendeSimdi anti bi kp ve kv düşüncesi olan biri olaraktan. Bu bir sorun değil çünkü her plana senin aileni dahil edemezler. Yada sen ve nişanlın senin ailenin olduğu bi plana onları dahil etmek zorunda değilsin. Çünkü o erkek tarafi toplantısı gibi düşün.kardesler ve esleri de var yani senin ailen olmasada olur. Ama baska zaman bizimkilerle de bi iftar yapalım ramazan bitmeden diyebilirsin. Duyduğun cevana göre cifte standart var ise tepkini koyarsin ama bu durum normal canım kendini üzme bu erkek tarafı toplanması olmuş
Bunda sıkıntı yapıcak bir şey yok bence.Bizde bütün aile toplanıp nişanlımı çağırıyoruz.Aynı şekilde onlarda beni çağırıyorlar.Bu gayet normal bir durumYok nisanlim ve gorumcelerim
Uzuldugum nokta su da var aslinda. Biz kac kere nisanlimi cagirdik ramazan basindan beri ama kayinvalidem bi kere olsun iftara gel demedi bana.Bunda sıkıntı yapıcak bir şey yok bence.Bizde bütün aile toplanıp nişanlımı çağırıyoruz.Aynı şekilde onlarda beni çağırıyorlar.Bu gayet normal bir durum
İyide sizde kendi organizasyonunuzu kendiniz yapın. Eşiniz ve annesi babası, kardeşleri ve eşlerinin olduğu bir iftar bu, aileniz ne alaka. Sizde haftaya mesala annelerin, babaların kardeşlerin olduğu bir yemek organize edebilirsiniz.Cikamiycaz evet bu hic konusulmadi ve kayinvalideler sık sık ararlar birbirlerini annemndr cagirir, hani ilk defa boyle bi organizasyon yapilmisken, belki de son olacak annemn ve babamin da dahil edilmesini isterdim. Dusuncem buydu
Aile arasında dışarda cerilen bir davet.Demekki ailece hep beraber olmak istemişler.Bence bir mahsuru olmazdı.Bizde gelinimizi alıp ailece dışarda yemeğe çıkmıştık.Abim nişanlıyken.Ne var bunda?Hanımlar iyi geceler. Bir sorum olacak, lütfen önceki konularimdan bağımsız sadece bu konu üzerinden ve objektif yanıtlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?