• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece bir soru

gulteni

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
234
287
323
Konya
Kizlarbir sey soracagim. Esinizin telefonunda bulundugu sehirde gunluk.kiralik ev aradigini gorsebniz ne dusunursunuz?Guya arkadasina aitmis. Dip.not :aradigi vakitlerde evde dgildim zaten on.gundur baska sehirdeyim.Hani yapacak olsa gece vs kimse olmadan yapmazmi.Kayinvalidem ile altvust oturuyoruz.Bu arada tlefonum klavyesi bozuk gibi o yuzden bozuk yaziyorum.

Kizlarbir sey soracagim. Esinizin telefonunda bulundugu sehirde gunluk.kiralik ev aradigini gorsebniz ne dusunursunuz?Guya arkadasina aitmis. Dip.not :aradigi vakitlerde evde dgildim zaten on.gundur baska sehirdeyim.Hani yapacak olsa gece vs kimse olmadan yapmazmi.Kayinvalidem ile altvust oturuyoruz.Bu arada tlefonum klavyesi bozuk gibi o yuzden bozuk yaziyorum.
Günlük kiralık ev her türlü kıllanma sebebi benim için. Arkadaşının telefonu yok mu? Eli yok mu? İnterneti yok mu?

Yemezdim bu yalanı.

Acikcasi bende sıkıldikca kendi sehrimdeki kiralik evlere bakmisligim oldu :KK70: ama tabiki kotu niyetle degil... kendimden süphelenicem az kalsin :halay:
Size gelince sebebini sordugunuzdaki tavri aciklamalarindaki tutarliligi nasildi ?

Arkadaşının kendi telefonu yok muymuş niye eşinizin telefonunu kullanmış? Başka telefon mu bulamamış? Eşiniz beceriksiz bir yalancı bence. Kayınvalidenizle altlı üstlü oturuyormuşsunuz, yakalanmamak için ev kiralama yöntemine gitmiş muhtemelen. Aramaları da silmeyi unutmuş.

Kendisi aramış olsa arama sebebini söylerdi, tutarlıysa inanırdınız. Arkadaşım aramış biraz kuzenim yazmışa benziyor.

bana cok.inandirici gelmedi.ispatlamaya da calismadi. bende simdi arkadasini aramazsa sormazsa esine faceden mesaj atacagimi soyledim. hala sallamiyor

Pek iyi niyetli gelmedi
Hayatında biri olabilir mi? Kadın hisseder sen böyle bir şey hissediyor Musun

Bence gözlemleyin bir süre.Hani kesin bir şey var diyemem ama ben olsam ben de garip olurdum.

Ayrıca yapacak olsa evde kimse yokken demişsiniz de kv'nizle altlı üstlü oturuyormuşsunuz,yani mantıklı mı sizce ?

Ayrilmayacaksan sadece blöf yapacaksan kurcalama. Belliki yapmış bir şeyler. Yok ayrilirim affetmem diyorsan araştır.

Hani ben fesat düşünmeyeyim derdim ama direk aklıma Annesi alt kattayken eve nasıl birini atsın sorusu geldi .
Hani zırt desen genellikle alt kattan duyuluyor zaten . yada kadın fark etmeyecek mi oğlunun eve 2 kişi geldiğini ? Bence konuşmadan önce takip et takiplerin sonuç vermezse eğer iyi bir ayar çekersin yine de :sus:

Hayatimda iki kere aradim. biri arkadasim icindi. otel ariyodu bende dur bakiyim kolay olsun dedim. Günlük dairelere baktik.
Siz gözden kacirmayin ama rahatdavraniyorsa da korkmayin.

Ayrilmayacaksan sadece blöf yapacaksan kurcalama. Belliki yapmış bir şeyler. Yok ayrilirim affetmem diyorsan araştır.

Şu tarzda her konuya bu yorum ne kadar mantıklı.
Araştırması için illaki boşanması mı gerekiyor? sadece bu şartla mı araştırma yapılabilir.

Hayatimda iki kere aradim. biri arkadasim icindi. otel ariyodu bende dur bakiyim kolay olsun dedim. Günlük dairelere baktik.
Siz gözden kacirmayin ama rahatdavraniyorsa da korkmayin.

Zaten birşey yapsa o kadar rahat olmaz. Siz arkadaşının eşiyle tehdit ettiğinizde tutuşurdu demekki vicdanı rahat.

ha kendisi ha arkadaşı fark etmez
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim

Şu tarzda her konuya bu yorum ne kadar mantıklı.
Araştırması için illaki boşanması mı gerekiyor? sadece bu şartla mı araştırma yapılabilir.

Ogrendiginde ne yapacak? Sen beni aldattin deyip bir iki hakaret bagirma cagirma sonra da hicbir sey olmamis gibi devam mi edecek? Edebilecek mi? Siz soyleyin madem.

Ogrendiginde ne yapacak? Sen beni aldattin deyip bir iki hakaret bagirma cagirma sonra da hicbir sey olmamis gibi devam mi edecek? Edebilecek mi? Siz soyleyin madem.

Araştırır buna o zaman karar verir. Belki adam haklı neden içinde kalsın konu sahibinin? Belki olumsuz bir durum yok. Araştırmadan bunu nasıl bilebilir.

Back
X