Sadece Çatlama İğnesi ile Gebelik Çalışmaları

Amin Canim Amin

Bence saliyi bekle ozamman 14 Gun olmus oluyor bu igneden dolayi Kanda hcg Hormonu oluyor ya Simdi yanlis Sonuc olmasin

Sana hangi igne vuruldu Kaclim? Bana pregenly 1500 luk Iki tane vuruldu

Amin Canim Amin

Bence saliyi bekle ozamman 14 Gun olmus oluyor bu igneden dolayi Kanda hcg Hormonu oluyor ya Simdi yanlis Sonuc olmasin

Sana hangi igne vuruldu Kaclim? Bana pregenly 1500 luk Iki tane vuruldu

Ben 5gun serophene ictim yine 5gun gobekten puregon igne yaptim sonra ovitrelle gobekten yaptim canim.bide progestan iciyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ilaclar zarten mahvedior insani ben klommen bide catlatma ignesi hayilirsi Artik Beklemek ne zorrrr

Azacik kaldi annem markete inecek erken gebelik testi almasini istedim bide ona bakalim cikmaz gerci ilacin etkisi kalmismi kalmamismi ona gore kan teatine gidecegim

Merhaba kızlar ben bu ay çatlatma iğnesi oldum 8 gün önce az önce test yaptım cok silikte olsa ikinci çizgiyi idrar testinde gördüm acaba hamile olabilir miyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosgeldin kuzum 8gun cok erken daha ilacin etkisi gecmez o ilaclardan dolayi ilk 10gun pizitif cikiyormus.Benimde 11gunum birazdan bi test yapayim demene amacli diyorum) :) sali kan testi yaptiracagim 14.gununde

Bile bile insan yinede acaba mı dıo etkisi baya azalmış çok silikti çünki ikinci çizgi

Bile bile insan yinede acaba mı dıo etkisi baya azalmış çok silikti çünki ikinci çizgi

Aynen bebegim ya INSALLAH bu ay bebislerimiz gelsin:) ben 4-5gun once yapmistim test yinede negatifdi.bakalim az sonra yapacagimda oylemi olacak hani su hassas gebelik testleri var ya ondan yapayim diyorum canim.

Hosgeldin Canim

Igneyi nezamman oldu ? Bende cunku yaptigimda positiv cikmisti ama bi kac Gun sonra negativ oldu Biraz daha bekle bence

Hosgeldin Canim

Igneyi nezamman oldu ? Bende cunku yaptigimda positiv cikmisti ama bi kac Gun sonra negativ oldu Biraz daha bekle bence

Bebegim suan yaptim tek cizgi var kac dk bekletmem gerek?10dk.?

4gün önce negatif mi çıkmıştı iğneden sonra kaçıncı gününde ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…