Ne 9günü cnm 5gün en fazla benim normalde çrş olmam lazım senin adet döngün uzun mu ondan mı? Dayanamadın mı cnm kan testi bile vermişsin ...insan istiyır umud ediyor belki artar değerin..ben salı çrş evde bakcam çıkarsa kana gtcem..karnım ağrıyo göğüslerim de sızlıyo sabah çamaşırda sar beyaz pütürlü akıntı vardı hayrolsun inşallah...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim erken olmus birazdaha bekle bence cunku olsa bile daha cikmaz cok erken
Çıkması lazımdı ama bazılarının geç de gözükebiliyomuş..inşallahhvardır bugün geziye gttk herkesin bebekleri çocukları var...allah bize de nasip etsin inşallah ...
Selam canm nasilsin?Belki tutmamistir bu igneyi yaptirdigim halde yalanci pozitifide goremedim ya pesss bana :)) :))
A.s cnm hamd olsun iyim seni sormali gizli takip ediyorum seni
Kacirdin demek ki yalanci positif gunu:)
Olcak ins olcak da sen hangi ara gittin kiz kan testine
Ayyy bebegim sorma simdi ben sistim bi anda kilo aldim ya onumuzdeki hafta sonuda 8gun is icin yurtdiindayiz butun pantalonlar dar gobekten kapatamiyorum :)) Anneme dedimki yavas yavas gidelim bir kac tane pantalon alalim ee disari cikincada sancilarim cogaldi annem kulagimdan tuttugu gibi acile:)) :)) gebelik suphesi var diye hicbirsey yapmadilar kendi doktorunuza gidin dediler bari kan testide yaptirayim dedim :) :) :) ayy bi gobek bi gobek cikardim aynaya bakmaya korkuyorum ve tas gibi hamileler gibi ayni .Zayif incecik kizdim sistim :)) :))
kesin üzülüyorlardır canım. Allahım şifa versin inşallah. Yok bizimkine ısrar etmezsen hiç bişi yapmaz. İki gün yedi olay bitti. Bi daha yemedi.. Keyfi bilir , bende yoruluyorum böyle ne yapayım.
Seni seni:) gitmisken yaptirdin ha:)
Aynen canim benim gobekte sis ama ben igneden dolayi diye dusunuyorum. Ve okadar sartlandirmisim ki krndimi ates olcuyom ya sabah 8demeden uyaniyom olcmeye gec kaldim diye onun icin olmassa eger cok uzulurum diye ben kendimi olumsuza sartladim ve test yapmiycam hic buna karar verdim varsa zaten adet olma doktora giderim yoksada zaten adetim gelir ve hadi bidaha en basindan aynisi sen daha yenisin alti ay cok bi zamman degil ki ins dahada uzamadan hamilr kalirsin ben bi senedir ayni seyleri yasiyorum bide aslinda bu forumda insan cok etikleniyor her okudugundan insan kendine bisey cikariyor ya hayirlisi diyorum.artik hep. Ins o tempoda zaten unutursun test yapamasin varsada supriz olur:)
Haklisin igneden ben bir anda sistim zaten yeni kilo almist ignrde bi anda sisirdi.Kuzim bizimki daha neki 15-20senedir bebek isteyenler var RABBime hamd olsum INSALLAH bizleri imtihan etmesin oyle uzun sure bekleyenlere en kiza zamanda saglikli hayirli bebisler versin.canim benim.icimde hic heyecan yok acikcasi galiba bebis yok diye boyleyim hani bazilari derler ya hissedersin o ay ben tamamen soguk icin bisey hissetmiyorum
Haklisin igneden ben bir anda sistim zaten yeni kilo almist ignrde bi anda sisirdi.Kuzim bizimki daha neki 15-20senedir bebek isteyenler var RABBime hamd olsum INSALLAH bizleri imtihan etmesin oyle uzun sure bekleyenlere en kiza zamanda saglikli hayirli bebisler versin.canim benim.icimde hic heyecan yok acikcasi galiba bebis yok diye boyleyim hani bazilari derler ya hissedersin o ay ben tamamen soguk icin bisey hissetmiyorum
Arkadasim canim ben yatiyorum allah rahatlik versin canim gorus ins hakkimizda hayirlisi neyse o olsun cnm
Neden aldiriyor?ALLAH ya inanamiyorbenim igneden sonra 14.gunune daha bir kac gun var ama bugunki kan testim 1.87.Negatif yani acaba cok erken yaptirdigim icinmi ?afetime daha 9gun var
canım hatırladı mseni geçen ay ovu testinde konuşmuştuk seninde olmadı demek ((
ya bişey dicem E vitamini alsana eşine hem 1 kapsül içicek zahmetsiz onudamı yapmaz acaba ?
bekle canım daha çok erken yaptırmışsın
Ayyu sen benim nasil icimi raharlatiyoraun ALLAH razi olsun inan dunku testten sonra ozellikle butun hevesim oldu icim buruk gibi bekleyeyim 3-4gun daha .peki igneden adet erken gelir diyorlar progestan iciyorum oda gecikme yapiyo siyorlar hangisine inanayim ya bugunde mide bulantim var sabahtan uyandigimdan meyve yiye bildim sadece
canım ister istemez hem ilaçlardan hem de psikolojik olarak etkileniyoruz,
Allahım hakkımızda hayırlısı versin. sağlıklı sıhhatli olsun , eli ayağı düzgün olsun geç olsun da güç olmasın.
Çık gez biraz düşünmemeye çalış, çok yorma kendini ama evden bi çık.
Ben kimyasal da geç regl , tüp bebekte erken regl olmuştum.
Boşver düşünme regli, bebek yoksa bile şuanda olma ihtimali var ve sen bu ihtimalin tadını çıkar :)
Off acaba hamiş miyiz yrn sabah test yapsam mı ki
Aynen gatta adeti beklemeli cumaya cmt kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?