Sadece Çatlama İğnesi ile Gebelik Çalışmaları

Bebefim benim karnumi gorsen4aylik hamileler gibi sismis.goguslerim hele dokunamiyorumda tatlim adetim31gunde oluyor 17haziranda olmasi lazim yani :) :)idrarda cikmaz 15gunlukken kuzum iste sorun onda kanda cikiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canim erken olmus birazdaha bekle bence cunku olsa bile daha cikmaz cok erken

Selam canm nasilsin?Belki tutmamistir bu igneyi yaptirdigim halde yalanci pozitifide goremedim ya pesss bana :)) :))

INSALLAH bitanem yaa bizde akrabalara gideriz hep konu cocuklari olur baska konulari olmaz bu aliyorum bazen o ortamlarda

Selam canm nasilsin?Belki tutmamistir bu igneyi yaptirdigim halde yalanci pozitifide goremedim ya pesss bana :)) :))

A.s cnm hamd olsun iyim seni sormali gizli takip ediyorum seni
Kacirdin demek ki yalanci positif gunu:)
Olcak ins olcak da sen hangi ara gittin kiz kan testine

A.s cnm hamd olsun iyim seni sormali gizli takip ediyorum seni
Kacirdin demek ki yalanci positif gunu:)
Olcak ins olcak da sen hangi ara gittin kiz kan testine

Ayyy bebegim sorma simdi ben sistim bi anda kilo aldim ya onumuzdeki hafta sonuda 8gun is icin yurtdiindayiz butun pantalonlar dar gobekten kapatamiyorum :)) Anneme dedimki yavas yavas gidelim bir kac tane pantalon alalim ee disari cikincada sancilarim cogaldi annem kulagimdan tuttugu gibi acile:)) :)) gebelik suphesi var diye hicbirsey yapmadilar kendi doktorunuza gidin dediler bari kan testide yaptirayim dedim :) :) :) ayy bi gobek bi gobek cikardim aynaya bakmaya korkuyorum ve tas gibi hamileler gibi ayni .Zayif incecik kizdim sistim :)) :))

Seni seni:) gitmisken yaptirdin ha:)

Aynen canim benim gobekte sis ama ben igneden dolayi diye dusunuyorum. Ve okadar sartlandirmisim ki krndimi ates olcuyom ya sabah 8demeden uyaniyom olcmeye gec kaldim diye onun icin olmassa eger cok uzulurum diye ben kendimi olumsuza sartladim ve test yapmiycam hic buna karar verdim varsa zaten adet olma doktora giderim yoksada zaten adetim gelir ve hadi bidaha en basindan aynisi sen daha yenisin alti ay cok bi zamman degil ki ins dahada uzamadan hamilr kalirsin ben bi senedir ayni seyleri yasiyorum bide aslinda bu forumda insan cok etikleniyor her okudugundan insan kendine bisey cikariyor ya hayirlisi diyorum.artik hep. Ins o tempoda zaten unutursun test yapamasin varsada supriz olur:)

kesin üzülüyorlardır canım. Allahım şifa versin inşallah. Yok bizimkine ısrar etmezsen hiç bişi yapmaz. İki gün yedi olay bitti. Bi daha yemedi.. Keyfi bilir , bende yoruluyorum böyle ne yapayım.

canım hatırladı mseni geçen ay ovu testinde konuşmuştuk seninde olmadı demek ((
ya bişey dicem E vitamini alsana eşine hem 1 kapsül içicek zahmetsiz onudamı yapmaz acaba ?

Haklisin igneden ben bir anda sistim zaten yeni kilo almist ignrde bi anda sisirdi.Kuzim bizimki daha neki 15-20senedir bebek isteyenler var RABBime hamd olsum INSALLAH bizleri imtihan etmesin oyle uzun sure bekleyenlere en kiza zamanda saglikli hayirli bebisler versin.canim benim.icimde hic heyecan yok acikcasi galiba bebis yok diye boyleyim hani bazilari derler ya hissedersin o ay ben tamamen soguk icin bisey hissetmiyorum

Evet canim haklisin bizimkiler daha neki daha yolun basindayiz.

Aynen bende hic bisey hissetmiyorum gerci nasil hissedilir onuda anlamis degilim ya:)

Arkadasim canim ben yatiyorum allah rahatlik versin canim gorus ins hakkimizda hayirlisi neyse o olsun cnm

Arkadasim canim ben yatiyorum allah rahatlik versin canim gorus ins hakkimizda hayirlisi neyse o olsun cnm

Gunayudinnm tatlim:) :) kusura bakma gece uyuya kalmisim ya simdi gorsum mesajini canim benim :) :)

bekle canım daha çok erken yaptırmışsın

canım hatırladı mseni geçen ay ovu testinde konuşmuştuk seninde olmadı demek ((
ya bişey dicem E vitamini alsana eşine hem 1 kapsül içicek zahmetsiz onudamı yapmaz acaba ?

canım, E'sini B'sini bilmem içinden geliyorsa içecek.. Bi kaç gündür bi çay bardağı içmeye başladı sağ olsun..
Bir arkadaşım hamileymiş 9 haftalık , aldıracakmış. Ben bu haberi duyunca çok üzüldüm o da beni sakinleştirmek için içiyo bakalım.
Kendi bilir canım.. Allahım hayırlısını versin inşallah.

bekle canım daha çok erken yaptırmışsın

Ayyu sen benim nasil icimi raharlatiyoraun ALLAH razi olsun inan dunku testten sonra ozellikle butun hevesim oldu icim buruk gibi bekleyeyim 3-4gun daha .peki igneden adet erken gelir diyorlar progestan iciyorum oda gecikme yapiyo siyorlar hangisine inanayim ya bugunde mide bulantim var sabahtan uyandigimdan meyve yiye bildim sadece

canım ister istemez hem ilaçlardan hem de psikolojik olarak etkileniyoruz,
Allahım hakkımızda hayırlısı versin. sağlıklı sıhhatli olsun , eli ayağı düzgün olsun geç olsun da güç olmasın.
Çık gez biraz düşünmemeye çalış, çok yorma kendini ama evden bi çık.
Ben kimyasal da geç regl , tüp bebekte erken regl olmuştum.
Boşver düşünme regli, bebek yoksa bile şuanda olma ihtimali var ve sen bu ihtimalin tadını çıkar :)

Bu aralar evdeyim evet bunaldim kendi kendime dusunmekten .esimde 5gundur sehir disinda onsuzda kalinca iyice cok dusunuyorum.bu hafta.artik islere basliyorum calismaktan bu defa cocuk aklima gelmeyecek belki boylesi daha iyo olur.Bu ay daha bir kac gun umit var Hayirlisiyla olsun hepimiz icin INSALLAH :) :)

Off acaba hamiş miyiz yrn sabah test yapsam mı ki

Off acaba hamiş miyiz yrn sabah test yapsam mı ki

Kuzummm acele etme ben acele ettim dun yaptim cikmadi.Zamani gelince yap :) :) :)

Aynen gatta adeti beklemeli cumaya cmt kadar

Aynen gatta adeti beklemeli cumaya cmt kadar

Azacik bisey kaldi bekle kuzum :) evde kimse yok siddetli agrilarim var napsamki acilemi gitsem onlarda bakmiyorlarki kadin doguma git diye bu saatte nerede bulacagimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…