Bende 7gun negatif cikti
Bebegim test negatif .Yani ilacin etkisi bende coktan gitmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet Canim bende de Coktan giti de ben Test yapmaya korkuyom erken daha olsa Bile cikmaya bilior cunku daha Cok var
Bebegim test negatif .Yani ilacin etkisi bende coktan gitmis
Oylemi ay ins Güzel haberleri paylasiriz hepimiz hamile kaliriz
Sizde herhangi bi belirti var mi? Test yaptiniz mi hic.
Sali kanda baktiracagim canim idrarla cikmaz zaten ilacin etkisi gitti en azindan bunu biliyoruz canim
Kuzum 28mayis degil mi igne gunun?gecmistir zaten bu saatten sonrasi onemli degil onemli olan ilk hafta tutmus olmasi gerisini dusunmeyelim :) :) :) Ben denize gittim igne ilk gunu doktor guneste cok durma dedi ilac etkisi erken gider dedi ben cok durdum tam 4gun ondanda olmus ola bilir hayirlisi diyelim :)
Kiz Niye Diktat etmedin:) Canim rabim ol derse nasip ederse o zaten napsakda olur
Evet bende 28de igne oldum benimde ignesinden etkisi giti bakmistim bende ama hayilirsi insanin umudum bi var bi yok
Napiyim :)) Bal ayina gitmemistik kisin evlendik isler yogundu bende tutturdum ancak o hafta bos olunca gidelim diye :) :) :) :) ALLAHyazmissa ne gunes ne deniz ne basla bisey engel olamaz :))
Evet Canim haklisin sana tavsiyem adet basladigi Gun hergun bir Bardak süt ic cok faydasi var yumurta gelisimine.
Ben hamile Bile degilim ama hamile kalsam bisey almama gerek kalmiycak
Iyyy sut sevmem :) :) :) :)
Ben de içerim fatima yeni bakabildim negatif mi çıktı acaba varsa çıkar mıydı yada erken ondan mı cnm? Ov testi silikti benim ama gebelik testine cesaretim yok bugün gezerken kasığıma bikaç kez feba sancı girdi inşallah hamişizdir
ALLAH razi olsun bitanem.Ama inanki istedigim icin degil annem iyiki gelmis yanima yataktan kallamiyorum bebegim ya :) Acaba bide ignelerin ustune usuttum mu?:) :) Sen nasilsin neler yapiyorsun?
bende canım biraz garibim.. Bir arkadaşım aradı hamileymiş. 9 haftalık. 2. bebeği olacak. Bakamam aldırcam dedi bende oturdum ağladım.
Aldırmak ne çirkin bir kelime dimi..
Allahım ibretlik olsun diye mi bu arkadaşları veriyor bana bilmiyorum
Ne 9günü cnm 5gün en fazla benim normalde çrş olmam lazım senin adet döngün uzun mu ondan mı? Dayanamadın mı cnm kan testi bile vermişsin ...insan istiyır umud ediyor belki artar değerin..ben salı çrş evde bakcam çıkarsa kana gtcem..karnım ağrıyo göğüslerim de sızlıyo sabah çamaşırda sar beyaz pütürlü akıntı vardı hayrolsun inşallah...
Napiyosun prensesimmm? bugun 11 veya 12.gun igneden artık net hesaplayamıyorum iğne günü hesaplanacakmı hesaplanmayacakmı :/ bugunki kan sonucum 1.87 negatıf yani erken mi yaptım ne ? :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?