SADECE DERTLEŞELİM😀

maviyesiltuna

hep tatlı yoktur hayatta tuzlu ve ekşi vardır.
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
3.855
2.413
408
Merhaba arkadaşlar yazma nedenim dertleşmek tabi herkes gibi benimde sorunlarımda sıkıntılarımda var ama artık istesemde takamıyorum yer kalmamış duyarsızlaştım 6 senelik evleliyim coçuğum yok eşim azosperm testis kanseri atlatlık 2 sene geçti lösemi olduk mevlam o kadar büyük ki eşimin 1 kardeşi var uyumlu çıktı tam kanser atlattık herşey bitti derken ileri evre ilik red yaşadık 7 aydır tedavi görüyoruz bu sırada babam beyim tümörü olduğunu öğrendik 5 ay evvel annem babam ayrı babam akrabasının yanında kalıyor desbot biri babamı baba evine taşıyacağız onun telaşıyla uğraşıyorum bu sırada çalışıyorum en büyük mutluluğum sağlığım yerinde bunlara şükredince bir rahatlıyorum hepsini unutuyorum ve allahın izn. Hepsini atlatacağıma inanıyorum tabi ilerlerkende hüzün mutluluk acı ve kayıplarımda olacak tamda bu konuda herşeyi kabul ediyorum diyorum.

ALLAH size ve eşinize guc versin.
Cok zor zamanlar gecirmissiniz.

İnsALLAH losemiyi de atlatir.
Aynen, saglam oldugumuz icin sukretmeliyiz, cok sukur bu gunumuze.

Allah yardımcınız olsun tabi hepsi sınav. Ne güzel kendinizi birakmamissiniz

Amin cümlemizin inş. Bıraktığım zamanlar oldu tabi dibi görüp kabullenip ayağa kalktım aslında kendimi bırakmayı seviyorum çünkü bir dahakine daha iyi kalktığıma inanıyorum ve şuna inanıyorum yaşamam gerekiyor o yüzden yaşıyorum

ALLAH size ve eşinize guc versin.
Cok zor zamanlar gecirmissiniz.

İnsALLAH losemiyi de atlatir.
Aynen, saglam oldugumuz icin sukretmeliyiz, cok sukur bu gunumuze.

Amin cümlemizin inş ALLAHIN izn. Onu atlatıcağımıza inanıyorum bu illetin bizi bırakmayacağına düşünüyorum artık günü birlik yaşıyorum gelecekte bir hayalim yok

çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…