- 8 Eylül 2023
- 351
- 59
- 18
- 30
- Konu Sahibi gamzeli2323
-
Tabıkı en onemlısı saglık kızım saglıkşa dogsun inşallah Allah büyüktür. Dusunuyorum hep nıkahsız dogacak kımlıgı ne olacak henuz hıcbırseyı bile yok yavrumun babası ortada yok hersey o kadar ustume gelıyorki
Annem bakarmı bılmıyorum ve o zamana kadar da ihtiyac bıtmıyorkiŞuan doğumunuza odaklanın biraz büyüdüğünde annenize emanet eder çalışmaya başladığınız
Eger acarsan dava inat ıcın velayet ısterım senın ısın gucun yok aıle ortamın yok bana verırler dıyverırler etmıstıBabası çalışıyor mu sigortalı işte? Eğer çalışıyorsa, babalık davası açıp, nafaka alabilirsin bebek için.
Desin böyle birinin velayet isteyeceğini zannetmiyorum sen nafakanı almaya bak. Ama psikopat biriyse bulaşma.Eger acarsan dava inat ıcın velayet ısterım senın ısın gucun yok aıle ortamın yok bana verırler dıyverırler etmıstı
Anlamadım bdv neMune konu BDV’de daha iyi olur sanki..
Tabıkı en onemlısı saglık kızım saglıkşa dogsun inşallah Allah büyüktür. Dusunuyorum hep nıkahsız dogacak kımlıgı ne olacak henuz hıcbırseyı bile yok yavrumun babası ortada yok hersey o kadar ustume gelıyorki
Babası bekar ama istemiyorum dedi en son oyle kaldı zaten ondan hıcbrsey olmaz baba hıc olmazmısBebeğinizin babası bekar mı ? Çocuğunu nüfusuna almayı da mı reddediyor ?
Uzwktan yargılamak ne kadar kolay degilmi neler yasadıgımı bılıuor musunuz? Annemle aram pek yok bakar mı demem bu yuzden. Ayrıca ben daha omce zaten bebek kıyafetleri için cocuklarınızın kuculenlerı varsa verır mısınız dıye konu acmıstım sagolsun 1 2 kısı yardımcı yardımcı olacagını soylemıstı zaten telefonlada gorusmustum kendılerıyle ıspatlamıstım dururumumu. Amacım yardım istemek olsa acıkca yazardım oncekı gıbı gercekten sadece dertlesmek ıstedım. Herkes bılmeden etmeden konusuyor yargılıyor neyse canınız sagolsınAmac dertlesmekten cok yardim isteme postuna benziyor, yanlis anladigimi ummak istiyorum. Devletten yardim almaniza nikahsiz olmaniz niye engel olsun.
Ayrica basiniza dert istemiyorsaniz altindan kalkamayacak sorumluluklara girmeyin bir zahmet, nikahsiz hamile kalip sonra aglamayi iyi niyetli bulmuyorum.
Annen bakar sen calisirsin tavsiyesine de annem bakar mi dediginiz icin iyice emin oldum. Umarim burdaki üyelerin vicdanina dokunmaz bu mesajiniz da size yardimci olmak istemezler.
Sıkıntılı bırı onunla başedemem bulaşmak istemiyorum
Ben kactım bu adama imam nıkah yaptık resmı nikah ıslemlerı sırasında annesı vefat etti bır sure bekleyelım dedık en azından kırkı cıksın o ara bıraz nıkah işi ertelendı o ara hamıle oldugumu ogrendım aldırmayıda dusundum ama yapamadım. Bu sadece kısaca anlatmam detayları cok var tabiHiç kimse sormamış ben sorayım. Madem bu kadar sorunlu neden çocuk yaptınız üstelik nikahınız bile yokken? Kusura bakmayın ben yaşınızında 29 olduğunu görünce dizinde ondan aşağı kalır tarafınızın olduğunu düşünüyorum. Sadece o çocuğa yazık oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?