Sadece dertleşmek istiyorum bumalımdayım

Adam umrumda degılkı bu saatten sonra ıstese dahi istemem cunku karnımdakı kendı oz evladına kufur etti cok agır tıksındım guvenmem ona. Benım derdim cocugum. Belkı mesajlarımı yanlıs anladınız tepkı gosterdınız eyvallah ama gercekten zor gunler gecırıyorum inanın konusabılecegım tekbır kısı bıle yok sadece ıcımı dokmek ıstemıstım 3 gunluk dunya kalp kırmaya degmez ınanın kımse kımsenın ne yasadıgını bılmıyor cunku

Bana kötü kalpli denilince üşenmedim eski konularınıza baktım. Hemen hemen tüm konularda milletten bir şeyler istemişsiniz. Daha dün açtığınız konuda paraya ihtiyacınız olduğunu söyleyip evden iş önerisi istemişsiniz; insanlar evden pasta börek, el işi falan yapmanızı önermiş yeteneğim yok demişsiniz. Müşteri temsilciligi önermişler yok demişsiniz. "Daha önce kıyafet gönderen oldu ama doğum için paraya ihtiyacım var ondan iş arıyorum" demişsiniz ama her iş önerisine kulp takmışsınız. Ana kucağına kadar buradan temin etmişsiniz hatta bir konu açmışsınız bebeğimin gelişimi mi durdu diye. Alt metin okumayı bilenler buradaki yetersiz beslenme imasını anlıyorlar. Bana hiç akıl danışmak için yazıyor gibi gelmediniz. Madem kötü kalpliyim hakkını vereyim dedim.

Mune Rica etsem konu sahibinin konularını inceleyebilir misin?

Aıle baglarım olmadıgı ıcın kacmıstım
Nıkah yapacaktık dedıgım gıbı o ara sorunlar cıktı uzadı vs
Katılmı olsaydım tabıkıde ıyıkı aldırmadım herseye ragmen ıyıkı var.
Neler yasadıgımı bılmeden uzaktan yargılamak fok kolay o cocuk melek daha Allah rızkını gonderır inşallah merak etmeyın sız

Gonderiyosa öyle kolaysa siz de merak etmeyin. Iciniz rahat olsun madem.

Merak etmiyorum zaten de mağdur edebiyatı beni irite ediyor

Boşanma davası açıp nafaka talep et.
Yav evli bile değil. Ben neyinize guvendiniz demeyeceğim çünkü o evre çoktan geçmiş. Bundan sonra bir ders çıkarır çocuğuna sahip çıkıp helalinden ekmeğini kazanarak büyütürsün umarım. Sen doğur önce. Annen bakar merak etme. 3 boğaz oturmakla doymaz. Gerekirse bulaşık yıka paranı kazan. Böyle serkeş devam edilmez çünkü.

Ben zaten kıyafet istedıgımı soyledım oncekı cevaplarda bunu saklamadımkı bakabılırsınız. Kıyafet benım ne ısıme yarıcak sankı ayrıcq kımseden yenı bıseyde ıstemedım cocuklarınızın kuculmuslerı varsa dedım. Bunu ınkar etmedım zaten bu bır.
Ikıncısı ıs varmı demekte mı suc calısamıyorum ancak evden calısabılırım varsa bıldıgınız yardımcı olun demekk kotu bırseymı? Insanlar bana ıs soyledıler yapamıcagımı belırttım cunku anlamıcagım seyler

Insanlar pasta borek yapin demis yok yapamam. Evden paketleme isi? Yok yapamam. Baska is bilmiyoruz biz evden yapilacak.

Allah yardımcınız olsun, üzüldüm durumunuza. Bulunduğunuz yerin muhtarlığına falan başvurup yardım isteseniz acaba destek olmazlar mı bebek eşyaları konusunda en azından? Bebek doğduktan sonrada annenize emanet edip bikaç saatlik bi işe girebilirsiniz belki.

Evli değil mi kaçırmışım orayı kız ben okumadım pek valla asla kınamam fakat bu duruma gelene kadar korunmadıysan hamile kalıp aldırmadıysan bütün sorumluluğu (Babasız) almışsın demektir. 14.yy bile kadınlar doğum kontrolü biliyordu.
Asıl onemli mevzu babalık davası açsın bari hukuken tanısın çocuğu.
Küfür mü etmiş ne neyse oda kalsın kendi soyadını versin. Yazık kimlerden hamile kalıyorlar bir anlık heves ve cehalet karışımı olarak görüyorum bu durumu.

Diyoz her şeye yok ki diyor.

Diyoz her şeye yok ki diyor.

Ben en çok çocuklara üzülüyorum. Kimler kimler anne olmaya çalışıyor ya da erteliyor anne olmayı. Ama böyle kafasına buyruk yaşayan tipler doğurup merdiven boşluğuna bırakabiliyor bu ne olduğu belirsiz sapık dünyaya yani düşün cami kenarına bile layık görmüyor (gerçi buna da karşıyım) değişik hayatlar adaletsiz bir dünya.
Enazından konu sahibi bakacak inşallah çalışsın artık her türlü yaşatmak zorunda zaten sorumluluk almış birkere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…