Sadece dertleşmek istiyorum bumalımdayım

Kimsede dememiş ki annen senin çocuğuna bakmak zorunda mı? Çocuğu yaparken kadına sordun mu? Kitabına uygun yaptın da mı anneannelik bekliyorsun kadından?

Kadının belki başka planları vardı? Çalışıyordur hala,emeklidir,bekarsa özel hayatı vardır,evliyse eşiyle köye yerleşip tatil yapmak istiyordur ??

Delinin şeyine tutunup kaçtığın anne şimdi senin çocuğuna bakmalı öyle mi ?

Kınamayım diyorum korka korka yazıyorum ama en azından dışarıdan okuyan kızlara ders olur,nasıl aptal olmamak gerekiyor konuyu okusunlar

Katil mi olayım? Aferin harika standartların var da sanki hep karnının içinde olmayacak. Allah rızkını gönderir deyip dört beş daha gidersin herhalde. 2 laf et zaten kınama ve beddua machine oluyorsunuz.Yargılamaktan ziyade eleştiri bunlar.

Bir konu vardı erkek hapse girip çıkıyordu uyuşturucu falan nikah yapmıyordu çok benzer geldi yazım dili bilemem tabi.Yasiniz küçük sanmıştım değilmiş.Yani babalık davası açılsa işte nüfusa alsa az biraz nafaka verecek onlada hayat geçmez yardimlada gecmez işte annenin kaderini yaşıyor olur gün sonunda çünkü doguracagimiz çocuğun geleceğini en azından maddiyat şefkat olarak planlamak zorundayız.Planlama aile planlaması dedikleri şey kadın doğurmasın anne olmasın değildir.Kadin bir düşünsün kaç çocuğa bakabilir nasıl bir adamı baba yapiyor bu çocuk ne yer ne içer nerde barinir bunları bı tartsin ölcsun bicsin diye yapılacak şeydir.Ananenin psikolojisi ne bileyim parası varmı yada öldü Allah korusun ne olacak.Yani Tamam Allah Kerim dir velakin Allah bize çok büyük bir hediye vermiş akıl...Bunu kullanınca daha iyi gidiyor hayat hani kaz yapınca arabanın yastığı açılır ya....İşte akılda hayatımızdaki o bizi koruyan yastık kadar önemli.Ben sizi kırmak istemiyorum olan olmuş bundan sonra daha dik durmalı ne iş olsa yapmalı gereken yardımları alabilmeli ve bir şekilde devam etmelisiniz.Yoksa hayat maşallah ve inşallah arasında geçmiyor ne yazikki.Alllah yardımcınız olur önce siz kendinize yardımcı olun bir gosterin iyi niyetinizi çalışkanlığınizi ders aldığınızi yasadiklarinizdan ondan sonra ancak.Gökteki kuşa bile nasibi beklediği yerde gelmez görene ibrettir bu çabalamak şart

Bu kadar kötü şartlarda neden doğurmayı seçiyorsunuz ? Katil mi olayım diyorsunuz da çocuğa sunacağınız bir imkan yok. Yani ne umarak çocuk dünyaya getireceksiniz ?
Karın tokluğuna yaşam. Belki o bile olmayacak.

ah ah ah ne demek nikahsız pturmak ya... hiç mi düşünmedin sonunu? cocuk haberini aldigi gibi nikah kıymayan adamın cocugunu tasimaya devam mi ettin? Bebeğe de yazık sana da. Bu sorumsuzluğun bedelini beraber ödeyeceksiniz artık. Bir an önce ayağa kalkıp hemen iş güç bul bari en azından bir yerden toplamaya basla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…