- 11 Aralık 2018
- 41.460
- 257.718
- 598
- Konu Sahibi gamzeli2323
-
Yani???Annem bakarmı bılmıyorum ve o zamana kadar da ihtiyac bıtmıyorki
Bana inat için velayeti alırım dava acarsan dedi benım durumum kotu ya bakamaz annesı dermıs mahkemeye bundan korkmustum acıkcası sızce acsam alabılırmı yada nafaka vermek zorunda mı?Bu kadar pervasız hayat yaşanmaz ki, yani insan sonunu hiç mi düşünmez, biz ne diyelim? Çocuğu istemem diye bir şey yok, çocuk onunsa babalık davası açarsınız; siz tek başınıza yapmadınız bu çocuğu. Baba olduysa onun da sorumlulukları var. Çocuk istemeyen takardı şapkasını korunurdu. Bebek memeden düşünce anneniz bakar, siz çalışırsınız; eve para girince bal gibi de bakar anneniz korkmayın, babası olacak göbelek mantarına da söyleyin, siz kendiniz için değil; ama doğurduğunuz çocuğunuz için nikâhınız olmasa bile bal gibi nafaka talep edebilirsiniz.
Benı kandırdı adam ortada bıraktı bende caresız kaldımÇok merak ediyorum neyinize güvenip çocuk yapıyorsunuz? Çok gaddar görünüyor mesajım ama ortada bir evlilik yok, beş para etmez bir adam var, çocuğa tek başına bakacak maddi gücü olmayan bir kadın var ve bodoslama çocuk yapılıyor.
Ben kactım
Ben kactım bu adama imam nıkah yaptık resmı nikah ıslemlerı sırasında annesı vefat etti bır sure bekleyelım dedık en azından kırkı cıksın o ara bıraz nıkah işi ertelendı o ara hamıle oldugumu ogrendım aldırmayıda dusundum ama yapamadım. Bu sadece kısaca anlatmam detayları cok var tabi
Bu yazdıgımda ne var yanı anlamadım alt tarafı bır dertlesmek ıstedım neden kalbınız bu kadar kotuYani???
Anne sütüne muhtaç bir bebeğin velayetini kimse babaya vermez, tabii ki siz uyuşturucu bağımlısı, alkolikseniz bu gibi durumlarda olmuyor sanırım; durumunuz kötüyse çocuk için nafaka talep edersiniz, bebek sizle kalır, çocuğun bakımını üstlenmek zorunda, NİKAHSIZ olsanız dahi.Bana inat için velayeti alırım dava acarsan dedi benım durumum kotu ya bakamaz annesı dermıs mahkemeye bundan korkmustum acıkcası sızce acsam alabılırmı yada nafaka vermek zorunda mı?
ben ne desem zaten ınandıramıcam sızı bu yuzden ne desem boş ne dıyeyım oyle olsunHiç bir şey anlatmanıza gerek yok. Gayet her şeyi anlıyoruz. Bunca sorun içinde korunmak bir türlü aklınız gelmez çünkü bile isteye yapmıyorsunuz hem de sanki kara şövalye ile evlenmiş gibi yapıyorsunuz. Neyse gerçekten sadece bebeğe üzüldüm.
Evın durumu cok kotu 1 oda bunları sunarım bebek orda yasayamaz derım dediAnne sütüne muhtaç bir bebeğin velayetini kimse babaya vermez, tabii ki siz uyuşturucu bağımlısı, alkolikseniz bu gibi durumlarda olmuyor sanırım; durumunuz kötüyse çocuk için nafaka talep edersiniz, bebek sizle kalır, çocuğun bakımını üstlenmek zorunda, NİKAHSIZ olsanız dahi.
Annem bakarmı bılmıyorum ve o zamana kadar da ihtiyac bıtmıyorki
Bu yazdıgımda ne var yanı anlamadım alt tarafı bır dertlesmek ıstedım neden kalbınız bu kadar kotu
Bana inat için velayeti alırım dava acarsan dedi benım durumum kotu ya bakamaz annesı dermıs mahkemeye bundan korkmustum acıkcası sızce acsam alabılırmı yada nafaka vermek zorunda mı?
ben ne desem zaten ınandıramıcam sızı bu yuzden ne desem boş ne dıyeyım oyle olsun
Bir avukatla görüşmekte fayda var. Bilakis, çalışmayan işi gücü olmayan pek çok anneye velayet veriliyor, velayetin amacı maddi imkanlar yerine, çocuğun duygusal ihtiyaçlarının karşılanmasıdır; çocuğun menfaati ön plandadır. Anne sütü alması gereken bir bebeğin babaya velayeti verilmez sanıyorum ki.Evın durumu cok kotu 1 oda bunları sunarım bebek orda yasayamaz derım dedi
Hamileyim Allahın izniyle doguma 1 ay var babası serefsiz cıktı bızı boyle bıraktı ortada anneme sıgındım annemınde durumu kendıne yetiyor oyle boyle bır sekılde 8.aya geldim ama kaldıgım ev sadece bir oda kucucuk bır yer bebek masrafları vs calısmam da mumkun degıl bır sure. Nıkahım olmadıgı ıcın devket yardımlarındanda yararlanamadım. O kadar yalnızım ve bunalımdayım ki kızlar konuşabılecegım kımsem yok kımse benı anlamıyor hem hamılelık pskolojısı hem yasadıgım sorunlar hep ıcıme atıyorum cok doldum
Evın durumu cok kotu 1 oda bunları sunarım bebek orda yasayamaz derım dedi
Sız evımı gordunuz mu ki boyle rahat konusabılıyorsunuz? Evim 1 oda 1 odada o kadar insan yasıyor kanepe dahı yok bebek ıcın ne kadar saglıklı bılmıyorum bunları sunarım dıyor ve alma sansınında oldugunu bır avukat soylemıstı. Alt tarafı bır dertlesmek ıstedım ne kadar kalbınız kotu yaAy gerçekten buna inanıyor musunuz? Adam anasını ortada bıraktığı çocuğun velayetini mi alacak?
Bısey mı talep etmısım bıseymı ıstemısım? Gunah alın ancakİnsanlar size çalışın, anneniz bakar gibi önerilerde bulunmuş ve "o zamana kadar ihtiyaç bitmiyor ki" demişsiniz. Ben de peki siz ne öneriyorsunuz diye sormak için yani? Dedim, niye kötü kalpli olayım. Anlayan anladı zaten neyin ne olduğunu.
Sız evımı gordunuz mu ki boyle rahat konusabılıyorsunuz? Evim 1 oda 1 odada o kadar insan yasıyor kanepe dahı yok bebek ıcın ne kadar saglıklı bılmıyorum bunları sunarım dıyor ve alma sansınında oldugunu bır avukat soylemıstı. Alt tarafı bır dertlesmek ıstedım ne kadar kalbınız kotu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?