Sadece dertleşmek istiyorum bumalımdayım

Çok merak ediyorum neyinize güvenip çocuk yapıyorsunuz? Çok gaddar görünüyor mesajım ama ortada bir evlilik yok, beş para etmez bir adam var, çocuğa tek başına bakacak maddi gücü olmayan bir kadın var ve bodoslama çocuk yapılıyor.
 
Bana inat için velayeti alırım dava acarsan dedi benım durumum kotu ya bakamaz annesı dermıs mahkemeye bundan korkmustum acıkcası sızce acsam alabılırmı yada nafaka vermek zorunda mı?
 
Benı kandırdı adam ortada bıraktı bende caresız kaldım
 

Hiç bir şey anlatmanıza gerek yok. Gayet her şeyi anlıyoruz. Bunca sorun içinde korunmak bir türlü aklınız gelmez çünkü bile isteye yapmıyorsunuz hem de sanki kara şövalye ile evlenmiş gibi yapıyorsunuz. Neyse gerçekten sadece bebeğe üzüldüm.
 
Bana inat için velayeti alırım dava acarsan dedi benım durumum kotu ya bakamaz annesı dermıs mahkemeye bundan korkmustum acıkcası sızce acsam alabılırmı yada nafaka vermek zorunda mı?
Anne sütüne muhtaç bir bebeğin velayetini kimse babaya vermez, tabii ki siz uyuşturucu bağımlısı, alkolikseniz bu gibi durumlarda olmuyor sanırım; durumunuz kötüyse çocuk için nafaka talep edersiniz, bebek sizle kalır, çocuğun bakımını üstlenmek zorunda, NİKAHSIZ olsanız dahi.
 
ben ne desem zaten ınandıramıcam sızı bu yuzden ne desem boş ne dıyeyım oyle olsun
 
Evın durumu cok kotu 1 oda bunları sunarım bebek orda yasayamaz derım dedi
 
Annem bakarmı bılmıyorum ve o zamana kadar da ihtiyac bıtmıyorki

İnsanlar size çalışın, anneniz bakar gibi önerilerde bulunmuş ve "o zamana kadar ihtiyaç bitmiyor ki" demişsiniz. Ben de peki siz ne öneriyorsunuz diye sormak için yani? Dedim, niye kötü kalpli olayım. Anlayan anladı zaten neyin ne olduğunu.

Bu yazdıgımda ne var yanı anlamadım alt tarafı bır dertlesmek ıstedım neden kalbınız bu kadar kotu
 
Bana inat için velayeti alırım dava acarsan dedi benım durumum kotu ya bakamaz annesı dermıs mahkemeye bundan korkmustum acıkcası sızce acsam alabılırmı yada nafaka vermek zorunda mı?

Ay gerçekten buna inanıyor musunuz? Adam anasını ortada bıraktığı çocuğun velayetini mi alacak?
 
Evın durumu cok kotu 1 oda bunları sunarım bebek orda yasayamaz derım dedi
Bir avukatla görüşmekte fayda var. Bilakis, çalışmayan işi gücü olmayan pek çok anneye velayet veriliyor, velayetin amacı maddi imkanlar yerine, çocuğun duygusal ihtiyaçlarının karşılanmasıdır; çocuğun menfaati ön plandadır. Anne sütü alması gereken bir bebeğin babaya velayeti verilmez sanıyorum ki.
 

Boşanma davası açıp nafaka talep et.
 
Ay gerçekten buna inanıyor musunuz? Adam anasını ortada bıraktığı çocuğun velayetini mi alacak?
Sız evımı gordunuz mu ki boyle rahat konusabılıyorsunuz? Evim 1 oda 1 odada o kadar insan yasıyor kanepe dahı yok bebek ıcın ne kadar saglıklı bılmıyorum bunları sunarım dıyor ve alma sansınında oldugunu bır avukat soylemıstı. Alt tarafı bır dertlesmek ıstedım ne kadar kalbınız kotu ya
 
Bısey mı talep etmısım bıseymı ıstemısım? Gunah alın ancak
 

Tamamen sizin yararınıza o kadar şey yazdım anladığınız tek şey kalbimin kötü olduğu. Gerçekten ilginçsiniz.

Ama şunu unutma adam başka bir kadınla rahat rahat takılmak için çocuğun sorumluluğunu almak istemiyor.
 
1. Bu herife kaçmışsın ki büyük ihtimal aile bağların da o şekilde kopmuş
2. Nikahsız gayet güzel yaşamışsın
3. Çatır çatır hamile kalmışsın
4. Çocuğa bakma imkanın olmamasına rağmen çocuğu aldırmamışsın
5. Ayrıca bi de herif seni kapıya koymuş

Şimdi artık yumurta kapıya dayandı tabii çocuk doğacağı zaman dertleniyorsun. Onu da halledersin sen bir şekilde ben sana güveniyorum
 
Adam umrumda degılkı bu saatten sonra ıstese dahi istemem cunku karnımdakı kendı oz evladına kufur etti cok agır tıksındım guvenmem ona. Benım derdim cocugum. Belkı mesajlarımı yanlıs anladınız tepkı gosterdınız eyvallah ama gercekten zor gunler gecırıyorum inanın konusabılecegım tekbır kısı bıle yok sadece ıcımı dokmek ıstemıstım 3 gunluk dunya kalp kırmaya degmez ınanın kımse kımsenın ne yasadıgını bılmıyor cunku
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…