• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece Empati kurup yardım edin :(

Tesekkur edilmeye bu kadar takmissiniz ben anlayamadim. Her saniye tesekkur mu edilecek yani bu mudur? Oyuncaga bindim ineyim tesekkur edeyim bi taneye daha bineyim binerken ayri inerken ayri tesekkur edeyim, bu ne yahu?
Bi sey alininca tesekkur edilir bir de toplanip giderken her sey icin tesekkur edilir.

14 yasindaki cocuk uykusu geldi diye okeyi yarim birakiyor kalkiyor 32 yasindaki adam kiyametleri kopariyor neden cunku o masada atomu parcaliyolardi yarim kaldi.
Nolacak yani iki el once bitse dunyanin sonu mu geliyor da eniste bey kahrindan sinirinden agzindan kopuk saciyor.

Kazik kadar adam el kadar bebeye kinleniyor siz de bunu normal goruyorsunuz pes.

Kardesine haddini bildir icerikli cok sayida yorum var. Sanki konu sahibi ve partneri odalarinda bir seyler yapiyormus da kardes odaya gelip mudahale etmis gibi. Olaylar acik alanda geciyor ve konu sahibinin kardesinin de belirttigi gibi ortamda sadece yetiskinler degil cocuklar da var. Kiz zaten benim onumde yapmayin dememis cocuklardan oturu uyarmis. Muhtemelen bu isirma vesaire ev ortaminda ve kardeslerin yaninda zaten yasaniyor. Anlasilan sadece ben ve kucuk kiz kardes bir ciftin cocuklarin yaninda birbirini isirmasini tuhaf buluyoruz.

Back