• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece Empati kurup yardım edin :(

Kardeşiniz ergen gibi adama sürekli laf söyleyip durmuş. Bitmeyen oyunda uykum geldi diyerek çocuk çocuk haraket etmiş. Siz kocaniza kizip olani biteni kardeşlerinize söylemişsiniz. Sabaha kadar ortada birşey yokken ağlamişsiniz.
Adam sabah işe giderken surat asti diye mi suçlu oldu?
Ayrica kocaniz gayette güzel ağırlamış kardeşlerinizi. İstediklerini yapmiş gezdirmiş valla kim olsa bir teşekkür beklerdi.

Zaten aileyi kovan, babanin ustune yuruyen adamin nikah kiymamasi daha hayirli degil mi hanimefendi?

Oyle bir yazmissiniz ki evden kovmak marifet sanki. Ailesi kizlari niye gondermismis. Bir de adama cicek gonderip ozur dileselermis bari, bizi evden kovdun ozur dileriz diye.

hanfendi anlamadınız heralde beni evinden kovalayan adama ben cocuklarımı göndermem ;)

Su anda o 14 yasindaki cocugun neler yasadigini ,neler dusundugunu tahmin bile edemiyorum,icim acıdı...

Siz ne yaparsiniz bilemem ama kardeslerinizi bir an once evlerine gonderin ,o evde kaldıkları her an azap gibidir artık.
Evet çok haklısınız enişte olacak adam 14 yaşında ki gencecik kıza şiddet uygulamış dövmüş ağıza alınmayacak kelimeler sarf etmiş. :D
Ayyyy canım yaaa kıyamam şimdi ne durumdadır değilmi?
Bence de hemen o kızlar o evden gitsin yoksa ablaları olacak ergen yüzünden iyice bunalıma girecekler ablanın taşıdığı laflar yüzünden aile içi huzursuzluk alıp başını gidecek.
En iyisi kızları abladan uzak tutmak ;)

Sen gidip kızlara neden anlatıyorsun ki bunu? Anlatman çözüm değil.
Kardeşini lisan-ı münasiple uyarabilir, eşini de tatlı dille ikna edebilirdin. Yaşın itibari ile sen de çocuksun henüz.
Her şeyi söyleme, insan idaresi yap biraz.. Şu durumda da kardeşlerini eve gönder bence. Daha fazla olay çıkartmaya gerek yok. Herkes mutsuz.

Evet çok haklısınız enişte olacak adam 14 yaşında ki gencecik kıza şiddet uygulamış dövmüş ağıza alınmayacak kelimeler sarf etmiş. :D
Ayyyy canım yaaa kıyamam şimdi ne durumdadır değilmi?
Bence de hemen o kızlar o evden gitsin yoksa ablaları olacak ergen yüzünden iyice bunalıma girecekler ablanın taşıdığı laflar yüzünden aile içi huzursuzluk alıp başını gidecek.
En iyisi kızları abladan uzak tutmak ;)

Benim yorumumdan enişteyi sucladıgım kanısına nasıl vardınız bilemiyorum ama,

Hayal gücünüz epey gelişmiş,bunu ögrenmiş oldunuz şu an.

Yahu okey muhabbeti yarıda kesildi diye mi öfkelendi 32 yaşındaki adam ?

Bu arada genel tabloda da kardeşini uyarmalısın , enişte ile didişmeyi kendine hobi edinmiş .

Bir de evlisin ama boşandınız ama insanlar mahkemede barıştınız sanıyor galiba:KK64::KK64:

Sende niye gidip ağlaştın ki kardeşlerinle ?

Kusura bakma da saçma sapan işler . Herkes bi saçmalamış sizin evde dün gece .
Hepsinin yaşi cocuk cunku. 22 yasinda evlenmis bosanmis bidaha barismis imam nikahi 4-5 kere gitmis falan filan. Oha!

Hayır ben asla yanlı davranıyorsun elbette bizi azarladi gi durumda Miray sen ne dediğini farkindamisin suan biz ne yapıyoruz burda vs dediğimde sustu kaldı
Ben sadece eşimin ona iyi ona kötü davranacagim vs demeleri ni kaldiramadim belki olay ufak büyüdü. Şuan kardeşlerim sabaha kadar ağlatan aynı şekilde benide ağlatan adam kalktı bide bana surat yapıp gitti. Bir okeyi bitirdik diye.
Siz 3 baci ayri bi tuhafsiniz kocan ayri bi tuhaf. Sen de agzini biraz büz artik hala anneme anlatsam mi diyorsun. Annen de aglayacak o olacak. Kucuk yasta evlenmeyin kardesim yaaaa..

Benim yorumumdan enişteyi sucladıgım kanısına nasıl vardınız bilemiyorum ama,

Hayal gücünüz epey gelişmiş,bunu ögrenmiş oldunuz şu an.
Hadi polemiğe girelim ne dersin ;)
Ayrıca aramızda kalsın süper bir hayal gücüm ve espri anlayışım vardır.
Bak sen bile hemen anlamışsın ;) :D
Ayrıca benim yorumumdan enişteyi suçladığını anladığımı nasıl çıkardınız?
Biraz daha gayret bana yetişeceksin :D
En azından hayal gücüm var düşünsene ya olmasaydı senin gibi mazallah :D

Benim düşünceme göre hatanın çoğu sizde.. Eşiniz bir anlık kızgınlıkla öyle yapıcam böyle yapıcam demiş olabilir. Neden hemen gidip kardeşlerinize yetiştiriyorsunuz.. Gönlünü alıp hissettirmeyebilirdiniz siz burda ara bulucu olmalıydınız halbuki siz kardeşlerinizle bir oldunuz.. Bir de şöyle düşünün ya eşinizin kardeşi size öyle davransa hemen görümcem böyle yaptı diyebilirsiniz bi teşekkür bile etmedi bizi kıskandı gibi yorumlayabilirdiniz...asıl bunların altında yatan sorun şu ki siz eşinizi benimsememişsiniz. Her olan olay aileye anlatılmaz ara bulucu olmak zorundasınız..

Hadi polemiğe girelim ne dersin ;)
Ayrıca aramızda kalsın süper bir hayal gücüm ve espri anlayışım vardır.
Bak sen bile hemen anlamışsın ;) :D
Ayrıca benim yorumumdan enişteyi suçladığını anladığımı nasıl çıkardınız?
Biraz daha gayret bana yetişeceksin :D
En azından hayal gücüm var düşünsene ya olmasaydı senin gibi mazallah :D

Uslubunuzu hic sevmedim,bu usluptaki biriyle konusmam mumkun degil.

Konuyla ilgilenin lutfen artık,benimle degil..

Sizde ve kocanızda sıkıntı var.
Ben şu yaşımda oyun baydıysa sıkıldım artık yatıyorum demişliğim çoktur. Nedir yani altı üstü okey gibi saçma sapan bir oyun, ertesi gün kalınan yerden devam edilebilir. Buna ne hakla sinirleniyor eşiniz onu anlamadım.
Bir de planları yapan sizsiniz, bütçeniz neyse ona göre plan yapın ki sonradan dağlar kadar para ödedim mevzusu olmasın. Verdiyse verdi ayrıca senede kaç kere gelecek kardeşleriniz böyle bir tatile? Onu sevmem bunu daha çok severim ne demek? Teşekkür konusunda da belki kardeşiniz giderken "enişte her şey için çok sağol" diyecekti? Simit aldı teşekkür et, otobüs parasını verdi teşekkür et olmayabilir her zaman.
Ayrıca size bir diğer tavsiyem, kardeşleriniz kocanıza değil size geliyorlar, arada kocanızdan ayrı kardeş kardeşe takılsanız bu kadar göze batmazdı.

bence sizin dengeyi sağlayamamanızdan kaynaklanmış.
kızkardeşiniz sizi azarladığında ona haddini bildirmeniz gerekiyordu. rahatsız olduğu bir durum varsa size bildirsin, siz de uygun bir dille konuşursunuz eşinizle.
muhtemelen okeyde eşinizin kız kardeşinize başka sebeplerden de kızgınlığı vardı orada son damla olmuş ama ikinci hata sizden gelmiş hemen söylediklerinizi yetiştirmişsiniz.
dengeyi sağlayamayacaksınız bence çok bir araya getirmemenizde fayda var.

Uslubunuzu hic sevmedim,bu usluptaki biriyle konusmam mumkun degil.

Konuyla ilgilenin lutfen artık,benimle degil..
Bakınız ben hamileyim ve hormonlarım bu sıcakta tavan yaptığı halde size birşey dememeye özen gösterdim lakin size sizin gibi yorum yazdım ki belki benim üzerinden kendinizi görürsünüz diye düşündüm. Uslup şahsıma ait değil sizin uslubunuza binaen yazmaya çalıştım.
Bende gördüğünüz ve sevmediğiniz o Uslup tamamen size ait ;)
Ama ben size sevmedim diyemem çünkü sizi tanımıyorum.Yazdığınız iki cümle için de hakkınız da yargıya da varamam.
Benim yaşım 40 canım ve uslubumu gerçekten merak edersen yaptığım yorumlarda ki özenle seçilmiş kelimelerimi okumanı tavsiye ederim.
Bu arada etki tepki doğurur.Bu yaştan sonra hayal gücümün olup olmadığını kimseden öğrenecek değilim tamam mı? ;)

Back
X