• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece Empati kurup yardım edin :(

evliliği çocuk oyuncağına çevirmişssiniz.
ailenden gizlemiş olman da büyük hata.
çok yanlış çok
Evet bu durumda kalkıp kardeslerimle birlikte gitsem ve dönmemek uzere Hayır aileme ne diyeceğim biz aslında bosanmistik ben yalan söyledim vs vs off. Çok caresizim ya

Gidip kardeşlerinize neden anlattınız, böyle içinden çıkılmaz bir hal alsın diye mi?

Neyin teşekkürü olacak onu da alamadım, kıymet bilip bilmedikleri yüzlerinden belli olur.
Durup durup her dakika teşekkür etmeleri mi gerekiyor?
Giderken etse yeter, etmezse de etmez yani, mutluluğunu belli ediyorsa o da teşekkürdür.

Eşiniz kinci, üstelik kin duyduğu kişinin yaşı da belli.

Canım eşin çok duygusal biri. Çok şey yapmış kardeslerin icin bunu her eniste yapmaz. Ve bunun karşılığını teşekkür edilerek almak istemiş. Kardesin de ergen tripli davranmış.
Burada asıl sen durumu iyi yönetememişsin.
1-) Kardeşin herkesin ortasinda 30lu yaslardaki iki yetiskini azarlayamaz burada kardesine cevabi yapıştıracaktın o daha 14 yaşında unutur ama eşin senin kayıtsız olusuna kırılmış olabilir
2-) oyunun ortasında kardeşinin uykusu gelmişse oyunun bitmesini bekleyecek çocuk değil
3-) madem kocanın duygusal biri oldugunu biliyorsun (bak duygusal insanlar çabuk kırılır ama cabuk gönülleri alınır) eşine sinirlenmek yerine "hayatim küçücük cocugu ne takiyon haklısın biraz vefasız ama idare et" desen ölmezdin değil mi ?
4-) Erkekler gururlari oksanmak ister. Tüm yaptıkları için azıcık minnet duysaniz emin ol iki katını yapar.

Ya sen neden kardeşlerinle eşini bu kadar yüz göz ediyorsun ki?

Hatanın çoğu sende bence,onlar çoçuk siz yetişkinsiniz.

Bir de sonra kardeşlerinin ağlaması falan da çok tuhaf.Hiç ortada problem yokken durumu vahimleştirmişler.

Eşini de hak verdim ben,kardeşlerini yolla ve eşinle aranı bozma.

Duygusal davranmayı bırakıp,ağırlığınızı koyun kardeşlerinize karşı.

valla yanlı davranıyosunuz gibi geldi bana küçük kardeşiniz çekingen olabilir ama siz onu teşekkür etme konusunda uyarabilirdiniz ben olsam bende sinirlenirdim ne demek çekingenliğinden teşekkür etmiyor hiç mi konuşmuyor iletişim kurmuyor? eşiniz biraz abartmış kabul ama herkesinde fıtratı sizin huyunu bilip aralarını bulmanız gerekirdi kardeşiniz sizi azarladığı zaman sanane vs diyebilmeniz lazımdı bence eşinizin zoruna gitmiş kaldı ki gece yanlarına gidip eşinizin söylediklerini anlatmanız çok yanlış resmen iki tarafı düşman ediyorsunuz birbirine
Hayır ben asla yanlı davranıyorsun elbette bizi azarladi gi durumda Miray sen ne dediğini farkindamisin suan biz ne yapıyoruz burda vs dediğimde sustu kaldı
Ben sadece eşimin ona iyi ona kötü davranacagim vs demeleri ni kaldiramadim belki olay ufak büyüdü. Şuan kardeşlerim sabaha kadar ağlatan aynı şekilde benide ağlatan adam kalktı bide bana surat yapıp gitti. Bir okeyi bitirdik diye.

Evet bu durumda kalkıp kardeslerimle birlikte gitsem ve dönmemek uzere Hayır aileme ne diyeceğim biz aslında bosanmistik ben yalan söyledim vs vs off. Çok caresizim ya
ee işte bunun için yanlış diyorum.
bu yaptığınız illa ki ortaya çıkacak bir şekilde.
yalan söylememeliydin ailene.
sen eşinle devam edemiyeceksen böyle hissediyorsan evlenme tekrar.
ailene anlat herşeyi.

Evet ya okadar pişmanım ki durDuk yere alevlendirdim hiçbirşey olmamış gibi yatıp uyusaydin belki yeni gün daha iyi olucakti ama eşimin bana söylediklerini kaldiramadim. Ona kötü davranacagim ona iyi vs demeleri nden.

Boşanma, sürekli ailenin yanına gitme mevzularından dolayı kardeşlerin eşinle didişiyor olabilir. Seni üzüyor vs diye hıncını almaya çalışıyor gibi geldi.
Bence kardeşini eşine karşı hitap ve konuşma tarzında uyarmalısın.
Eşinide çocukla çocuk olma diye uyarmalısın.
Kardeşlerini alıp evine dönmek nedir?
Önceki konularını bilmiyorum ama buradan bakınca evliliği yürütme olgunluğuna sahip değil gibi görünüyorsun.

Canım eşin çok duygusal biri. Çok şey yapmış kardeslerin icin bunu her eniste yapmaz. Ve bunun karşılığını teşekkür edilerek almak istemiş. Kardesin de ergen tripli davranmış.
Burada asıl sen durumu iyi yönetememişsin.
1-) Kardeşin herkesin ortasinda 30lu yaslardaki iki yetiskini azarlayamaz burada kardesine cevabi yapıştıracaktın o daha 14 yaşında unutur ama eşin senin kayıtsız olusuna kırılmış olabilir
2-) oyunun ortasında kardeşinin uykusu gelmişse oyunun bitmesini bekleyecek çocuk değil
3-) madem kocanın duygusal biri oldugunu biliyorsun (bak duygusal insanlar çabuk kırılır ama cabuk gönülleri alınır) eşine sinirlenmek yerine "hayatim küçücük cocugu ne takiyon haklısın biraz vefasız ama idare et" desen ölmezdin değil mi ?
4-) Erkekler gururlari oksanmak ister. Tüm yaptıkları için azıcık minnet duysaniz emin ol iki katını yapar.

Evet çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim.
1- Kardesim bizi azarladiginda benden çok güzel cevabını aldı.
2-işte beklemedi uykum geldi ya sıkıldım vs diyerek bitirdik
3- inan 2-3 sefer yanına gelip aşkım onlar çocuk daha biri liseye gitmiyor sen onların eniştesisin büyüklük sende kalmalı vs vs diyerek yatistirmaya çalışmada yok asla bu saatten sonra asla onlara birsey yapmam vs vs çok Kindar
4- Ben minnet duyuyorum zaten ama dedigim gibi ; (

Ya sen neden kardeşlerinle eşini bu kadar yüz göz ediyorsun ki?

Hatanın çoğu sende bence,onlar çoçuk siz yetişkinsiniz.

Bir de sonra kardeşlerinin ağlaması falan da çok tuhaf.Hiç ortada problem yokken durumu vahimleştirmişler.

Eşini de hak verdim ben,kardeşlerini yolla ve eşinle aranı bozma.

Duygusal davranmayı bırakıp,ağırlığınızı koyun kardeşlerinize karşı.

Evet şuanki durumda pek birsey olmayabilir. Ama bunun önceleri var 2 kere ailemi evinden kovası, hicbirsey yokken babamın üstüne yürümesi vs vs. Yasanmisliklar olduğu için en ufak bir hareketi diğerlerini hatırlatıyor ve aglatiyor

Hayır ben asla yanlı davranıyorsun elbette bizi azarladi gi durumda Miray sen ne dediğini farkindamisin suan biz ne yapıyoruz burda vs dediğimde sustu kaldı
Ben sadece eşimin ona iyi ona kötü davranacagim vs demeleri ni kaldiramadim belki olay ufak büyüdü. Şuan kardeşlerim sabaha kadar ağlatan aynı şekilde benide ağlatan adam kalktı bide bana surat yapıp gitti. Bir okeyi bitirdik diye.

yanlış anlama empati yapın dediğin için kendimi eşinin yerine koyarak düşünüp yorum yapıyorum yine aynı şeyi dicem eşinin huyunu biliyorsundur erkekler çocuk gibidir zaten aksi düşünülemez ona göre arayı bulsaydın keşke eşinin yanında olduğunu belli etseydin biraz daha fazla, sonuçta kardeşlerin senin canın küsecek halleri yok eşin alıngan birisi belliki eşin olmayınca kardeşlerine açıklardın gerekirse olay büyümez inşallah

Evet ya okadar pişmanım ki durDuk yere alevlendirdim hiçbirşey olmamış gibi yatıp uyusaydin belki yeni gün daha iyi olucakti ama eşimin bana söylediklerini kaldiramadim. Ona kötü davranacagim ona iyi vs demeleri nden.
Haklisin ama kardeslerine anlatman bisey degistirmezdi ki sadece onlarida uzmus oldun kizlarda aglamis bi ton. Esin tavir yapsada sen dengelerdin. O buyuguyle ilgilenirken sen kucukle ilgilenirdin falan

Boşanma, sürekli ailenin yanına gitme mevzularından dolayı kardeşlerin eşinle didişiyor olabilir. Seni üzüyor vs diye hıncını almaya çalışıyor gibi geldi.
Bence kardeşini eşine karşı hitap ve konuşma tarzında uyarmalısın.
Eşinide çocukla çocuk olma diye uyarmalısın.
Kardeşlerini alıp evine dönmek nedir?
Önceki konularını bilmiyorum ama buradan bakınca evliliği yürütme olgunluğuna sahip değil gibi görünüyorsun.

Evet evliliği yürütme olgunluğu na aslında okadar sahibim ki yaşadıklarımı film şeridi gibi şuraya yukleyenilsem. Ne kadar gurursuzsun sırf evliliğin gitsin diye bunları nasıl yaptın nasıl affettin diyebilirsin. O zamanında ailemide benimde canımı çok yaktığı için en küçük kardeşim de unutamadigi için bundan dolayı bu zitlasma aslinda

İddet müddetini mi bekliyorsunuz?
Eşin bana hiç güven vermedi.
Beklemek zorunda değilsin.
Gebe olmadığına dair bir belgeyle evlenebilirsin.
Ama ence eşinin niyeti yok gibi.

Herşeyi geçtim ufak tefek tatsızlıklar olmuş ama senin biraz daha yapıcı olman gerekirdi. Eşinin söylediklerini gidip kızlara söylememeliydin. Onlar senin kardeşlerin eşin senin onları sevdiğin kadar sevemez bu yüzden fazla yüz göz olmamaları gerek. Fazla samimiyet tez ayrılık getirir

Hala eşini suçluyorsun farkında mısın?

Adam ne yapsan,elinden geldiğince ağırlamaya çalışmış.

Senin kardeşin tavrı tuhaf.Kardeşlerin ağlamışsa ne olmuşş,zaten gereksiz tavırları yüzünden olay çıkmış.

Eğer kardeşlerine ablalık vazifen varsa,eşini de hanımlık vazifen var.

Onun hakkını da koru bir zahmet.

Eşin çok haklı tavır yapmakla bilesin

Back
X