- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi Zehraemiroglu
-
6 senelik evliyim ve cocugum yok. Esimle evlendik evleneli iletisim problemlerimiz var. Cok negatif ve huysuz bir insan kendiside kabul ediyor bunu, fakat bu 6 yil icerisinde konusmalarima ragmen hic bir degisiklik olmadi kendisinde. Birdaha olmayacak dedigi hatalari tekrarladi. Icki, kumar, zina, dayak gibi kötü aliskinliklari yok, fakat sert bir insan dili ile yaraliyor. Kendi yakin akrabasi disinda kimse öyle sevmez esimi huysuzlugundan.
Kötü huylari arasinda inatlik, sinirlilik, alinganlik ve sorumsuzluk var. Cok asiri takintili ve evde %90 cok ilgisiz davraniyordu bana, sadece cinsel ihtiyaci oldugunda iyi oluyordu.
Ben 4 aydir esimden ayri yasiyorum. 4 aydir dil döküyor barismak icin. Benimleyken cicek gibi olan adam ayrildiktan sonra cürümüs erimis akmis resmen. Bütün hatalarini kabul ettigini ve degisecegini söylüyor.
Ben ise cok yipranmis bir genc kadin olarak acikcasi güvenipte dönemiyorum.
Siddetli gecimsizlikten ayrilip eslerine 2. bir sans verdikten sonra evliligini düzene sokan oldu mu hic?
Aksine burası tam da böyle bayanlarla dolu...yanlış tespit samirecim,hele sen yazınca daha bi tuhaf göründü gözümeBu soruna cevap bulamazsin cunku burda oyle bayanlar yok malesef
Aksine burası tam da böyle bayanlarla dolu...yanlış tespit samirecim,hele sen yazınca daha bi tuhaf göründü gözüme
İkinci şansı herkesin hakettiğini düşünüyorum...özellikle de şahış gerçekten pişmansa ve af diliyorsa....
Boşandın mı peki?Ben 2.sans i veren biriyim esimle evliligimizin 3. Senesinde sorumsuzlugundan herseyi hallederiz yapariz deyip lafta kaldigindan ilgisizliginden ayrildim bir tane kizim vardi 2 yasinda..tam 1 ay ayri kaldik ikimizde dayanamadik 1 ay sonra birlestik suan 7 yillik evliyim ne degisti hic bisey basta biraz degismis gibi oluyolar sonra gercek benlikleri ortaya cikiyor insanlar degismezler ama ikinci sansi vermelisin ilerde vicdanin rahat olur bitcekse yine biter ama evlilik bu denemeden kestirip atma cocuk filan yapma dikkat et onu gozlemle ve dene baktin olmuyo elimden geleni yaptim dersin
Yok bosanmadim suan 7 sene oldu oyle boyle idare ediyoruz eskiye gore daha iyiBoşandın mı peki?
Bırak canım, boşan boşanma denince sanki denileni tutuyorlar da.Ya canım hala anlamıyorsun samire bize küsmüş laf sokuyor istiyorki ne olursa olsun onankimse boşan demesin
Konu sahibi arkadaşım bunun cevabı sende çocuğunda yok bidaha bu sıkıntıları çekmek istiyormusun yeni bir hayata devam mı etmek istiyorsun
Kk ya hiç uygun değilsin canımŞimdi sen yazınca konu başlığına bakınca hatırladım. :) İsimleri çok aklımda tutamıyorum, bu yüzden anlayamıyorum kim neyi neden yazıyor ? :) Hafiyelik şart.
Son konusunda küstü bize kendisi ondan göya laf sokuyorBırak canım, boşan boşanma denince sanki denileni tutuyorlar da.
Şahsen hiç evlenmedim ama bu forumda bir konu için yapma demişlerdi, yapmadım. Bir olaya 15 sayfa yorum yapılıp, üyelerin yüzde 95'i hayır diyorsa onu ciddiye almak lazım, bunu bilir bunu söylerim ben. Sonuç olarak iyi ki yapmamışım o işi, o ara saflığım üzerimdeydi, normalde evet demeyeceğim bir şeydi ama oluyor bazen yine de sormak istiyorsun. İtekleme gerekiyor ne bileyim.
O yüzden şu çocukça laf atmaları kesse şu bazı üyeler. Sanki boşanma avukatıyız hepimiz, ne çıkarımız olacak ya hu.
Neyse konuya gelirsek feministik bakış açısıyla yorum yapacağım, kadın isterse değişir de erkekler değişmiyor. Sadece bir süreliğine ambalaj değiştiyorlar. Yoksa değişmiyorlar, aynı suda iki kez yıkanılmaz.
Herhalde bu soyledikleriniz banaydi ama haklısın birsey demek istemiyorum ben sadece orda öylesine dedim konu sahibi tabiki sans verebilir o esini bizden daha iyi bilirVallahi burada öyle bayanlar nasıl yok deniyor ben açıklayayım size: burada eşinin ezdiği, şiddet gösterdiği bazı bayanlar boşandığını söylüyor. Bazıları ise çekmeye devam ediyor adeta hastalıklı ruh hali gibi. Şiddet, hakaret, aldatma, aile huzurunu çocuğu ağlatacak kadar bozma hatta çocuğa eş tarafından vurma konularının yorumları tabiki "boşan" yönünde olacak çünkü biz insanız, insan olarak bir insanın ezildiği muamelesi görmeye dayanamadığımız için "boşan" yazılıyor. Çünkü olması gereken bu. He bu durumu çekenler de var, onlar da sanırım acı çekmeye devam ediyorlar çünkü konularından belli. Şiddet gören bir kadının evliliği burada el üstünde nasıl tutulacak siz söyleyin şimdi?
Sizin konunuz daha daha farklı bir kere şiddet yok, aldatılma yok eşiniz bir şansı hakediyor bence. Sizden sonra savrulmuş madem bence dersini almış görünüyor. Son şansı olduğunu söyleyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?