- 20 Ekim 2015
- 566
- 255
- 103
- Konu Sahibi eskidendi_o
Ben de olsam sinir olurdum, görümcenin çocuklarının anneleri olmadan ne işleri varmış?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ani olaylar karşısında tutulup kaldım, zaten pek halimde yoktu düşünemedim.Şimdi acımdan dolayı acaba gözüm mü götürmüyor dedim kendi kendime.şimdi ağrımayan bir başla düşününce gerçekten sinir olmakta haklıymışım.ben bu olayı defalarca yaşadım benzelerini
artık eğer insanları çekemiceksem hiçbir şekilde gitmiyorum
açıkcası 3 tane gürültücü çocuğu doğurduğu anası çekemiosa anneler gününde ben hiççç danalarını çekemem
şöyle yapılabilirdi yolda giderken baktın olmuyor
eşinize beni eve bırakın ben duramıyorum ya da götür beni iğne yaptıralım diye tüm planlarını ortadan bölseydin kendin eve gider dinlenirdin , onlarda artık o saatten sonra bi kv üç çocuk boş arsayı istedikleri gibi gezselerdi
bence seneye artık dahil olma planlarına
kapıdan hediyeyi verip eşini oraya bırak
arabanla güzelce anneciğinin mezarına git
o da gün boyu dursun
ay çok sinir oldum yaa
Çok teşekkür ederim.Amin inşallah nurlar içindedir.Yok abartmiyorsun sadece annesizlikten boyle olmus. Basin sagolsun annecigin nur icinde yatsin
ani olaylar karşısında tutulup kaldım, zaten pek halimde yoktu düşünemedim.Şimdi acımdan dolayı acaba gözüm mü götürmüyor dedim kendi kendime.şimdi ağrımayan bir başla düşününce gerçekten sinir olmakta haklıymışım.
İşte yakışanı bana göre de buydu, emin olmak içi konuyu açıp sordum, ki arada bi kaç kişide olsa farklı görüşler geliyor orası ayrı. İşte eşim götürdü, o da bence aniden sağlıklı karar veremedi.Neden arkaya oturdunuzki?
üstelik 3 torunuyla arkada kv oturması gerekirdi ama eşiniz çok düşüncesiz benim eşim olsa migrenim tuttuysa hayatta beni götürmezdi
Ne güzel, düşünceli insanların olduğunu bilmek kadar güzel bir şey yok.Herkesin acı eşiği aynı mıdır bilmiyorum, ben çok yanıyorum.Keşke beni de düşünen insanlar olsaydı etrafımda, belki daha anlamlı olurdu her şey.İnsanlar abartıyorsun tek senin annen ölmedi demesin diye, gidip annem olsaydı ne alırdım diye düşünüp ondan aldım.Ama bana biraz düşüncesiz davrandılar.Sonuna kadar haklısın.. zaten şu anneler gunu okadar acımasız bi gunki aslında sizin gibi anne acısı yaşayanlar yada evlat acısı yaşayanlara inat gibi... siz saygıyla hediyesini almışsınız onlarında hassas düşünerek saygılı davranmaları gerekirdi.. eşiniz annesiyle istiyosa o gun anne oğul istediklerini yapsalardı sizde evde istiratinizi yapardınız biraz kendinizle kalırdınız.. eltiminde anne acısı var bu yızden kvalide gerekse biz ogun sıradan ve hassas davranıyoruzki alınmasın üzülmesin.. Allah sabır versin çok üzüldüm ..
Bundan sonra öyle yapacağım, ben kullanıp eşimin arkaya oturmasını bekleyeceğim, bir de öyle deneyeceğim.Ama sessiz kalıp durumu tahlil edeceğini sanmıyorum.Ya binmez, ya karşı gelir olmaz öyle şey der gibime geliyor ama.Umarım bir güç savaşına dönmeden halledebiliriz.Ben rahatsız oldum durumdan, araba benim olduğu için değil, beraber aldıüımız olsa da öyle bakıcı gibi anneleri yanımzıda olmayan 3 çocukla arkada rahatsız olurdum yine.Neden bahsetme gereği duydum, aslında bu da ironik.Eşim aile konusu olursa insanlıktan çıkabiliyor, ben rahatsızlığımı dile getirseydim benima rabam sen karışmazsın derdi bana, ondan bahsetmek istedim herhalde.Bence migreninden başka sorun yok. Başım ağrıyor diyip gitmeseydin. Arabanın şahsının olmasının konuyla bir ilgisi varsa eşin arkaya geçseydi çocuklarının yanına sen kullansaydın. Evlilikte sen ben olmaz. Annesi öne oturmuş. Otursun anneler gününde ne olacak. Aslında çok şey yazılırsa çok gereksiz. Bütün hata eşinde. Görümcen bırakır çocukları rahat etmek ister. Eşin diyecek bir haftasonum var uğraşamam diye. Bu sorunların eşin yanında olmazsa hep devam eder. El sana acımaz. Eşim acımalı.
İlki oldu, ikincisi olursa ben müsaade etmem gibime geliyor, gidip aa burasıydı galiba buralarda deyip dönmenin mantığını bi anlatsın bana önce, sonra giderse gitsin.Dikkat edin orayı Türbeye çevirmesin, ne o öyle çok ilginç boş arsayı ziyaret etmek....
Ben oturdum zaten arkada çocuklarla. benim düşüncem sizinle aynı yönde değil , çoğunluğunda düşündüğü gibi yaşla bağdaştırmıyorum ben bu durumu, öne oturtmakla saygı olmaz bana göre.Mevzu öne oturdun arkaya oturdun da değil.Ben çok kötü bir durumdayken başıma çocuk musallat edilip Allah'ın unuttuğu bir yerde ki arsaya salt öyle bi bakmak için saatlerce yol gitmemiz.Ben cevaplara takıldım. Sizden büyük yaşta biri üstelik anne.neden arkada otursun? Siz oturun.
Vallahi benim salaklığım, kabul ediyorum.Sanırım insanları çok önemsiyorum, kendi sağlığım pahasına önceliği onlara veriyorum.kusura bakma dedgn gıbı senın salaklıgın canım sana bırsey olsa kaynanan dusunecek mı esın de orda bayaa dusuncesızlık etmıs... nıye one oturuyor kı sonucta kocanın yanı sana aıttır... aynısın benım kayınbbada yapıyordu bı gun gectım oturdum one baktı kaldı yapacak bısey yok orası benım yerım dedım :)
Anlayamadım, bilmiyorum.Görümcem de evde o an.Maksat arsa görmekse evden çıkarken çocukların ne işi var? Yolda da karar verilmedi arabadaydım tamam başım gömülüydü koltuğa ağrıdan, ama duyardım.Ben de olsam sinir olurdum, görümcenin çocuklarının anneleri olmadan ne işleri varmış?
Baştan sona kadar haklı bir yazı :) Kaleminize sağlık. Ben haksızlığın, daha doğrusu hatanın başıyım zaten, kabul ediyorum.İlk baş kendimi ben önemsemedim, ki kalıp ben önemsemezken insanlar önemsesiz diye bekledim sanırım. Eşim bana deseydi ki annesini tanıyor sonuçta, anneme hediye fln değil de alayım böyle böyle mutlu olur, ben kötüyüm canım siz gidin der hiçte sorun yaşamazdık, olaylar böyle gelişip arsa muhabbeti çıktığında teklif etseydi keşke, teklifi de geçtim söylenseydi bana, ben yine evime geçer vurur kafayı yatardım.Beni sinirlendiren bu durum oldu.Koyun gibi atladım arabaya gittim.Yolda öğrendim, dönülmeyecek bir noktadaydım evime, en az 3/4 vesait değiştirmem gerekir, çokta tatsızlık olurdu.Dediğiniz gibi bakmaya çalışıcam, belki yıllar biraz geçince dediğiniz olabilir benim için, sindiremedim sanırım hala annemin yokluğunu.sevgilieskidendi_o
evveliyatla anneciginize rahmet dilerim. niyaz odur ki menzili mubarek, nur olsun.
hem hakli hem de haksizsiniz.
hakliliginiz; esinizin annesini bir yere gotururken o ortamin kadini olarak kendinizi esinizin yaniniza koymadiginiz icin rahatsizlik duymaniz.
haksizliginiz ise, bilinc alti olarak benim annem yok, onun annesine de hediye verelim sunu bunu yapalim yeter diye dusunmeniz.
her ailenin orfu, beklentisi farklidir. benim ailemde orkideden baska cicek alinmaz mesela. esime gore son derece sacma bir sey olmasina ragmen saygi duyar, alir-yollar. o gun madem ki anneye ozel, o zaman kadin icin - kadinin beklentisinin yapilmasi son derece normal. belki esinizin annesi gelini ve oglu ile nezih bir ortama gidip bir sey yiyip - icmeyi anlayacak kulturde degil? esiniz de bu vesile hic polemige girmeden kadinin hem isi olsun, hem de onun anladigi anca budur, bununla mutlu olur diye dusundu. olamaz mi?
diger yandan... benim annem ve babam ben 3 yasimdayken ayrildi. babam ile hic iliskim olmadi. olu bir babaya sahip olmaktan daha da aciydi bu. ama hicbir gun babalar gunu bitse de gitsek diye dusunmedim. hep ileride esimle kutlayamadigim yillarin acisini cikararak kutlamayi umdum. siz de bir nebze boyle bakin konuya.
Vallahi benim salaklığım, kabul ediyorum.Sanırım insanları çok önemsiyorum, kendi sağlığım pahasına önceliği onlara veriyorum.
Yaş olarak kv büyük olabilir ama farkındamısınız arkada kendisinin olmayan 3 tane çocuk var o çocuklara bakmak babanneyemi,yengeyemi düşer ? buda tartışılır!!! üstelik migren ağrısı nasıl bişeey çok iyi bilirimBen oturdum zaten arkada çocuklarla. benim düşüncem sizinle aynı yönde değil , çoğunluğunda düşündüğü gibi yaşla bağdaştırmıyorum ben bu durumu, öne oturtmakla saygı olmaz bana göre.Mevzu öne oturdun arkaya oturdun da değil.Ben çok kötü bir durumdayken başıma çocuk musallat edilip Allah'ın unuttuğu bir yerde ki arsaya salt öyle bi bakmak için saatlerce yol gitmemiz.
sizinle aynı yönde düşünüyorum ben.Kaldı ki olayı dramatize etmemek adına migren beynimin sol kesiminde bulunan fissür kistini tetiklediği için ağrım cidden fazla oluyor, bundan bahsetmedim bile.Hee o ağrıyı üzüntüden ağlamaktan sancılı bir gece geçirmekten (yarın nasıl geçecek diye) ben kendim çağırdım resmen.Benim olmayan çocukları benim görüşüm dahi alınmadan arabaya bindirilip gitmem sinirlerimi bozdu, salt kayınvalidenin önde oturması da değil.Belki normal şartlarda hoşuma bile gidebilirdi, bugün onun günü dilediği gibi olsun diye.Yaş olarak kv büyük olabilir ama farkındamısınız arkada kendisinin olmayan 3 tane çocuk var o çocuklara bakmak babanneyemi,yengeyemi düşer ? buda tartışılır!!! üstelik migren ağrısı nasıl bişeey çok iyi bilirim
Ben sizin için yazmadım yanlışlık olmuş size kv önde otursun ne var bunda diyen üye için yazmıştım kusura bakma yanlış msj altına yazmışımsizinle aynı yönde düşünüyorum ben.Kaldı ki olayı dramatize etmemek adına migren beynimin sol kesiminde bulunan fissür kistini tetiklediği için ağrım cidden fazla oluyor, bundan bahsetmedim bile.Hee o ağrıyı üzüntüden ağlamaktan sancılı bir gece geçirmekten (yarın nasıl geçecek diye) ben kendim çağırdım resmen.Benim olmayan çocukları benim görüşüm dahi alınmadan arabaya bindirilip gitmem sinirlerimi bozdu, salt kayınvalidenin önde oturması da değil.Belki normal şartlarda hoşuma bile gidebilirdi, bugün onun günü dilediği gibi olsun diye.
yok yok sorun değil, ben anladım :)Ben sizin için yazmadım yanlışlık olmuş size kv önde otursun ne var bunda diyen üye için yazmıştım kusura bakma yanlış msj altına yazmışım