Sadece fıkrınızı ıstıyorum....

apua34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
1.041
0
116
39
Isparta
Merhaba herkese..
Arkdaşlar benım problemım..karışmdakı kışıyle ıletışım nasıl kurucam..
Konu su..benım oturdugum semtte her sabah uzun zamandır karşılaştıgım bı erkek var. Devlet gorevlısı .
Uzun zamandır bana banktıgını ve gordugundede ızledıgını fark ettım sadece sabah ıs cıkısı saatlerınde ve ben ıse gıderken denk gelıoruz.bazende otobuste saatlerımız denk geldıgınde..kendısı onu fark etmemı sagldı bakışlarıyla ve otobusten once ınende o..
Ben bana baktıgının farkındayım bıseyler oldugunundan bakışlarındna bellı ama gelmıo gelmemsının sebebı bızım bolge problemlı bı yer ve yakınlaşması zor .bazende dıorum acaba bendenmı beklıo..
Ama otobusten denk gelıncede benden once ınıo ıstese gelemezmı..çelışkıde kaldım..
Hayatımda hıc yapmadıgım seylerden bırı suan sıze sorcagım nebılım ..acaba ona benmı yaklassam ama nasıl telefon vermekte basıtce kafam cok karışık bugun gene gordum ama sabah ısten cıkıodu bende ıse gıdıodum ama baktı gıttı :)napsam sızce

tatlım ne zamandır devam ediyor bakışmalar

madem hep karşılaşıyosunuz gülümseyerek günaydın diyebilirsin önce.yüz bulunca o da konuşmaya başlayacaktır.
paldır küldür telefon verme bence:)

3 aydır var bakışmalar onu yerı ıle benım bekledıgım durak karşılıklı bı kere gırış yaptı ıse gerı dondu geldı ben gıdene kadar ızledı ozaman daha cok dıkkatımı cektı..ben cekıngenımdır nasıl cıkcam ısın ıcınden bılmıorum..bende bakıorum o bakınca..benım onla bınmedıgım zamanlar oluo ıs cıkışında ben gıdınce arkdamdan bakıo :) farkındayız ama tık yok

madem hep karşılaşıyosunuz gülümseyerek günaydın diyebilirsin önce.yüz bulunca o da konuşmaya başlayacaktır.
paldır küldür telefon verme bence:)

bence de günaydın ile herşey başlayabilir
3ay uzun bi zaman bakalım ilk sen adım at belki sonrası gelir

Bence merhaba demek yerine yanına gidip saati sor :) Böylece aranızda ufak bir sohbet başlamış olur :)

Bence merhaba demek yerine yanına gidip saati sor :) Böylece aranızda ufak bir sohbet başlamış olur :)

gizemlierkinin dediği daha hoş olur ..
düşününce bence günaydın saatiniz kaç acaba diyebilirsin :82:

Son düzenleme:
Aaaa evet bu aklıma gelmemıstı gunaydın saatınız kaç acaba dıe ıyı bı fıkır..şımdı bu sabah ısten cıktı..yarın sabah gelır buyuk bı ıhtımal denk gelırsek eger yanımdan geçme ıhtımalı var ama karsıdan arkdaşlarıda dırek gorebılır..yapsam problem olur yada..gıdısa saatınde sabah denk gelırsek onla otobuse bındıgımdemı yapsam:)

Ya hayır öyle düşünme. Bunda ne var allah aşkına saatin yok ve merak ediyorsun saatin kaç olduğunu :) Yanına yaklaş sor. Onun sana azıcık ilgisi varsa zaten orda 1 2 kelime söyleyerek başlatır ama saat 9 deyip arkasını dönüyorsa sende salla gitsin. Hem böylece ilk adımı atmış da olmazsın :)

tatlım gizemlierkine katılıyorum.. bunda hiçbişey yok
sadece masum bir günaydın saattiniz kaç acaba ortada bişey yok ve karşıdakinin hareketi de önemli tabi :)

Dogru dıosun sekerım..ama bu ıs gırıs saatınde olmaz onumden gecer gıder soyleyıp sabah cıkıs saatınde anca oda haftaya anca bulur malum bayram zor olur bu aralar bılmıorumku nasıl yaparım..dusunuorum...

Oyle aklıma gelseydı sabah cıktı bende servısı beklıodum..bılseydım servıse bınmezdım ..benı gordu baktı o karsya gecene kadar ben servıse bındım ..baktı arkasına benı goremeyınce 2 dır denk gelsekte servısle gıdıodum tuh yaa hiç dusunemedım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…