merhaba tatlım şimdi geçmişte benim de başıma buna benzer bir durum gelmişti anlatayım sana ne olduğunu ...
üniversiteye hazırlanırken dersaneye gidiyordum ve devamlı sabah ve akşam otobüste karşılaştığım bir çocuk vardı.
Aynı şekilde bakışlarıyla onu farketmemi sağlamıştı, devamlı birbirimize bakıyorduk,hatta ben ondan sonra biniyordum,ben bindiğimde bana gülümsüyordu,ama ben çok utangaçtım görmemiş gibi yapıyordum...sonra otobüsten indiğimde de arkamdan baka kalıyordu ben yürürken otobüs uzaklaşana kadar takip ediyordu. Ama dediğim gibi utangaçlığımdan hiç birşey yapamadım,o da bende çekindiği için muhtemelen yaklaşamadı. Sonra baya bir sonra onu dersanemin olduğu sokakta bir kızla elele gördüm :) yüzüne baya bir baktım, o kadar utandı ki, başını kaldırıp bir daha yüzüme bakamadı..iyikide çekingenmişim ve olmamış ama seninki de böyle olacak diye birşey yok...
O yüzden bence adım atmak yararlı olabilir,benim gibi tam 1 sene boş hayallere kapılmazsın en azından :) bence yaşınızında vermiş olduğu olgunlukla bu tarz şeyler yaşamazsınız zaten, hatta çokta güzel bir başlangıç olabilir
Merhaba herkese..
Arkdaşlar benım problemım..karışmdakı kışıyle ıletışım nasıl kurucam..
Konu su..benım oturdugum semtte her sabah uzun zamandır karşılaştıgım bı erkek var. Devlet gorevlısı .
Uzun zamandır bana banktıgını ve gordugundede ızledıgını fark ettım sadece sabah ıs cıkısı saatlerınde ve ben ıse gıderken denk gelıoruz.bazende otobuste saatlerımız denk geldıgınde..kendısı onu fark etmemı sagldı bakışlarıyla ve otobusten once ınende o..
Ben bana baktıgının farkındayım bıseyler oldugunundan bakışlarındna bellı ama gelmıo gelmemsının sebebı bızım bolge problemlı bı yer ve yakınlaşması zor .bazende dıorum acaba bendenmı beklıo..
Ama otobusten denk gelıncede benden once ınıo ıstese gelemezmı..çelışkıde kaldım..
Hayatımda hıc yapmadıgım seylerden bırı suan sıze sorcagım nebılım ..acaba ona benmı yaklassam ama nasıl telefon vermekte basıtce kafam cok karışık bugun gene gordum ama sabah ısten cıkıodu bende ıse gıdıodum ama baktı gıttı :)napsam sızce
[ı][ı][/ı][/ı]
bir anda içim cız etti. Böyle duygular yaşamayalı uzun zaman oldu da. Bunlar çok güzel şeyler :))
umarım güzel bir başlangıç olur. Bu arada sizi tebrik ederim.büyük bir cesaret .bu cesaretinin karşılığını mutlaka alacağınızı düşünüyorum ki karşı tarafın da kayıtsız olmadığı kesin.
Bol şans tatlım :)
her şey gönlünce olsun
Gunaydın arkdaşlar..
Bu sabah denk geldık ve yanımdan gectı gıttı karsıya kulubenın ordan bana baktı kopekle ugrasır gıbı yaptı herzamankı gıbı benı ııyı kestı.
Sonra servıs geldı bende karsıya onun oldugu caddeye gectım ve..arabaya bınerken guldum arabanın ıcınden kafamı egıp selamladım tebessumle.oda aynen kafasını egdı bana ama çok şaşırdı.şekılde .tebessumle uzaklaştım:)) boyle oldu bugun
ay bılmırum acaba nolur.daha
ARKADAŞLAR...
EVET DEVAMI GELIO KONUNUN..PAZAR SABAH BEN ISE GIDIODUM ODA ÇIKIODU DURAKTA DENK GELDIK VE BANA SLM VERDI YANYANA GELDIK.
MUHABBET ETMEYE BAŞLADIK BERABER AYNI OTOBUSE BINDIK :) VE YANIMA OTURMAK ICIN MUSADE ISTEDI :)
YARIM SAAT YOLCULUK YAPTIK..SENLE TANIŞTIGIMA COK MEMNUN OLDUM DEDI..NERDE OTURDUGUMU SORU NERDE CALIŞTIGIMI İŞ SAATLERIMA KADAR..BENDE TABI..GAYET GULEREK MUHABBETLERIMIZ GECTI..
DURAKTA O ÖNCE O INDI INIORUM DEDI AMA TELEFON FLAN ISTEMEDI TUAF OLAN BU INDI OTOBUSTEN BANA BAKTI GITTI..
BEN HEYECANDAN SACMALADINMMI ACABA DIORUM (dedımkı muhabbet arasından ya slm verdım umarım benı yanlış anlamamıssın dır dedım dememdekı sebep basıt algılanammaısndır oda bana bı slm neden yanlış anlım slm vermek guzeldır dedı:) ACABA LAFIMI YANLIŞMU ANLADI BILMIORUM..
HERALDE OLUMSUZ OLDU NEBILIM TELIMI İSTEMEDIGINE GORE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?