Arkdaşlar nebılım bıranda umutsuzluga kapıldım ama sızın dusuncelerınızle kendıme geldım bıraz..
Valla hemen muhabbet ettık gayet guzel gectı guler yuzluyduk ıkımızde sankım dersın 40 yıllık sevgılıler bırbırımıze karsı sogkluk hıssetmedık.
Benım cok hosuma gıttı valla ıstıorum onu ama bakalım ne zaman denk gelırız artık kısmet gerısı ona kalmış..umarım ıster telımı ya :)))
canımm vallaha kendim yaşamış kadar heyecanlandım..
veeee çok sevindim inşallah karşı tarafta aynı düşüncededir
gelişmeler süper yavaş yavaş ve olumlu ilerliyorsunuz cnm hadi hayırlısı gelişmeleri bekliyoruz
Arkdaşlar nebılım bıranda umutsuzluga kapıldım ama sızın dusuncelerınızle kendıme geldım bıraz..
Valla hemen muhabbet ettık gayet guzel gectı guler yuzluyduk ıkımızde sankım dersın 40 yıllık sevgılıler bırbırımıze karsı sogkluk hıssetmedık.
Benım cok hosuma gıttı valla ıstıorum onu ama bakalım ne zaman denk gelırız artık kısmet gerısı ona kalmış..umarım ıster telımı ya :)))
Denk geldık arkdaşlar bı şekilde telefonlarımızı aldık...
Aradan 1 hafta geçti benı aradı nasılsın dıe konuştuk 2 gun flan.kesıldı bende aramadım bıda..
Aradan gene 2 hafta flan geçtı bı ms geldı eski hattını degışmış yenı hattını benle paylaşmak istemiş 1 hafta boyunca ms laştık bıgun o bıgun ben sorduk bırbırımız kendısı dışarı çıkmaya davet ettii.ve hafta sonu goruştuk.
Gayet kibar ıyı guzel davrandı ve zaman guzel geçti..eve gıdene kadar ms laştık.haber ver dedıgı vardıgında haberde verdım..
Iyi geceler ms attık..
Ertesı gun ben gunaydın ms attım ama 3 gun oldu donmedı..bıdaha bende aramadım zaten..
2 gundurdu çalıştıgı yerde sabahaları gordum gordugunde gene aynı şekilde baktı..ben bu işten bısey anlamadım..acıkası ..salak gibi hissediorum kendımı..