Sadece fıkrınızı ıstıyorum....

canımm vallaha kendim yaşamış kadar heyecanlandım..
veeee çok sevindim inşallah karşı tarafta aynı düşüncededir
gelişmeler süper yavaş yavaş ve olumlu ilerliyorsunuz cnm hadi hayırlısı gelişmeleri bekliyoruz

hadi hayırlısı inş.

Inş olur daha bısey oldugu yok ama bakalım zaman gosterıcek kımbılır ne zaman denk gelcezde :)) bılmıorum valla nedesem bo suan

Merhaba arkdaşlar..gene ben ...konumu okuyanlar bılır..gene fıkır ıstıroum noldugunu çözemedım sadece..

Denk geldık arkdaşlar bı şekilde telefonlarımızı aldık...
Aradan 1 hafta geçti benı aradı nasılsın dıe konuştuk 2 gun flan.kesıldı bende aramadım bıda..
Aradan gene 2 hafta flan geçtı bı ms geldı eski hattını degışmış yenı hattını benle paylaşmak istemiş 1 hafta boyunca ms laştık bıgun o bıgun ben sorduk bırbırımız kendısı dışarı çıkmaya davet ettii.ve hafta sonu goruştuk.
Gayet kibar ıyı guzel davrandı ve zaman guzel geçti..eve gıdene kadar ms laştık.haber ver dedıgı vardıgında haberde verdım..
Iyi geceler ms attık..
Ertesı gun ben gunaydın ms attım ama 3 gun oldu donmedı..bıdaha bende aramadım zaten..
2 gundurdu çalıştıgı yerde sabahaları gordum gordugunde gene aynı şekilde baktı..ben bu işten bısey anlamadım..acıkası ..salak gibi hissediorum kendımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…