Sadece fıkrınızı ıstıyorum....

:) ise giris ve cikis saatleriniz belliyse, saat kac diye sormak biraz sacma olur, bahane oldugunu hemen anlar. yanindan gecerken gülümseyerek ve basini sallayarak slm ver, ama konusmazdim, yani sesimi duyurmazdim :) . sonrasi artik ona kalmis..

ama ILK adimi atmazdim... yinede sen bilirsin.....

çok kolay bunun yolu
hergün karşılaşıyosan bi kere selam verme hakkın var
yani ilk gün bi gülümseme
2. gün o zaten konuşma açıcaktır olduki açmadı günaydın diyip otobüste yerine oturcaksn
ve sonrasında beklemede olucaksın o gelicektir ..

sakın faceden ekleme ,telefon verme işlerine falan girme ..
çok basit ve etkili bi yol olucaktır bu gülümseme

şoyle bu kışı gecede calışıo gunduzde calışı..gece calıştıgında sabah cıkışından denk gelırsek beraber aynı otobuset bıle gıdıoruz.e
sabah gırısıde aynı saatler bılıoruz artık saatlerımızı..bılmıorumkı..ama bende bellı edıorum oda.ama yanaşmıo.oda semtten olabılırmı dıorum cekınıodur o yuzden ben adım atım dıorum..sıyası durumlu yer o bakımdan.bakıcam duruma gore..

Giriş ve çıkış saatini belli olsa nolur. Aksine insanlar asıl işlerine yetişmeye çalışırken saatini önemsemezler mi? Belki işe biraz geç kaldığını düşünüyor ondan sormuştur? Hem diyelim ki bahane olduğunu anladı, gidip merhaba demekten çok daha mantıklı değil mi? Hem adamın yerine de koymak lazım kendimizi, yakınlaşmanoın zor olduğu bir yerdeyse elbette ondan bekleyecek ilk adımı. Ama bu adım merhaba ben bilmemkim nasılsınız demek yerine, çok aferdesiniz saatimi unuttum saatiniz kaç acaba? demek çok daha mantıklı

Ozaman anca bu ısı sabah ıs cıkısı denk gelıcez ben servısle degılde..otobusle gıdıcem ya durakta yada otobusun ıcınde konuşmaya calışcam..suan soylemesı kolayda bu dedıklerınızı yapabılmem onemlı :) hıc hayatımdan boyle bısey yapmadım..cesaretsızım bıraz..
Denk gelmemızde haftayı anca bulur sabah cıkısı...
Mesela yarın sabah ıse gırıs yapabılır ama durakta flan gorme ıhtımalım yok gırış yapcagı ıcın :)

ya merhaba falan demiceksn tbiki
ama gülümsemekte zor bişey yok yada başınla selam vermekte bi sakınca yada komik bi durum yok..
insan asansörde bile biriyle karşılaşınca yapıyo bunları
zor bişey degil yani

Bikeresınde cok sık guzel gıyınmıştım..harbıden guzeldım yanı:) 4 arkdaş gelıolar..(.agzını okudum onun..dedıdıkı o ne beeee sessız sekılde:
Bı kerede geçtı karsıdan benıı..ben gıdene kadar ızledı baktı normalde ıçerı gırmesı gerektı gırmedı :))
bunlar bana cesaret verıo bırazda..

Biblocum dogru dıosun yaparım ya bı şekılde yapıp sansımı dememem lazım ..en azındna ıcımde uhte kalmaz..yaptım derım..bu kadar her gordugumde takıntı yapcagmı..benden cıkar konu haklısınız

evet cnm denemekten bişey kaybetmezsin 3 aydır bekliyorsun zaten bi şans ver kendine...
belki de hayatının aşkı çıktı karşına

Son düzenleme:
Eftelyacım ınslahh oyle olur..benım basıma ılk defa gelıo ve ılk defa boyle bısey yapıcam..
Yanı onu fark etmemı bıle o sagladı..onun benı daha onceden fark ettıgı kesın..
Bakalım ne zaman ıs cıkısına denk gelıcem kımbılır.suprız ama işten cıktıgında gordugumde kesın onla gıdıcem.

Bence bırakın ilk adımı o atsın.
Bakışmaya cesareti olan teklif etmeyede olur
hem nerde kaldı artık o çekinmeler utanmalar erkekler bu kadar ince düşünmez gerçekten hoşlanan adam
cesaretli olur...

sen tamam olur dediysen sorun yok tatlım iyi şanşlar

Ehehe yorumları okudumda ne güzel bi heyecandır o şimdi

Bibloya katılıyoruuumm konşmaktan çekiniyosan sana baktğnda gülümseyebilirsin selam mayetinde hem bence saati sormaktan yada meraba demekten daha etkileyici olur diye düşünüyoruum :)

Bak şimdi merak ederim ben bizide haberdar ettt

çok ıçten ve samımı bakıp gulumsıcem :))bunu yapmam guzel saatıde sonrakınde sorarım tutmazsa nebılım o an nasıl davranırsam yada :)

ay ne güzeldir o anlar ya :) heyecanlanırsın, kendine daha da bi özen gösterirsin filan.. ahh ahh :) canım ya umarım her şey süper olur, bence de gülümsemek yerinde bi davranış hani her gün birbirini gören insanlar gülümseyebilir birbirine bunda bir şey yoktur zaten :) zararsız ve masum bir başlangıç olur :))

bende dedim bak ilk adimi sen ATMAAA, sadece gülümseme olabilir, basini sallayarak slm olabilir ama sen ona gitme... 3 ay oldu diyorsun da, bu adam bakiyor cesareti var, ama gelmeye mi cesareti yok, ?!!! yok yok birak o gelsin, belki adamin gelmemek icin sebebleri vardi, ALLAH KORUSUN evli falan cikiyormus... ?! bende isi filme cevirdim :)

merhaba tatlım şimdi geçmişte benim de başıma buna benzer bir durum gelmişti anlatayım sana ne olduğunu ...

üniversiteye hazırlanırken dersaneye gidiyordum ve devamlı sabah ve akşam otobüste karşılaştığım bir çocuk vardı.
Aynı şekilde bakışlarıyla onu farketmemi sağlamıştı, devamlı birbirimize bakıyorduk,hatta ben ondan sonra biniyordum,ben bindiğimde bana gülümsüyordu,ama ben çok utangaçtım görmemiş gibi yapıyordum...sonra otobüsten indiğimde de arkamdan baka kalıyordu ben yürürken otobüs uzaklaşana kadar takip ediyordu. ama dediğim gibi utangaçlığımdan hiç birşey yapamadım,o da bende çekindiği için muhtemelen yaklaşamadı. sonra baya bir sonra onu dersanemin olduğu sokakta bir kızla elele gördüm :) yüzüne baya bir baktım, o kadar utandı ki, başını kaldırıp bir daha yüzüme bakamadı..iyikide çekingenmişim ve olmamış ama seninki de böyle olacak diye birşey yok...

o yüzden bence adım atmak yararlı olabilir,benim gibi tam 1 sene boş hayallere kapılmazsın en azından :) bence yaşınızında vermiş olduğu olgunlukla bu tarz şeyler yaşamazsınız zaten, hatta çokta güzel bir başlangıç olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…