Merhaba ara ara KK da konular açılıyor buradaki konulara yapılan yorumların acımasız ve aşağılayıcı olduğuyla ilgili. Bununla ilgili bir hatırlatma yapmak istedim site yöneticisinin de bilgilendirdiği gibi gözden kaçsın istemedim. Sizi çok rahatsız eden aşağılayıcı ve hakaretvari yorumlar için yapmanız gereken "Konu açmışsanız ve yorum yazanlar hakaret, küfürlü, aşağılayıcı, rencide edici vb sözler sarf etmişse Şikayet Et butonuna basarak rapor edebileceğiniz gibi, üye uyarı alıp banlansa dahi konunuzdan yasaklayıp yazmasını engelleyebilirsiniz."
Böylelikle ekstra konu açmaya gerek kalmayacaktır sık sık tartışmalar yaşanmayacaktır. Yönetimin hatırlatmasıyla sağlık alanında bir konuyu bdv'ye yazdığım da bu arada hemen hatırlatıldı. Sağlık başlığı altında konu açmıştım ve sadece 1 kişi cevap vermişti. O gün çok rahatsızlandığım ve bilgiye ihtiyaç duyduğum için bdv'ye konu açtım mecburi bir durumdu ama sonuçta yanlış yanlıştır. Bu yönde de eksiklikler olduğunu düşünüyorum çünkü bdv'ye konu açmadığınız sürece alabileceğiniz potansiyel bilgilerden yararlanamıyorsunuz. Bu durum sadece benim sorunum değil yani. Ama kural kuraldır tabi ki de uymalıyız. Ama yeni açılan konularla ilgili bir düzenleme yapılabilir. Naçizane görüşüm bu yöndedir.
Hayır bdv ye sürekli konu açılıyor o yüzden herkese yazmak istedimYönetime atacaktınız yanlış oldu heralde
O anlık bu anlık yine boşu boşuna BDV yazıyorsunuz. İlla yazacaksanız yönetime özelden yazın. Bunu bile duvarınızda yazabilirdiniz.O anlık bir durum olduğunu açıklmak istedim.
BDV çok okunuyor diye aklınıza esen konuyu açacak mısınız gerçekten? Ve kurallara laf ederken sürekli kuralları çiğnemenizin mazereti bu mu?Hayır bdv ye sürekli konu açılıyor o yüzden herkese yazmak istedim
Bu konuda bilgisi olmayanların bilgilenmesini istedim. Siteyi tanımayanlar içinO anlık bu anlık yine boşu boşuna BDV yazıyorsunuz. İlla yazacaksanız yönetime özelden yazın. Bunu bile duvarınızda yazabilirdiniz.
BDV çok okunuyor diye aklınıza esen konuyu açacak mısınız gerçekten? Ve kurallara laf ederken sürekli kuralları çiğnemenizin mazereti bu mu?
Bu konuda bilgisi olmayanların bilgilenmesini istedim. Siteyi tanımayanlar için
İşte bahsettiğim tam olarak bu. Saldırın hemen.Biz siteye üye olurken kuralları okuyoruz sizin de okumanızı tavsiye ederim. Böyle her şeyi kendinize görev edinmenize gerek yok. Sanırım konuMune nin cevabı fazla üzmüş sizi
Siteye üye olurken zaten kuralları kabul ediyorsunuz ya hani onu okursanız bilirsiniz her bölümün başında da kendi kuralları var zaten bunu okumayı alışkanlık haline getirirseniz bu hallere düşmezsiniz yine ban alacaksınız şunu açmanız bile hataBu konuda bilgisi olmayanların bilgilenmesini istedim. Siteyi tanımayanlar için
ben buraya ciktim ama niye ciktim gördüğünüz gibi yürüdüm ve ciktim diye bir giriş yapsaydi keşke, böyle cok geçmedi bana..Biz siteye üye olurken kuralları okuyoruz sizin de okumanızı tavsiye ederim. Böyle her şeyi kendinize görev edinmenize gerek yok. Sanırım konuMune nin cevabı fazla üzmüş sizi
eğlenmeye devam.ben buraya ciktim ama niye ciktim gördüğünüz gibi yürüdüm ve ciktim diye bir giriş yapsaydi keşke, böyle cok geçmedi bana..
İşte bahsettiğim tam olarak bu. Saldırın hemen.
bu üslup çok düzgün oldu ama. ağllıyormusun ühü ühü falan beklerdimSiz kurallara uymuyorsunuz biz yazınca da biz mi hatalı oluyoruz. bir kere olayın başı yanlış sonrası neden doğru olsun ki?
bu üslup çok düzgün oldu ama. ağllıyormusun ühü ühü falan beklerdim
Şunu söyleyim bazı şeyleri düzeltmek için aynı yoldan devam etmemek gerekiyor. Ama o kadar önyargılısınız ki. Hiç düşünmeden yapıştırıyorsunuz. Kötü bir niyetim yok benim.O seviyede cevap vermem ben. Genelde sert bulurlar sadece.
Ama yine olmamış burası BDV bölümü ve bu bir dert değil. Ayrıca bırakın herkes kendi öğrensin kuralları sizin böyle bir misyon yüklenmenize gerek yokHayır bdv ye sürekli konu açılıyor o yüzden herkese yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?