- 28 Kasım 2010
- 42.383
- 140.737
- 798
Bilmem? Ben yazdırmadım ki ücretten haberim olsunücret almadığıma göre sizce öyle miyim?
Dilekçe gibi konu açmışsınız da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem? Ben yazdırmadım ki ücretten haberim olsunücret almadığıma göre sizce öyle miyim?
haberiniz varmış gibi sormanızın nedeni nedir peki o zaman? arzuhalci diyerek bunu ima etmiş oluyorsunuz. bilmiyorsanız öğreninBilmem? Ben yazdırmadım ki ücretten haberim olsun
Dilekçe gibi konu açmışsınız da.
Yeni üye gözüküyorsun. Acaba hangi eski üyesiiin ciddenHeee kadın hortumla dolaşıyor
Yok ya başkasının duş başlığı cümlede unuttum
İlk günden beri konulara üyelere hakimYeni üye gözüküyorsun. Acaba hangi eski üyesiiin cidden
işte merak ettim. Çünkü o muhabbet birkaç ay öncesinin muhabbetiydi, o muhabbete dahil olup üyeliğini kapatan birisi de şimdi aramayacağım kim olduğunuİlk günden beri konulara üyelere hakim
Sinanı hatırlamıyorum ama 3 çocuğuyla boşanacakken adamın şirket evini bile isteyen ablamızı hatırlıyorum. Şimdiye kadar en çok üyenin toplu ban yediği konu olmuştu. belki 100 tane kadın burda oturup günlerce kadının hangi üye olduğunu bir bulamamıştık. Abla buralardaysan sözüm sana, senin yüzünden o konu da 3 yada 4 kez ban yedim. Helal değil bak hakkım![]()
evet evet o üyeHani hepsi hakkım diyordu yirmi sene boyunca çalışmamış o üye mi? Toplu bir cinnet vakasıydı, BDV’de ilk kez tüm kadınlar aynı fikirde olmuştu![]()
Şu mesajı ile kendini ifşa etmişti en son.Yok yüksekte olsa benim anlamadığım zaten talepleri karşılanıyor zorla tutmaya çalışmak saçma değil mi? Yani evlenip çıktığın baba evine değil boşandığın kocanın eline bağlamayı tercih ediyorsun ömrünü. Kendine bağlasa keşke kaderini
Nurankayı falan tanıyordu ordan dikkatimi çekmişti, neyse aynen kendisi dilerse cevap versin. Arasan nasıl bulacaksın ki yönetim bulabilir amaişte merak ettim. Çünkü o muhabbet birkaç ay öncesinin muhabbetiydi, o muhabbete dahil olup üyeliğini kapatan birisi de şimdi aramayacağım kim olduğunu![]()
Şey mi bu? Adam önceden başkasına aşıkmış ama ailesi tesettürlü gelin istiyor diye onu bırakıp üyeyle evlenmiş.Hani hepsi hakkım diyordu yirmi sene boyunca çalışmamış o üye mi? Toplu bir cinnet vakasıydı, BDV’de ilk kez tüm kadınlar aynı fikirde olmuştu![]()
O konuda muhabbeti olupta hesabını kapatan çok az üye var çünkü. Burdaki rutin kişiler yazıyordu. Birde nadir birkaç kişi. Hesabını ne zaman kapatmış bakıyorsun, uyuşuyormu konuşması vs . Yarım saat sonra işten çıkacağım için bunu şuan aramayacağım ama yarın bir bakacağımNurankayı falan tanıyordu ordan dikkatimi çekmişti, neyse aynen kendisi dilerse cevap versin. Arasan nasıl bulacaksın ki yönetim bulabilir ama
İlk günden beri konulara üyelere hakim
Eski günleri ipt ettim prenseslik günlerim başladı zaten takip ediliyorum..giderim bakYeni üye gözüküyorsun. Acaba hangi eski üyesiiin cidden
hayır hayır ben mesajını alıntıladımŞey mi bu? Adam önceden başkasına aşıkmış ama ailesi tesettürlü gelin istiyor diye onu bırakıp üyeyle evlenmiş.
O değil mi? Sonra herkes kayın ailenize müstahak sizin gibi gelin demişti hani?![]()
Asıl yarın takip edeceğim seni merak ettim yada gizlice söyle kimsinEski günleri ipt ettim prenseslik günlerim başladı zaten takip ediliyorum..giderim bak
Haberim yok arzuhalci olup olmadığınızdan. Ücreti de aldınız mı almadınız mı ne bileyim,arzuhali size ben yazdırmadım ama yazmışsınız.haberiniz varmış gibi sormanızın nedeni nedir peki o zaman? arzuhalci diyerek bunu ima etmiş oluyorsunuz. bilmiyorsanız öğrenin
Forum kurallarını okuyun daha bilmediğiniz neler neler var şaşıracaksınızMerhaba ara ara KK da konular açılıyor buradaki konulara yapılan yorumların acımasız ve aşağılayıcı olduğuyla ilgili. Bununla ilgili bir hatırlatma yapmak istedim site yöneticisinin de bilgilendirdiği gibi gözden kaçsın istemedim. Sizi çok rahatsız eden aşağılayıcı ve hakaretvari yorumlar için yapmanız gereken "Konu açmışsanız ve yorum yazanlar hakaret, küfürlü, aşağılayıcı, rencide edici vb sözler sarf etmişse Şikayet Et butonuna basarak rapor edebileceğiniz gibi, üye uyarı alıp banlansa dahi konunuzdan yasaklayıp yazmasını engelleyebilirsiniz."
Böylelikle ekstra konu açmaya gerek kalmayacaktır sık sık tartışmalar yaşanmayacaktır. Yönetimin hatırlatmasıyla sağlık alanında bir konuyu bdv'ye yazdığım da bu arada hemen hatırlatıldı. Sağlık başlığı altında konu açmıştım ve sadece 1 kişi cevap vermişti. O gün çok rahatsızlandığım ve bilgiye ihtiyaç duyduğum için bdv'ye konu açtım mecburi bir durumdu ama sonuçta yanlış yanlıştır. Bu yönde de eksiklikler olduğunu düşünüyorum çünkü bdv'ye konu açmadığınız sürece alabileceğiniz potansiyel bilgilerden yararlanamıyorsunuz. Bu durum sadece benim sorunum değil yani. Ama kural kuraldır tabi ki de uymalıyız. Ama yeni açılan konularla ilgili bir düzenleme yapılabilir. Naçizane görüşüm bu yöndedir.
Bana da söyler misinizEski günleri ipt ettim prenseslik günlerim başladı zaten takip ediliyorum..giderim bak
Office misin? O ol ne olurEski günleri ipt ettim prenseslik günlerim başladı zaten takip ediliyorum..giderim bak
Bak vallahi 155i ararunAsıl yarın takip edeceğim seni merak ettim yada gizlice söyle kimsin![]()
Burada destur vermek sizin işiniz değilSiz bir konu hakkında bir bilgi ya da rahatsızlığınızı söylemeden önce yedi köyün ağası olmayı mı bekliyorsunuz. Ben beklemiyorum.