- 22 Eylül 2022
- 5.908
- 17.012
- 178
evet evet, bana uzun bir mesaj atmıştı. Benimle dalga geçtiniz hoşunuza gitti mi diye feci uzun bir vicdan mesajı atmıştı banaDuş başlığını misafirlikte kı..na sokan mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evet, bana uzun bir mesaj atmıştı. Benimle dalga geçtiniz hoşunuza gitti mi diye feci uzun bir vicdan mesajı atmıştı banaDuş başlığını misafirlikte kı..na sokan mı?
bak bu konu hep dikkatimi çekiyor.Aşkım bitanem balım sen siteye üye olurken kuralları okumuyor musun?
Sana bir şey daha söyleyeyim sitede erkek var hem de 2 tane. Bir de sahibi.
neyDuş başlığını misafirlikte kı..na sokan mı?
Fikirlerinizi yöneticiler ile paylaşmanız lazım, bizim bu konuda yapabilecek bir şeyimiz yok. Onlara ulaşmak için de birkaç yol mevcut. Ya whatsapp hattından ulaşırsınız ya da burdaki profillerinde olan mesaj kutusundan.Merhaba ara ara KK da konular açılıyor buradaki konulara yapılan yorumların acımasız ve aşağılayıcı olduğuyla ilgili. Bununla ilgili bir hatırlatma yapmak istedim site yöneticisinin de bilgilendirdiği gibi gözden kaçsın istemedim. Sizi çok rahatsız eden aşağılayıcı ve hakaretvari yorumlar için yapmanız gereken "Konu açmışsanız ve yorum yazanlar hakaret, küfürlü, aşağılayıcı, rencide edici vb sözler sarf etmişse Şikayet Et butonuna basarak rapor edebileceğiniz gibi, üye uyarı alıp banlansa dahi konunuzdan yasaklayıp yazmasını engelleyebilirsiniz."
Böylelikle ekstra konu açmaya gerek kalmayacaktır sık sık tartışmalar yaşanmayacaktır. Yönetimin hatırlatmasıyla sağlık alanında bir konuyu bdv'ye yazdığım da bu arada hemen hatırlatıldı. Sağlık başlığı altında konu açmıştım ve sadece 1 kişi cevap vermişti. O gün çok rahatsızlandığım ve bilgiye ihtiyaç duyduğum için bdv'ye konu açtım mecburi bir durumdu ama sonuçta yanlış yanlıştır. Bu yönde de eksiklikler olduğunu düşünüyorum çünkü bdv'ye konu açmadığınız sürece alabileceğiniz potansiyel bilgilerden yararlanamıyorsunuz. Bu durum sadece benim sorunum değil yani. Ama kural kuraldır tabi ki de uymalıyız. Ama yeni açılan konularla ilgili bir düzenleme yapılabilir. Naçizane görüşüm bu yöndedir.
ne hakkında konuşmamı istiyorsunuzbu arada bi konuş ahlaklı konu sahibi
bdv dışında bu kadar cevap almak mümkün değil
AbooooDuş başlığını misafirlikte kı..na sokan mı?
büyük birşey kaçırmışsınAboooo
Ben nasıl kaçırmışım bu olayı? Nasıl ya? Aaaaa
Cidden yazdı kadın başkasının evinde başkasının yatağında ana.. se.. yapmak için kı..na duş başlığı sokup hazırlık yapıyormuşAboooo
Ben nasıl kaçırmışım bu olayı? Nasıl ya? Aaaaa
Size hak vermiş ya hu. Bir konuda haklı demek istemiş. :) Ama yanlış yazmış.ne hakkında konuşmamı istiyorsunuz
Ahfjkk büyük şey kaçmasın diye hazırlık öggkbüyük birşey kaçırmışsınüyelik iptali yaptı
Duş başlığı kendinin miymiş?Cidden yazdı kadın başkasının evinde başkasının yatağında ana.. se.. yapmak için kı..na duş başlığı sokup hazırlık yapıyormuş
Ay yine midem bulandı yazdırdın bana
kaynanası yada annesinin eviydi ya. Ama savunmasına göre bunu kendi evinde yapmış 'yersen'.Duş başlığı kendinin miymiş?
Ayyy öyle değilse![]()
Heee kadın hortumla dolaşıyorDuş başlığı kendinin miymiş?
Ayyy öyle değilse![]()
Öyle demeyin. Bu mecrada değil de başka bir mecrada elektrikli diş fırçası kullanan duydum şey için. Fırça kendinin değilmiş.Heee kadın hortumla dolaşıyor
Yok ya başkasının duş başlığı cümlede unuttum
Öyle demeyin. Bu mecrada değil de başka bir mecrada elektrikli diş fırçası kullanan duydum şey için. Fırça kendinin değilmiş.![]()
ahlaklı konu sahibi anladım. siz iyi çözmüşsünüzSize hak vermiş ya hu. Bir konuda haklı demek istemiş. :) Ama yanlış yazmış.
Öğretmenler her türlü yazıyı anlayabiliyor, bu da kanıtı.![]()
ücret almadığıma göre sizce öyle miyim?Arzuhalci misiniz?