sadece icimi bosaltmak icin...

Berna9035

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
1.662
1.746
333
İzmir
merhaba arkadaslar.
buraya icimi bosaltmak icin yaziyorum
cok sikintili bir hamilelik sureci gecirdim. kanamalar hareketsiz surekli yatak istirati vs. allaha sukur bebegim iyi.
gectgimiz carsamba gunu kayinpederim vefat etti. esim yikildi. onu ole gordukce ben yikildim. toparlanamiyor. ogunden beri annesinin yaninda kaliyor. beni de kendi annemin yanina brakti.
surekli agliyorum. butun hersey yine yeniden alt ust oldu. kayinvalidemi hic sevmiyorum ama yapayalnz kalmasina cok uzuldum. ve simdiden yerini yapiyor benm oglum cok iyi beni yalnz brakmaz herkes diyor git oglunda kal artik falan diye. hersey kabusa dondu napicam bilmiyorum. ole bir teklifle gelmedi esim. gelirse ne halt ederm onuda bilmiyorm.

Neden anlaşamıyorsunuz mesela
beni oldum olasi sevmez. esimle kavga ettigimi gordugunde asla arayi yapmaya calismaz gelip ayrilin ozaman der. geldiginde sofra donatirim guzel olmsmu anne derim donup cevap bile vermez. kisacasi ben de onu sevmiyorum. kafayi yicem. bu halimle onu asla istemiyorum. esim desen orda kaliyor gelemem diyor. daha ne kadr gelmicek bilmiyorm.

Kayınvalıden yapayalnız degıl evladı var.
Herkes gıt oglunda kal diyebilir oglu bekar olsa gidip kalırdı da ama oglu suan evlı, karısının fikrini almak zorunda.
Elden ayaktan dusmemıs ınsan neden oglunun evınde kalsın.

Umarım tamam demezsin agzınızın tadı bozulmasın kocan uzulmesın diye.
Cunku tamam dedıgınde de bozulacak agzınızın tadı belli kı.
Tamam deme bozulsun daha ıyı.

beni oldum olasi sevmez. esimle kavga ettigimi gordugunde asla arayi yapmaya calismaz gelip ayrilin ozaman der. geldiginde sofra donatirim guzel olmsmu anne derim donup cevap bile vermez. kisacasi ben de onu sevmiyorum. kafayi yicem. bu halimle onu asla istemiyorum. esim desen orda kaliyor gelemem diyor. daha ne kadr gelmicek bilmiyorm.
Sofra donatıp guzel olmus mu anne diye neden soruyorsun onayı mı lazım sana.

Henüz herkesin acısı çok taze. Böyle durumların konuşulmasi için bir parça erken değil mi?
Kendinizi hepten strese sokarak hamileliğinizi iyice zorlaştirırsınız gibi.
Birkaç gün daha annesine destek olmak isteyecektir eşiniz. Sonrasinda birlikte uygun bir yol bulursunuz.

Kayınvalıden yapayalnız degıl evladı var.
Herkes gıt oglunda kal diyebilir oglu bekar olsa gidip kalırdı da ama oglu suan evlı, karısının fikrini almak zorunda.
Elden ayaktan dusmemıs ınsan neden oglunun evınde kalsın.

Umarım tamam demezsin agzınızın tadı bozulmasın kocan uzulmesın diye.
Cunku tamam dedıgınde de bozulacak agzınızın tadı belli kı.
Tamam deme bozulsun daha ıyı.
esime suan en ufak bir ima da bulundugumda bana seytanmisim gbi bakiyor. ole bir teklifle gelmedi ama gelirse kabul edemem. gercekten cok huzurlu bir evliligm vardi biranda hersey kabusa dondu. hamileligin riski bir yandan. aglamaym diyorm suan cocugu dusunmeliym diyorm ama gozumdeki yas dinmiyor

Henüz herkesin acısı çok taze. Böyle durumların konuşulmasi için bir parça erken değil mi?
Kendinizi hepten strese sokarak hamileliğinizi iyice zorlaştirırsınız gibi.
Birkaç gün daha annesine destek olmak isteyecektir eşiniz. Sonrasinda birlikte uygun bir yol bulursunuz.
evet herkesin acisi cok taze. onlarda cok haklilar. allahim her birimize yardim etsin insallah

Kayınbabanıza Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun.
Eşiniz tek çocuk mu? Kayınvalideniz tek yaşayamayacak durumda mı? Eşinize bu dönem destek olmanız gerekir. Kayınvalidenizle beraber yaşamak istemediğinizi şimdi dillendirmeyin.Eğer, eşinizden böyle bir teklif gelirse, sonra usulünce konuşursunuz.

esime suan en ufak bir ima da bulundugumda bana seytanmisim gbi bakiyor. ole bir teklifle gelmedi ama gelirse kabul edemem. gercekten cok huzurlu bir evliligm vardi biranda hersey kabusa dondu. hamileligin riski bir yandan. aglamaym diyorm suan cocugu dusunmeliym diyorm ama gozumdeki yas dinmiyor
Eşinizin babası vefat edeli bu hafta olmuş herhangi birşey ima etmeyin bir zahmet. Koyun can derdinde kasap et derdinde gibi olur çünkü.
Acısı çok taze, destek olun sadece.

Beraber yaşamak istemiyorsanız ki en doğal hakkınız eşiniz öyle bir teklifle gelirse kabul etmezsiniz. Kalbinizi ferah tutun, olumsuz bir durumla karşılaşmazsiniz umarım.

Son düzenleme:
Eşinizin babası vefat edeli bu hafta olmuş herhangi birşey ima etmeyin bir zahmet. Keçi can derdinde kasap et derdinde gibi olur çünkü.

Beraber yaşamak istemiyorsanız ki en doğal hakkınız eşiniz öyle bir teklifle gelirse kabul etmezsiniz. Kalbinizi ferah tutun, olumsuz şeyler olmaz umarım.
yani o tarz bir ima etmedim ama soyle bir sey oldu. esim deid napicaz simdi falan. bilmiyorum ki dedim annen alisana kadar kardesin ve sen 1 er hafta donusumlu kalsaniz yaninda dedim. o da dedi buaralar annemin biraz kahrini nazini cekicez hayatm idare edicez gerekirse bizde kalicak bir sure gerekirse biz bisure ona tasinicaz. ben de osirada gebeligimin riskli oldugunu benm icn zor olucagni kardesiyle 1 er hafta donusumlu devam etseniz 1 hafta annende 1 hafta evinde olsan dedim. ben brakmam dedi baya kizdi bana

Eşinizin babası vefat edeli bu hafta olmuş herhangi birşey ima etmeyin bir zahmet. Keçi can derdinde kasap et derdinde gibi olur çünkü.

Beraber yaşamak istemiyorsanız ki en doğal hakkınız eşiniz öyle bir teklifle gelirse kabul etmezsiniz. Kalbinizi ferah tutun, olumsuz bir durumla karşılaşmazsiniz umarım.
Koyun*

Kayınbabanıza Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun.
Eşiniz tek çocuk mu? Kayınvalideniz tek yaşayamayacak durumda mı? Eşinize bu dönem destek olmanız gerekir. Kayınvalidenizle beraber yaşamak istemediğinizi şimdi dillendirmeyin.Eğer, eşinizden böyle bir teklif gelirse, sonra usulünce konuşursunuz.
esimin bir de kiz kardesi var. kayinvalidemin tek kalmak istememe sebebi evde korkarmis vs.

şu an onların en hassas zamanı. sizin söyleyeceğiniz şeyler gözlerine batar... gelip kalma konusunda ısrar ederse anlaşamıyoruz ama deneyebiliriz bir süre diyin… Baktınız olmuyor yakın bir yerden ev tutalım dersiniz... hiç denemeden hayır derseniz başınıza eşiniz kalkar mı diye düşündüm.

kalkip kendi evime gitmk istiyorum. annemlern evinde boguluyorum. sanki herkes hem ne zmaan gtcegimi merak ediyor. hem korkularindan gondermek istemiyor. esim deseniz eve gelemem diyor. ne zmana kadr surucek bu

bugun esime durumu biraz actim.. daha dur gelemem diyor. ise de gitmiyor. 1 hafta oldu. kayinvalidemin skintilari var. kp min ailesi ile konusmuyorlar suan. kv min baska biriyle gorustugunu kp min bu yuzden skintidan öldugunu flaan solemisler. hal bole olunca esim eve hic gelmiyor. gercekfen kafayi yicem

Back
X