sadece icimi bosaltmak icin...

1 haftayı bir ay gibi söylüyorsunuz.
Adamın babası ölmüş yetmemiş annesi hakkında söylenenler var ne kadar can sıkıcı.
Sizde ailenizin yanınızdasiniz, kafayı yiyecek ne var şuan?
Biraz sakin olun, bu süreç biraz böyle devam edecek , kabullenin ki daha çok canınız sıkılmasın.

evet neden boyle oldum bilmiyorum biri sanki kalbimi mengene ile skistiriyor. duvarlar ustume yuruyor. nolur kendimi toplamam icin bisey onerin bana

kizlar bogulmak uzereyim. esim bana okadar uzak ve dusmanca davraniyor ki. elimden geleni yapmaya calsiiyorm yaninda olmak icin ama her dedugime kukruyor beni saatlerce aglatiyor yuzume bile bakmiyor. kayinvalideme gidip geldikce o da orda dolduruyor galiba. esim yanindan ayrilmasin diye yapmadigi kalmiyor kv de her dedigimi tersliyor sanki tum olanlar benm sorumlulugmmus gbi. hamilelelik biyandan gercekten cok usandm cok fenaym

selam yeniden. cokmu bencilim arkadaslar. esim surekli annesinin yaninda olmak istyor. kp vefatin ustunden 16 gun gecti. bayramda da annesinde kalmak istyor tum bayram. dayanamiyorm ayak uyduramiyorm ve bu durum beni tuketiyor. hamileligim riskli surekli istirahat halindym evde. ve asla bitmek bilmeyen bulantilarm var. bugun sabahtan aksama kadr kv evindeydik. okadr pasakli bir aile ki... aksama kadr orda durdum tansiyonm dustu sonunda baslaidm kusmaya. yemek hazirlaniyor yemekten killarmi cikmiyor neler neler. kalamiyorm kalmak istemiorm. ama mizmizlanmakta istemiyorm gercekten napcagmi blmiyorm

esimin bir de kiz kardesi var. kayinvalidemin tek kalmak istememe sebebi evde korkarmis vs.

Oncelikle başınız sağ olsun, ölen iyi insanlarin mekani cennet olsun.

Ben bu konularda "büyüklerimizin" nasil da bir anda "cocuklaştığını" görunce çok üzülüyorum, çok sasiriyorum, cok kiziyorum.

Eşi varken eşine+ kendisine bakabilen (yaşı ne olursa olsun) kadınlar, esi vefat edince biranda ele bakımlı oluyorlar, tek başlarına kendilerine bakamıyorlar, ilginç!

Evi güvensiz degılse, sağlık durumu çok kötü degilse kesinlikle cocuklarinin hayatina yamanmaya hakki yok kimsenin.

Daha ilk hafta bu konusulmaz demis bir arkdas ama sizin yazdiginiza göre kendisi "beni oglum yalniz birakmaz "diye soylenmeye baslamis??

Kocasinin acisini birakip kendi derdine dusmus gibi geldi bana??

ilk haftalar zaten yalniz kalma gibi bir durum olamaz, gelen giden vs.

Bu zaman diliminde acısını yaşar, teselli bulmaya caliris filan.

Sonra sonra evden el ayak cekilir, aylar gecer evde yalniz olmanin sıkıntılari ortaya cikmaya baslar, hemen birilerine yıkılmak yerine alişmaya çalisir insan, bakti epey zaman gecti yapamiyor, basinin caresine bakamiyor, beklemedigi sorunlar oluyor, psikolojisi cok zayif kaliyor vs vs etrafindan coluk cocugundan yardm almayi dusunur.

Iyi niyetli normal insanlar boyle yapmali.

Zaten normal sartlarda da orta yas ustu bir anneyi kimse kolay kolay dimdizlak yalniz birakmaz ki?

Gelir giderle, ihtiyaclarina yardm ederler, gerektiginde getirir gotururler vs vs

. Daha 1. haftada " yalniz kaldm, oglum beni yanina al " demek ????

Kayinvalide yaşlı.mi

Eşinizin annesnin yanında olması normal bence siz olsanız olmazmiydiniz şahsen ben ollsm bende annemin yaninda olurdjm hatta evet. Brz yanıma.getirirdim. Bu süreç byle yedi kat yabancı bile.olum gibi bir süreçte yanında oluyor yemek.getiriyor. Teyzem kanser oldu yedi kat yabancı komşu elleriyle.yemek yedirdi anne oluyorsunuz brz sabır brz empati birakin akışına siz bence sizde. Belli ediyorsunuz istemediğinizi eşiniz bunu anlyr belkide. El gibi davranıyorsunz di

Öncelikle başınız sağolsun. Esinizin ve kaynananızin bu sürece alışması biraz zaman alacak ve yalniz kalmaktan korkmasi normal biraz. Bu durumda yapacağınız en büyük hata sürekli şikayet etmek olur çünkü ne kadar kayinbabanizda olsa onlar kadar caniniz yanmiyor. Bu yuzden suze normal gelmeyen durumlar onlar icin onemli. Sizinde hamileliginiz sikintiliymis eğer annenizde rahat ediyorsanız bir süre orada kalmak için eşinizle güzellikle konuşun hem bir cenaze evi bir hamileye göre değil bence. Sonrasını sonra düşünün şu anda daha size gelen bir teklif yok ne kendinizi ne eşinizi darlayin.
Sonra böyle bir teklif gelirse de yakın ve ayrı ev konusunda kesin kararlı olun üzülecekseniz de o zaman üzülün. Hayırlısıyla bebeğinize kavuşmanız dilegiyle

Kayinvalide yaşlı.mi
hayir yasli degil. 73 dogumlu. esimde benm ustume cok yukleniyor. bahsetym ya tansiyonm dustu dye. bak sabah kahvaltiya gttk aksam oldu hala.ordayz dedm ya pisler zaten. beni attk eve brak istersen geri don dedim. hatta ben alaym arabayi gideim istersen kal sen dedm. esim getirdi beni eve ama kustu bana. gecti icerde tek basna oturuyor suan. ben bu surecte kustum tansiyonm cok dustu tuzlu ayran yaptm blmem ne donup bakmadi bile

Kac yasinda cokmu yasli baska sehirdemi yasiyor baaka cocugu yokmu

Olmaz dersiniz eger genc dincse yakin bir ev tutulur ayri kapisi olur sizde sık sık ugrar gorursunuz

Kadin 73 dogumluymus 47 yasinda gencecik kadin icinmi bu kadar tantana

Simdi sessiz durun sonra zaten kadin sizle oturmak istemez muhtemelen 2. Evlilik dusunur vs

Neden kayınvalidenizin yanında kavga ediyorsunuz peki? Birlikte de yaşamıyormuşsunuz.

73yas. Genç bir yaş mı eşiniz sizinle.mo ilgilensin annesiyle mi sizde kötüsünüz annesi de adamcagiz bide babasını kaybetmiş. Ya valah napsim ben eşinize üzüldüm sizde yok.yefe çocuğunuzu uzuyorsunz ya kaynana çekişmesi.ile

[QUOTE="Mormenekse89, post: 64640942, member: 98474şiniz sizinle.mo ilgilensin annesiyle mi sizde kötüsünüz annesi de adamcagiz bide babasını kaybetmiş. Ya valah napsim ben eşinize üzüldüm sizde yok.yefe çocuğunuzu uzuyorsunz ya kaynana çekişmesi.ile
[/QUOTE]

Ya tamam acısı var anladık da eşin ve ailesi pek normal davranmıyor. Kadın çok gençmiş kendini naza çekip sizle yaşamaya çalışması hiç hoş değil. Bence bırak annesiyle geçirsin bayramı sen de kendi ailenin yanına git hem biraz kafa dinle. Biraz uzaklık iyi gelir eşin de özler seni. Kendilerine geldiklerinde de net bir şekilde istemediğini bildirirsin. Yaşlı düşkün değil sonuçta, annesiyle yaşamak isteyen evlenmesin

Bi kaç kez buna benzer duruma şahit oldum ve gerçekten inanamıyorum.

Ölen insanı bırakırlar kim ölürse ölsün bazısı hiç kendimi bozmadan kaldığı yerden, yok oğlum beni bırakmas yok kızım şöyle yapmaz yok o bunu yapmaz.

Ya arkadaş bi ölünüze ağlayın zırlayın sonra bi deneyin bakalım yalnız kalabiliyormusunuz kalamıyormusunuz sonucuna göre de aynı apartman da yada yan bina da vs bi ev ayarlanır. Yada başka çözüm bilmiyorum. Ama daha ölü toprağa kon konmas bu tarz muhalebbetler gerçekten çok çirkin ve bencilce.

Kayın validen genç mi, bi rahatsızlığı var mı?

Eğer eli ayağı tutuyorsa altlı üstlü yada aynı mahallede bi evde oturmayı teklif et, birlikte yaşamayı sakın kabuk etme canım.

Su anda çok erken ama konuyu onlar açmış. Asla geri adım atma bence. Bastan tamam dersen sonrası daha zor olur. Bu düşüncelerle sen asla aynı evde mutlu olamazsın. En kötü yakında bir ev tutulur

Yanı siz de abartmışsınız. Daha bir hafta olmuş hele ki bir de böyle konular var. Bırakın da adam kalsın. Sizi zorlamıyor sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…