sadece icimi bosaltmak icin...

Başınız sagolsun..kv yi siz taniyosunuz huzur bozcak biriyle bir evde oturmayi kabul etmeyin ama belli ki siz sevmiyosunuz kendisini. Bans kslirsa kv yerini yapmis bile esiniz surekli orda konusulmustur şöyle yapwriz böyle yapsriz diye ve muhtemelen kv gelin beni kabul etmez fln da diye doldurmustur esinizi. Bnce bu dönemde hic ses cikarmayin ta ki size bu soruyla gelene kadar o zmn fikrinizi acik net soyleyin geride dönmeyin

Eşim bana ilk evlendigimizde ailem beraber oturmak istiyo demisti yuzune bakıp ayrilalim o zaman ilerde kötü ayrilcamiza simdi iyi ayrilalim demiştim bi daha lafini acmamisti..

Eşim bana ilk evlendigimizde ailem beraber oturmak istiyo demisti yuzune bakıp ayrilalim o zaman ilerde kötü ayrilcamiza simdi iyi ayrilalim demiştim bi daha lafini acmamisti..
Ne degısık ınsanlar.
İnsana illa ayrılalım ozaman dedırtmelerı gerekiyor bıseyı anlamak ıcın.
Herkes kendi annesini cok seviyor, keske bunu anlasalar.
Sen anneni cok seviyorsun diye aynı seviyede sevmemi bekleyemezsın o senin annen.
Ama bu adamlar bunu bekliyor.
Yıllarca aılesı ile yasamıs ya, sanıyorlar ki el kizi da anında tabii diyecek.
Teklifi bile sacma.
Neyse ki siz yırtmıssınız.

cok genc cnm 73 dogumlu iste 47 yasnda

B Berna9035 naptınız, durumlar nasıl?
iste son durum bu gunku tartismamiz oldu. sabahtan aksama kadr ordaydik tansiyonm dustu 8 e. eve gidelm dedm yolda kavga kiyamet eve gidelm dedgmde aksam olmstu artk napaym yani komple evimi tasiyaym kendimi cok kotu hssediyorm bole yazdgm arkasndan knstgm icin ama dayanamiyorm anlatablcegm kmse yok etrafmda. bak soyle anlataym sigara dumani ogurmeme neden oluyor ve kusuyorum her gttgmde sgara yakiolar inadina. balkonda isem.hemen yanma gelp bi sgara yakiolar bilmem ne. kardesi esimi ayri odaya cekiyor bayramda napcaz falan diye. kimse bana bsey sormuor bile. kendimi okadr istenmiyor hssediyormki. nasl cikicam bu isin icinden blmiorm

banada ole gelio bliormusun. koyden teyzeleri bilmem ne gelior esimi ortalarna alip surekli fisir fisir konusuyorlar herkesn gunahi boynuna. sanki herkes tobe yarabbm bole bsey olsa diyemi bekliorms anlamadm. hayr tam da hamileym zamanlamaya bakarmsn

biraz once esim bir patlama yasadi. beni ikiye boluyorsun arada kaliyorum suan seni dusunmuyor olmam lazm basnin caresine bakiyor olman lazm. benm orda kaliyor olmam lazm dedi. ama ben kalamiyorm dedi.m. sen rahatni dusunuyorsn dedi. dedim ben rahattmi normal birzamandami dusunuyiorm. bu bebegi ben tek basimami yaptm hamile oldgm icin dusunuyorm falan dedm. baya bi tartistik. diyorum ki birakaym gitsin daha kac gun kalicaksa kalsin annesiyle. ben de kendi evimde kalicam anneme falan da gitmicem. koskoca kv tek kalamiyor ama ben kalablrm. sorun degil. kim ne istiyorsa nerde rahat ediosa ole yapsn ne dersinz

Ailenin yanına gitsene kafanı dinle biraz?

Bencede evinde kal senin evde oldugunu onu bekledigini bilsin aklinin bı köşesinde ol ki unutulmayasin gecici bı süreç yskinda hersey ortaliga dökülür zaten kim ne istiyosa söyler o zmana kadar en azindan huzurunu bozma sıkıntı yapma

Çok zor durum.
Bu erkekler orta yol bulmak yerine direkt çözümü annelerinden yana kullanıyorlar
Oysa gaza gelmese kadin evinde kalsa gitse gelse hallonur

Bencede eşiniz kalacaksa kalsın siz de evinizde kalın birkaç gün. Eşiniz gelip size bakıp dönebilir ama sizinde hamileliğiniz sıkıntılıydı diye hatırlıyorum o yüzden stres yapmayın hiç zaman her şeyin ilacı. Şu an 1 ay bile olmadığı için acıları taze o yüzden böyle gerginlikler olabilir. Gündüzleri sizde bikaç saat gider eşinizin yanında durur sonra da eve gelirsiniz

Fısır fısır köşelere cekildiklerinde gidip aralarına girin, hayırdır ne konuşuyorsunuz bakayım deyin. Oranın ağası gibi davranın. plan yapıyorlarsa o öyle olmaz deyin. Sizi pasif gormesinler. Öküzler yaa hadsiz pislikler

Ben herkes gibi canimli cicimli yorum yapamiycam konu sahibi kusura bakmayin en basindan soyleyeyim

Cok hakli adama yerden goge hak verdim nasil bir simariklik icerisindesiniz cozemedim.Daha oldugune hafta dolmadan konu actiniz adam size annem ne yapacak bile dememisti , olenin kefeni kirlenmemistir yahu kv banami gelecek diye ayilip bayilmaya basladiniz
Olen bir insan insan gecin kocanin babasi olmasini insan yahu el bile 7 gun bekliyor bazi seyler icin aceleniz ne

Sizi kederli ortama sokan yok,cenazeye katilmamissiniz anne baba evinizdesiniz durumunuzuda sonuna kadar kullaniyorsunuz adamin ne girtlagina cokuyorsunuz tamam bir hafta oldu artik yanima gelsin diye

Birak kalsin ailesinin yaninda olsun yaninda goturse muhtemelen bulanmayan miden bulaniyor tansiyonun dusuyor oradanda ayri uzuyorsun adama acisini yasatmadin

Senin baban olse topraga inmeden kocan bunlari yapsaydi????

Kadin 47 yasinda kimseyle kalmaz zaten hayat kurar kendine,gezer tozar 47 yas nedir yahu belkide suan sokta olum ofkesinde ne oldugunu anlamamistir bile millet cekilince acisini net anlar kendini doldurup doldurup adama sariyosun

Buraya gelip kp aldatti muhabbeti var ondan diger aile ile sikintili detayina girmende art niyetli ayrica irite edici ordada kusura bakmayacaksin

Kendi kendinize kocalarida evlilikleride batirip sonra aglaniyorsunuz o adam sana bir daha eskisi gibi bakar mi? Ayni saygiyi duyarmi? Ayni sefkatle yaklasirmi su yaptiklarindan sonra nerde kaldi senin evlilik birligindeki destegin

Agac kavugundan cikmiyor bunlar herkesin bir ana babasi var atamaz satamaz begenmiyorsaniz zamaninda almayacaksiniz aldiysaniz bu kadar dusman olmayacaksiniz.o cok duakun olup birakamadiginiz olup bittiginiz kocalarida dogurup emek verip yetistiren o ana babalar

Kendinizi toparlamanizi oneririm riskli bir hamileliginiz olabilir yaklasik her 10 kadindan 3 u bu durumda gunumuzde ama kocanizinda buna yapacagi bise yok
Adam zaten size bise yapmiyor kendi kendinize yapiyorsunuz

73 yaş değil canım 73 lü 47 yaşında yani

Evin babası ölmüş, siz kendi derdinize düşmüşsünüz, biraz vicdan, biraz insaf.
Müsade edin de eşiniz biraz acısını yaşasın, yasını tutsun.
Açıkcası ben size hak veremedim.
Kv ile ilgili çirkin imayı gündeme getirmeniz de hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…