Değil 1973 doğumlu. Gayet genç.
Ne degısık ınsanlar.Eşim bana ilk evlendigimizde ailem beraber oturmak istiyo demisti yuzune bakıp ayrilalim o zaman ilerde kötü ayrilcamiza simdi iyi ayrilalim demiştim bi daha lafini acmamisti..
cok genc cnm 73 dogumlu iste 47 yasndaBi kaç kez buna benzer duruma şahit oldum ve gerçekten inanamıyorum.
Ölen insanı bırakırlar kim ölürse ölsün bazısı hiç kendimi bozmadan kaldığı yerden, yok oğlum beni bırakmas yok kızım şöyle yapmaz yok o bunu yapmaz.
Ya arkadaş bi ölünüze ağlayın zırlayın sonra bi deneyin bakalım yalnız kalabiliyormusunuz kalamıyormusunuz sonucuna göre de aynı apartman da yada yan bina da vs bi ev ayarlanır. Yada başka çözüm bilmiyorum. Ama daha ölü toprağa kon konmas bu tarz muhalebbetler gerçekten çok çirkin ve bencilce.
Kayın validen genç mi, bi rahatsızlığı var mı?
Eğer eli ayağı tutuyorsa altlı üstlü yada aynı mahallede bi evde oturmayı teklif et, birlikte yaşamayı sakın kabuk etme canım.
iste son durum bu gunku tartismamiz oldu. sabahtan aksama kadr ordaydik tansiyonm dustu 8 e. eve gidelm dedm yolda kavga kiyamet eve gidelm dedgmde aksam olmstu artk napaym yani komple evimi tasiyaym kendimi cok kotu hssediyorm bole yazdgm arkasndan knstgm icin ama dayanamiyorm anlatablcegm kmse yok etrafmda. bak soyle anlataym sigara dumani ogurmeme neden oluyor ve kusuyorum her gttgmde sgara yakiolar inadina. balkonda isem.hemen yanma gelp bi sgara yakiolar bilmem ne. kardesi esimi ayri odaya cekiyor bayramda napcaz falan diye. kimse bana bsey sormuor bile. kendimi okadr istenmiyor hssediyormki. nasl cikicam bu isin icinden blmiorm
banada ole gelio bliormusun. koyden teyzeleri bilmem ne gelior esimi ortalarna alip surekli fisir fisir konusuyorlar herkesn gunahi boynuna. sanki herkes tobe yarabbm bole bsey olsa diyemi bekliorms anlamadm. hayr tam da hamileym zamanlamaya bakarmsnBaşınız sagolsun..kv yi siz taniyosunuz huzur bozcak biriyle bir evde oturmayi kabul etmeyin ama belli ki siz sevmiyosunuz kendisini. Bans kslirsa kv yerini yapmis bile esiniz surekli orda konusulmustur şöyle yapwriz böyle yapsriz diye ve muhtemelen kv gelin beni kabul etmez fln da diye doldurmustur esinizi. Bnce bu dönemde hic ses cikarmayin ta ki size bu soruyla gelene kadar o zmn fikrinizi acik net soyleyin geride dönmeyin
Ailenin yanına gitsene kafanı dinle biraz?iste son durum bu gunku tartismamiz oldu. sabahtan aksama kadr ordaydik tansiyonm dustu 8 e. eve gidelm dedm yolda kavga kiyamet eve gidelm dedgmde aksam olmstu artk napaym yani komple evimi tasiyaym kendimi cok kotu hssediyorm bole yazdgm arkasndan knstgm icin ama dayanamiyorm anlatablcegm kmse yok etrafmda. bak soyle anlataym sigara dumani ogurmeme neden oluyor ve kusuyorum her gttgmde sgara yakiolar inadina. balkonda isem.hemen yanma gelp bi sgara yakiolar bilmem ne. kardesi esimi ayri odaya cekiyor bayramda napcaz falan diye. kimse bana bsey sormuor bile. kendimi okadr istenmiyor hssediyormki. nasl cikicam bu isin icinden blmiorm
ailemin yanina gitmek istemiyorm. annem surekli elestiren bir insan zaten. simdi bide onun agzina laf vericem bilmem ne.Ailenin yanına gitsene kafanı dinle biraz?
biraz once esim bir patlama yasadi. beni ikiye boluyorsun arada kaliyorum suan seni dusunmuyor olmam lazm basnin caresine bakiyor olman lazm. benm orda kaliyor olmam lazm dedi. ama ben kalamiyorm dedi.m. sen rahatni dusunuyorsn dedi. dedim ben rahattmi normal birzamandami dusunuyiorm. bu bebegi ben tek basimami yaptm hamile oldgm icin dusunuyorm falan dedm. baya bi tartistik. diyorum ki birakaym gitsin daha kac gun kalicaksa kalsin annesiyle. ben de kendi evimde kalicam anneme falan da gitmicem. koskoca kv tek kalamiyor ama ben kalablrm. sorun degil. kim ne istiyorsa nerde rahat ediosa ole yapsn ne dersinz
Ben herkes gibi canimli cicimli yorum yapamiycam konu sahibi kusura bakmayin en basindan soyleyeyimbiraz once esim bir patlama yasadi. beni ikiye boluyorsun arada kaliyorum suan seni dusunmuyor olmam lazm basnin caresine bakiyor olman lazm. benm orda kaliyor olmam lazm dedi. ama ben kalamiyorm dedi.m. sen rahatni dusunuyorsn dedi. dedim ben rahattmi normal birzamandami dusunuyiorm. bu bebegi ben tek basimami yaptm hamile oldgm icin dusunuyorm falan dedm. baya bi tartistik. diyorum ki birakaym gitsin daha kac gun kalicaksa kalsin annesiyle. ben de kendi evimde kalicam anneme falan da gitmicem. koskoca kv tek kalamiyor ama ben kalablrm. sorun degil. kim ne istiyorsa nerde rahat ediosa ole yapsn ne dersinz
73yas. Genç bir yaş mı eşiniz sizinle.mo ilgilensin annesiyle mi sizde kötüsünüz annesi de adamcagiz bide babasını kaybetmiş. Ya valah napsim ben eşinize üzüldüm sizde yok.yefe çocuğunuzu uzuyorsunz ya kaynana çekişmesi.ile
Evetbya çok gencmis73 yaş değil canım 73 lü 47 yaşında yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?