• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece içimi dökmek istedim ..........

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
düşünüyorumda çevremde ben hariç herkes çocuklu sosyalpaylaşım sitelerinde herkesin çoluk çocuk fotoları komşu akraba ziyeretinde bebek çocuk sesleri yeni evli olup karnı burnunda gezenler vs vs kıskanmıyorum ama özeniyorum eksik hissedyrm kendimi
benim evimse sessiz ve soğuk karnım bomboş evim yüreğim kucağım bomboş fotolarım hep 2 kişilik

eşime sevdiğim adama birçocuk verememek nekadar acıı.....

bazen düşünüyorumda 40 kat yabancı insanların bebeklerini bile delicesine seven öpen ilgilenen çocuklara merhamet eden pis pasaklı sümüklü çamurlu demeden sokaktaki çocukları öpüp koklayan ben neden bundan mahrumum

3 yıl sonra tedavilerle tam hayalime kavuştum demişken hayalleri yıkılan

daha kalbioluşmadan meleğini yitiren ben sonbulan bir gebelik ve hayal krıkılığı .......... aslında yazacak çok şy var ama sayfalara sığmaz..

ve çevrende sanki senn beceriksizliğinmiş gibi algılanan kusurlu eksik gibi görülen bir kadın olmak nekadarda zormuş
anlayışsız insnaların soruları ve fikirleri

şunu ye şunu iç şu hocaya şu ebeye şu doktora git ilşkiden sonra kalkma sık ilşkiye gir sık olunca oluyorda sanki

biliyorum benm gibi yüzlerce insan var onlar adınada üzgünüm ama herkes acısını kendisi yaşıyor değilmi

fotolara bakıyorum hayvanlar bile doğurup çoğalırken ben nedn beceremiyorm

çok doğuran hayvanlar neler tüketiyor diye bile araştırdım düşünün yanii hayvanlar bile yavrularıyla gezerken özeniyorum bilgisayarımda anne bebek hayvan ve yavruları olan birsürü resimler var eşimden gizlediğim

sadece içimi dökmek istedim ve buyazıyı okuyup benm adıma üzülen arkadaşlardan 1 dua almak istedim adım cansu buarda benm için dua ederseniz çok sevinirim sevgiyle kalın

arkadaşlar gözden kaçırıp alıntılayamadıklarım varsa kusurabakmayın beni çok duygulandırdınız dualarınıza kocaman bir amin diyorum allahrazıolsunn hepinizden

Eklentiler

• 011-45133551_2.webp
    011-45133551_2.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 363
  • _b.webp
    _b.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 220
  • www.resimcity.com_tavsan_resimleri_6_2.webp
    www.resimcity.com_tavsan_resimleri_6_2.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 185
  • kedi-ve-yavrusu-3454a4.webp
    kedi-ve-yavrusu-3454a4.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 612
  • b-390730-aslan_ve_yavruları.webp
    b-390730-aslan_ve_yavruları.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 909
  • yavru_kopek_beslenme_006.webp
    yavru_kopek_beslenme_006.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 4.747
Son düzenleme:
evlatlık edinseniz? belki de bu bir meleğin hayatını kurtarmak için bir işarettir size??
3 yıllık evliyim ve doktrlar olmaz demiyor ama 1 düşüğüm var henz olmadı daha ve olup olmaycağını allah bilir evladım olsada olmasada allah nasip etsede etmese ben isterim evlat edinemk ama hem eşim istemez hemde birsürü şartı var evlat edinmenin tşkederm yorumnz için

Sizin için mutlaka dua edeceğim, ama sizde umudunuzu kaybetmeyin, kuzenim 16 yıl sonra kucağına aldı bebeğini, Allah'tan ümit kesilmez.
allah razıolsun çok teşekkürederm başka dilden çıkan duanın kabulüne çok inanıyorum oyüzden özellikle ismimi belirttim çok tşkrederim

aşılama yoluyla gebe kaldım düşük yaptım 3yıldan sonra ama bazen hiçolmayacak gibi daralıyorum
Bence sizin yinede bir umudunuz var, yumurtalıklarınız çalışıyor.
Biraz sabır etmeniz gerekiyor.
Benim iş yerinde bir arkadaşım var 5 yıl çocuk yapmadılar.
Şimdi hamilee...
Siz daha 3 yıllık ewlisiniz.
Biraz daha sabırlı olun ve çevrenizde size bu konuda boş yere akıl veripte tadınızı kaçıran kişilerden de uzak olun.
Dualarımız sizinle...

Bence sizin yinede bir umudunuz var, yumurtalıklarınız çalışıyor.
Biraz sabır etmeniz gerekiyor.
Benim iş yerinde bir arkadaşım var 5 yıl çocuk yapmadılar.
Şimdi hamilee...
Siz daha 3 yıllık ewlisiniz.
Biraz daha sabırlı olun ve çevrenizde size bu konuda boş yere akıl veripte tadınızı kaçıran kişilerden de uzak olun.
Dualarımız sizinle...
teşekkürederim dualrınız için allah razıolsun eşim 37 yaşına girecek nasipse onun için çok istiyorum ben 23 yaşındayım yoksa benm için erken bile sayılır ama eşimm çok üzülyr

Dua ettim canım sana. İnşallah tez zamanda yavruna kavuşursun. Kendini problemli görme lütfen. Rabbimin bir bildiği vardır. Bol bol dua et. Kafana gazla takmamaya çalış çünkü stres hamile kaşmanı zorlaştırır.

bir arkadaşımın ablası 10 yıl sonra kavuştu bebişine, tedaviler yapılmış,tüp bebek denenmiş,tüm umutlarını yitirmişken,ummadık bir anda doğal yollarla hamile kaldı hemde.. Aşılama yoluylada olsa gebe kalabilmişsiniz, beyniniz ben asla hamile kalamıycam mesajını vücudunuza verip duruyor belliki.Bu düşünceden arındırın önce kendinizi, stres gebe kalamayışınız en büyük nedenlerinden biri ...

benim annemin yaklaşık üç yıl çocuğu olmamış sonra da dört tane düşük yapmış..
şimdi biz üç kız kardeşiz ve hepimizi çok şükür sağlıkla dünyaya getirdi Allah'tan ümit kesilmez,bol bol dua et ve umudun yettiğince dene..
Allah yar ve yardımcın olsun..

Rica ederim, henüz 3 yıllık evliymişsiniz daha çok erken umudunuzu kaybetmek için, karamsar olmayın, dualarım sizinle.
çok teşekkürederim .......... 3 yıllık evliyim ama eşimn yaşı geçiyor 37 yaşına girecek şubatta nasipse onun için çok istiyorum

Kardes benimde nerdeyse 1yildir olmuyor.Allah sana evlat nasip etsinde o fotograf karelerini doldurun.Allah o uzgun kalbine mutluluk versin.Tez zamanda guzel haberini alalim.

bıtanem canım arkadasım dertasım ınan yazdıgın herseye harfıyen katılıyorum ve aynı seylerı hıs edıyorum her duvamda sana yer verıyorum ınsallah bızımde yuzmuz gulecek senı arıycam ama dakkam bıttı bı haftadır arama yapamıyorum canım arkadasım

inşallah bir an önce hayallerine kavuşursun canım ve bu müjdeyide burdan verirsin, ümidini kaybetme, ama çok bekleme sürekli düşünmede, beklemediğin anda olur belki:KK5::KK5:

benim annemin yaklaşık üç yıl çocuğu olmamış sonra da dört tane düşük yapmış..
şimdi biz üç kız kardeşiz ve hepimizi çok şükür sağlıkla dünyaya getirdi Allah'tan ümit kesilmez,bol bol dua et ve umudun yettiğince dene..
Allah yar ve yardımcın olsun..
allah razıolsun........ böyle örnekler umutlrımı yeşertiyor sağol

bıtanem canım arkadasım dertasım ınan yazdıgın herseye harfıyen katılıyorum ve aynı seylerı hıs edıyorum her duvamda sana yer verıyorum ınsallah bızımde yuzmuz gulecek senı arıycam ama dakkam bıttı bı haftadır arama yapamıyorum canım arkadasım
sağol gülüm allah yardımcımız olsun inşallah sağol dualrın için ceylanım bende saana dua ediyorum ve tüm isteyenlere benmde dk yok malesef ondan arayamıyrm gülüm

Back
X