Sadece içimi dökmek istiyorum

melis_560

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
1.703
30
88
4 sene önce ilk kez birisine aşık olduğumu sanmıştım.Tüm güzel şeyleri onunla yaşamıştım.En çok beni o mutlu etmişti,en çok da o üzdü...

Yanındayken kalbim yerinden fırlayacak gibi atardı,konuşurken sesim titrerdi,güldüğümde gerçekten içten gülerdim.Onunlayken kıyaslayacak eskilerim yoktu.En çok ona yakışırım o en çok bana yakışır sanıyordum.Neyse beni aldattı hem de göstere göstere,gözümün içine baka baka.Çok üzülmüştüm.Bir daha hiç sevemem sanıyordum.

Sonra şuanki sevgilimle tanıştım 2 senedir çok mutluyum onunla yaşadığım gibi tutkulu körkütük bir aşk değil,ama sevgi-saygı-değer var aramızda.Şuanki sevgilim benim onu sevdiğimden daha fazla seviyor da beni,mutluyum gerçekten.

Aklıma gelmiyordu o eski sevgilim.Bugün en yakın arkadaşımla tesadüfen ondan bahsettik.Bu arada onun hayatında başkası var nişanlı bunu biliyorum bunu filan anlatmıştım arkadaşıma.Eve geldim uzun zamandır msn açmıyordum bugün açasım geldi girdim girer girmez bu eski sevgilim bana yazdı,nasılsın nasıl gidiyor hayatın vs..

Ben de çok mutlu olduğumu söyledim hatta inat bu ya ocak ayında sevgilimle sözleniyorum diye yalan attım.O da benim bi sevgilim olduğunu biliyordu.Sonra bana içini dökmeye başladı,benden ilk kez gerçekten özür diledi yaşattıkları için,nişanlısından ayrılmış bugün.Çok üzgünmüş.Normalde olsa zil takar oynardım çok intikamcıyımdır beni üzen üzülsün isterim hep.Ama üzüldüm niyeyse onun adına.Teselli ettim onu hatta resmen gaz verdim gidip kızla konuşup barışmaları için.Sözlerime önem verdi gidip kızla konuşucak şimdi.

Kendimi çok garip hissediyorum ama.Hem de bugün ondan bahsedip onun benimle konuşması öyle ilginçti ki.Bir senedir hiç konuşmuyorduk onunla.Kimseye bahsetmiyordum ondan.Ve içinde olduğum durumun garipliği de ayrı bir konu.Sebebi ne bilmiyorum ama üzüldü bir tarafım.Ben onu deli gibi sevmişken onun şuan başkası için çabalamasına üzüldüm belki.Ve şimdiki sevgilim geldi aklıma ya bi gün onunla da ayrılırsak,ileride o da gelip bana bu şekilde dert yanarsa diye.

Sonuçta bir zamanlar benim üzülmesin diye o kadar çabaladığım adam bugün gelmiş bir başkası yüzünden üzülüyor ve bunu benimle paylaşıyor.Sinirlendim de biraz ama bir şey diyemedim.

Neyse aslında derdim filan yok içimi dökmek istedim buraya yazıp,kendimi rahatlatmak istedim.Çünkü bu olaydan sonra gerçekten garip oldum.

Çok benzer bir olay yaşadım zamanında ve şuan evliyim senin şuan ki erkek arkadaşınla evlendiğini düşün :) ve eminim ki eski erkek arkadaşımla evlenseydim eğer hayatımın en büyük hatasını yapmış olurdum çünkü eğer yeterince sevmiş olsaydı beni üzmezdi diye düşünüyorum. Üzülmekte haklısın sonuçta zamanında bir şeyler hissetmişsin ona karşı çok doğal garip hissetmen ama bence kafanı çok fazla bu konuya takıp kafanı karıştırmamalısın .Hele ki şuan ki erkek arkadaşınla da mutluysan

Çok benzer bir olay yaşadım zamanında ve şuan evliyim senin şuan ki erkek arkadaşınla evlendiğini düşün :) ve eminim ki eski erkek arkadaşımla evlenseydim eğer hayatımın en büyük hatasını yapmış olurdum çünkü eğer yeterince sevmiş olsaydı beni üzmezdi diye düşünüyorum. Üzülmekte haklısın sonuçta zamanında bir şeyler hissetmişsin ona karşı çok doğal garip hissetmen ama bence kafanı çok fazla bu konuya takıp kafanı karıştırmamalısın .Hele ki şuan ki erkek arkadaşınla da mutluysan

Teşekkürler canım umarım şuanki sevgilimle evlenirim.Eski sevgilime duygusal açıdan hiç bir şey hissettiğim yoktu uzun zamandır,unutmuştum ben onu.İyiki beni bıraktı diye seviniyordum,şuan da hiç bir şey hissetmiyorum ama sadece eskiden hissettiklerimi hatırladım.O kadar çabalamıştım onun için ben o kadar sevmişken bir başkası için üzülmesi acıttı aslında içimi.Ve şuanki sevgilime bu durumu anlatsam mı anlatmasam mı bilmiyorum.Bu ilişkim güven üzerine kurulu çünkü.Ve bazı sebeplerden dolayı eski sevgilimden nefret ediyor şuan ki sevgilim.Olayı anlatırsam ne tepki verir bunu da bilmiyorum açıkcası.

Ve en garibi de benim ondan bahsettikten bir kaç saat sonra bu olayı yaşamam oldu.Beklemediğim bir şekilde oldu olay ve garip hissettim kendimi.

Aman bu konuyu erkek arkadaşına anlatırsan hiç iyi bir tepki almazsın ve ilişkinizi zedelersin bence hiç sorgulamadığı şeyleri sorgulamasına sebep olursan problemler yaşayabilirsiniz

Aman bu konuyu erkek arkadaşına anlatırsan hiç iyi bir tepki almazsın ve ilişkinizi zedelersin bence hiç sorgulamadığı şeyleri sorgulamasına sebep olursan problemler yaşayabilirsiniz

Evet haklısın bazı şeyler gizli kalmalı sanırım.Yarın anlatmayı düşünüyordum ama anlatmıyacağım büyük ihtimalle.

Teşekkürler canım umarım şuanki sevgilimle evlenirim.Eski sevgilime duygusal açıdan hiç bir şey hissettiğim yoktu uzun zamandır,unutmuştum ben onu.İyiki beni bıraktı diye seviniyordum,şuan da hiç bir şey hissetmiyorum ama sadece eskiden hissettiklerimi hatırladım.O kadar çabalamıştım onun için ben o kadar sevmişken bir başkası için üzülmesi acıttı aslında içimi.Ve şuanki sevgilime bu durumu anlatsam mı anlatmasam mı bilmiyorum.Bu ilişkim güven üzerine kurulu çünkü.Ve bazı sebeplerden dolayı eski sevgilimden nefret ediyor şuan ki sevgilim.Olayı anlatırsam ne tepki verir bunu da bilmiyorum açıkcası.

Ve en garibi de benim ondan bahsettikten bir kaç saat sonra bu olayı yaşamam oldu.Beklemediğim bir şekilde oldu olay ve garip hissettim kendimi.

bence sakınnn sakın sakın anlatayım deme ben erkek arkadaşımdan bişey saklamak istemıyorum yerı gedıgınde normal arkdaş gibi olmak herşeyı konuşmak dertleşmek istiyorumda eskı sevgılımden bahsedıyorum dınlıyorda sonra çok kızıyo bana ben senın kız arkadaşınmıyım ne kadarda rahat anlatıyosun dıye oysa içimde farklı şeyler olsa rahat rahat anlatamam bitmiş gitmiş diyorumda erkekler bunu anlıycak kapasitede degıller şekerim anlatmasam aradıgında nıye bana anlatmadın dıyor nıye arıyo dıye delı olur aman ben bunları anlamadım gıttı anladıgım birşey varsa senın deger verdıgın fos çıkıyo deger vermedıgın peşinde dolanıyo bak sen unuttun o çıktı tekrar karşına mesela aynılarını bende yaşadım ayrıldık bitti bı ara mücadele ettım olmadı o eskı nışanlısını unutamamş sonradan anladım ayrıldık bı ara unuttum aradan az bi zaman geçti şimdiki sevgılımle tanıştım bu sefer o çıktı gene piyasaya pişmanım affet hataydı dedi evlenmek istedi ben dönermiyim tekrar ona güven bittimi bitiyo bende herşey kaç kere numaramı degıştirdim tlf larına çıkmadım genede arayıp buldu benı ama havasını aldı akıllı olsaydıda benı kaybetmeeydı ona dha çok acı çektirdim elime düşmesin yeterki şuan benı nışanlı sanıyor .D

Sakın ha bu durumu erkek arkadaşına falan anlatayım deme.
Biz iyi niyetle söyleriz bişey saklamış olmayalım diye,
onlar bunu yanlış anlıyorlar. Üstelik karşındaki kişi eski sevgilin.
Bence kesinlikle bir kez daha o çocukla msn den bile görüşme.
Şimdiki ilişkine yansır ve çok pişman olursun.
O zaten çok iyi biri olsaydı şu an senin yanında olurdu.
Bırak ne hali varsa görsün. Acıma hiç.
Acırsan acınacak duruma düşersin...

Back
X