evet şu an onun için kahroluyorum zaten evlenirken böyle değildi 1 sene sonra böyle bi dönem daha geçirdik kızım doğduktan sonra bırakmıştı çok iyidi bu halde olsa ben bi meleğin günahına girermiyim him hamilelğimn 5. ayında başladı tekrarya kusura bakma ama sormak zorundayım 2. çocuk neden? yazık değil mi ona?
Bende sorcamda cevap yazarmı bilmemya kusura bakma ama sormak zorundayım 2. çocuk neden? yazık değil mi ona?
Ayni soruyu sormusuzya kusura bakma ama sormak zorundayım 2. çocuk neden? yazık değil mi ona?
neden yazmim ki ilk soran arkadasa cvb verdim okuyabilirsinizBende sorcamda cevap yazarmı bilmem
evetOt derken? Uyusturucu mu kullaniyor bi de??
Sıkıntınız büyük diye yazmazsınız dedim ondan sonra okudum mesajınızı.Zor durumdasınız evlatlarınız için sabır gösterin bi süre daha iyi kötü KV kp yanınızda eşinizin size bi şiddeti yoksa fiziksel olarak ruhen zaten şiddet uyguluyor ama biz kadınlar yuvamız için bi çok şeye katlanıyoruz yaradana sığının inş yeni bebeğiniz yeni umutlarda gelir dünyayaneden yazmim ki ilk soran arkadasa cvb verdim okuyabilirsiniz
Arkadaş konu silmek yasak
2. çocuk için eleştiri gelince konu uçtukonuya ne oldu.?
biri de alıntılasın şu konuları2. çocuk için eleştiri gelince konu uçtu
Özeti sorumsuz alkol uyuşturucu kullanan bir eş 2.çocuğuna hamile bir kadın..biri de alıntılasın şu konuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?