sadece içimi döküyorum okumak veya yorum yapmak zorunda değil kimse sadece çok bunaldım kimsem yok

Bu ne şimdi

içeriği silmek yasak
y
ben görücü usulu evlendim bile bilke salakmıyım böyle bi adamla evlenim kendimide evlatlarımıda böyle bir hayata mahkum edim Allah aşkına benim derdim bana yeter başlıktada yazdım kimse yorum yapmak zorunda değil böyşe yapıcaksanız hiç yapmayın zaten

yönetici kimse açtığım konuyu silebilirmi lütfen

icerik silmek yasak konu sahibi..

Okudum konunu neden sildin herkes eleştirilir yorum yapılır akıl verilir seni tanimiyoruzki sadece herkes kendince yorum yapar sen istemeseydin yorum yapilmasini konuyu acmazdin

konu yok buraya yanlız olduğum için yazdım ama insanlar öyle yorum yapıyorlarki morali bozuk insana teselli vericene bozulmuş pskolojisini dahada bozuyorlar

Elestrileeere acik olmalisin.
Evet biraz burda sert konuşulur ama hayatin gercekleri bu canım:'( allah sabir versin refaha cikarsin ins seni

konu yok buraya yanlız olduğum için yazdım ama insanlar öyle yorum yapıyorlarki morali bozuk insana teselli vericene bozulmuş pskolojisini dahada bozuyorlar
insanlar çocuklarınızı düşündü ve onlar için üzüldü.
Ailenizin yaşadıklarınızdan haberi var mı?

Ben konuda pek aşağılayıcı bir yorum göremedim
Kkda ne linçler ne hakaretler var

Kusura bakma pohpohlayamadım... Hadi kendini yaktın çocuk yapmanın hele ki iki çocuk yapmanın hiç bir mantığı yok. Üzülemedim senin için, çocuklara üzüldüm sadece.

Ya bi gidin ya kimsr yorum yazmasın istiyorsanız gerçekleri duymak istemiyorsanız burada ne duyarsanız duyun evliliğiğinizi zaten devam ettireceksiniz neden konu açıyorsunuz. Sonra duymak istemediğiniz şeyler yazlınınca konuyu siliyorsunuz saygısızlık bu ve yasak. Yorumlardan anladığım kadarıyla 2. Çocuk yapmışsın bu evliliğe görücü usülü evlendiysen çocuğuda mı zorka yaptın ayruca görücü geldiler diye acelece tanımadan evlenmek zorunda değilsin. Boşanmayacaksan hiç konı açma ha açıyorsan cevaplara tepki gösterme

Kusura bakma pohpohlayamadım... Hadi kendini yaktın çocuk yapmanın hele ki iki çocuk yapmanın hiç bir mantığı yok. Üzülemedim senin için, çocuklara üzüldüm sadece.
yazmazmısın lütfen

konu sahibi önce konu silmek yasaktır ve ceza sebebidir.
ve konunuz ne kadar silsenizde geri getirilir
,isteğiniz üzerine konuyu kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…