yBu ne şimdi
içeriği silmek yasak
ben görücü usulu evlendim bile bilke salakmıyım böyle bi adamla evlenim kendimide evlatlarımıda böyle bir hayata mahkum edim Allah aşkına benim derdim bana yeter başlıktada yazdım kimse yorum yapmak zorunda değil böyşe yapıcaksanız hiç yapmayın zatenYazık, size değil o çocuklara yazık. Siz bile bile bu adamı seçmiş, evlenmiş, kabullenmişsiniz. Hala da boşanamam seviyorum diyorsunuz. Ama o çocukların babalarını seçme şansı yoktu... Kendinizle birlikte onları da bu kötü hayata mahkum ettiniz.
konu yok buraya yanlız olduğum için yazdım ama insanlar öyle yorum yapıyorlarki morali bozuk insana teselli vericene bozulmuş pskolojisini dahada bozuyorlarKnu nerde
açılan konular silinmiyor konunuz geri gelecekyönetici kimse açtığım konuyu silebilirmi lütfen
Okudum konunu neden sildin herkes eleştirilir yorum yapılır akıl verilir seni tanimiyoruzki sadece herkes kendince yorum yapar sen istemeseydin yorum yapilmasini konuyu acmazdiny
ben görücü usulu evlendim bile bilke salakmıyım böyle bi adamla evlenim kendimide evlatlarımıda böyle bir hayata mahkum edim Allah aşkına benim derdim bana yeter başlıktada yazdım kimse yorum yapmak zorunda değil böyşe yapıcaksanız hiç yapmayın zaten
site yöneticisine nasıl ulaşabilirimicerik silmek yasak konu sahibi..
yönetici kimse açtığım konuyu silebilirmi lütfen
konu yok buraya yanlız olduğum için yazdım ama insanlar öyle yorum yapıyorlarki morali bozuk insana teselli vericene bozulmuş pskolojisini dahada bozuyorlar
site yöneticisine nasıl ulaşabilirim
insanlar çocuklarınızı düşündü ve onlar için üzüldü.konu yok buraya yanlız olduğum için yazdım ama insanlar öyle yorum yapıyorlarki morali bozuk insana teselli vericene bozulmuş pskolojisini dahada bozuyorlar
Kusura bakma pohpohlayamadım... Hadi kendini yaktın çocuk yapmanın hele ki iki çocuk yapmanın hiç bir mantığı yok. Üzülemedim senin için, çocuklara üzüldüm sadece.y
ben görücü usulu evlendim bile bilke salakmıyım böyle bi adamla evlenim kendimide evlatlarımıda böyle bir hayata mahkum edim Allah aşkına benim derdim bana yeter başlıktada yazdım kimse yorum yapmak zorunda değil böyşe yapıcaksanız hiç yapmayın zaten
yazmazmısın lütfenKusura bakma pohpohlayamadım... Hadi kendini yaktın çocuk yapmanın hele ki iki çocuk yapmanın hiç bir mantığı yok. Üzülemedim senin için, çocuklara üzüldüm sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?