İntihar etmiş ve böylesi zayıf iradeye sahip bir kadın için hiçbir erkek ziyarete gelmez ki... sorunluydu finalini buldu der yeni aşklara yelken açar o yüzden gelme ihtimali yoktur diyorum ben:)
behlül bihterin mezarına geliyodu ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İntihar etmiş ve böylesi zayıf iradeye sahip bir kadın için hiçbir erkek ziyarete gelmez ki... sorunluydu finalini buldu der yeni aşklara yelken açar o yüzden gelme ihtimali yoktur diyorum ben:)
Güzelim sende bir garipsin ne bu mezarlığa gelsin ısrarı? hayrola:) GELMESİN......cehennemin dibine yolu var derim... zaten intihar ettiysem cehennemliğim demektir ve karşılarım onu orada:)
intihar eden insanlar genelde karşı tarafa vijdan azabı çektirmeyi hedeflerler.
ama tabiri caizse el oğlu kaç gün üzülür ki.
ben öldükten sonra mezarımın başında kuyruk oluşsa kaç yazar.
biri sizin yüzünüzden intihar mı etti ilginç bi soru olmuş?
Gelsin ısrarı yok. Sadece gelmesini ister miydiniz istemez miydiniz
Tatlım bence bu sorulardan vazgeç sen.... bulamadın mı başka açacak konu?
istanbula hala intiharı mı düşünüyorsunYapma kzum bak bir şeyler düzelecek kendine azıcık süre ver ya hep bir umut vardır biraz süre ver bak zihnin berraklaşmaya başlar..
![]()
Soru kimisine saçma gelebilir. Saçma gelenler cevap yazmasa da olur. Şimdiden yorum yapan yapmayan herkese teşekkürler.
Çok sevdiğiniz erkek arkadasınız yüzünden intihar edip oluyorsunuz. O şahsın sizin mezarınıza gelmesini ister miydiniz ??
Düşüncelerini söylemek isteyenler yazarsa sevinirim.