Sadece içinizden gelen cevabı verin.

intihar eden insanlar genelde karşı tarafa vijdan azabı çektirmeyi hedeflerler.
ama tabiri caizse el oğlu kaç gün üzülür ki.
ben öldükten sonra mezarımın başında kuyruk oluşsa kaç yazar.
biri sizin yüzünüzden intihar mı etti ilginç bi soru olmuş?

Güzelim sende bir garipsin ne bu mezarlığa gelsin ısrarı? hayrola:) GELMESİN......cehennemin dibine yolu var derim... zaten intihar ettiysem cehennemliğim demektir ve karşılarım onu orada:)

Gelsin ısrarı yok. Sadece gelmesini ister miydiniz istemez miydiniz

intihar eden insanlar genelde karşı tarafa vijdan azabı çektirmeyi hedeflerler.
ama tabiri caizse el oğlu kaç gün üzülür ki.
ben öldükten sonra mezarımın başında kuyruk oluşsa kaç yazar.
biri sizin yüzünüzden intihar mı etti ilginç bi soru olmuş?

Hayır durum oyle değil. Cevabınız icin çok sagolun

neden böyle bi soru sormaya gerek duydun anlamadım
ama ben öldükten sonra gelse ne olur gelmese ne olur önemli olan ben ölmeden yanımda olması üstelik ben öldükten sonra 2-3 gün üzülür ondan sonra unutur istesemde gelmez zaten

zaten bi erkek için intihar ediyosan onu ne kadar sevdiğini bilsin, seni üzdü diye vicdan azabı çeksin istiyorsundur dolayısı ile behlül gibi mezarın başına gelip ağlasın istersin.

istanbula hala intiharı mı düşünüyorsun :50: Yapma kzum bak bir şeyler düzelecek kendine azıcık süre ver ya hep bir umut vardır biraz süre ver bak zihnin berraklaşmaya başlar..:31:

istanbula hala intiharı mı düşünüyorsun :50: Yapma kzum bak bir şeyler düzelecek kendine azıcık süre ver ya hep bir umut vardır biraz süre ver bak zihnin berraklaşmaya başlar..:31:

Hayır ndd düşündüğümden değil.. Sadece cevaplarımıza ihtiyacım var. Sen eski konumu okumuştun galiba orda bahsettigim adamı bitirdim kafamda. Geri geldi bana köpek gibi. Ama bitti. Cevaplarınız önemli benim icin

Canım bak eğer ben intihar edersem muhtemelen direk cehennemi boylayacağım için,
Anneciğimin gelip başımda kuran okumasını isterdim!

Nede olsa diğer tarafta uğruna öldüğüm sevgilim kurtarmayacak beni!!!!

Soru kimisine saçma gelebilir. Saçma gelenler cevap yazmasa da olur. Şimdiden yorum yapan yapmayan herkese teşekkürler.

Çok sevdiğiniz erkek arkadasınız yüzünden intihar edip oluyorsunuz. O şahsın sizin mezarınıza gelmesini ister miydiniz ??

Düşüncelerini söylemek isteyenler yazarsa sevinirim.

konuna şöyle cevap vereyim bunları ne kadar düşünürsen o kadar gerçekleşme ihtimali olur ki Allah korusun..Güzel hayaller kur inşallah güzelleri gerçekleşssin tatlım..Ayrıca gelsin gelmesin hiç umrumda olmazdı.Hem onu düşünecek konumda da olmazdım zaten:34:

Cenazene beniiii cagir sevgilimmmmmmm
istersen topraginiiii kureklerim senin!!!

Bu ne sacma seydir yahu?

Neyse buyuk konusmamak lazim ama yapilan aptalca olurdu. Boylesi aptalca birseyi yaparsam da sanirim cenazeme gelip gelmemesi oldukten sonra pek umrumda olmazdi. Ama sanirim kendini olduren dikkat cekmek icin yaptigindan cenazesine gelinsin ister. puf..

ben öldükten ssonra gelse nolur gelmese nolur eğer onun için öldüğümü biliyorsa tabi ki bir süre vicdanı sızlayabilir ama çok sürmez ölenle ölünmez gider başka biriyle hayatını yaşamaya devam eder
sonuç olarak hayatımın geri dönülemez hatasını yapmış olurum

isterdim onun için intihar etmişsem kimbilir nasıl bi psikolojideymişim ve nekadar acılar çekmişim bunun için onunda gelip ve biraz olsun vicdanı sızlasın

suçluysada suçsuzsada gelsin be kardeşim :( bari öldükten sonra değer versin

Sağ olsam gelmez idin... Öldüm yasa mı geldinn ?
Nesine yar nesine ölürüm yar sesine bir daha vursa idi nefesin nefesime

ne ben ölim nede beni o hale sokan abuk mezarıma gelsin akıllı olmak lazım ben ölsem herkes kaldığı yerden devam olan gidene olur akılll....yenisini bulur kırkın çıkmadan emi oll ...

Back
X