Sadece içinizden gelen cevabı verin.

Ask-i memnuda bihterinbehlul yuzunden intiharini hatirlatti. Ben gelsin isterim. Tutsun topraklari, aglasin, mahvolsun, pismanliktan yikilsin ama ben artik olmayayim.

Ama zaten bir erkek icin cehenneme gitmeye o gunahi yasamaya degmez. Hic bir sey o gunaha degmez. Zaten zaman herseyi duzeltiyor yada acisini azaltiyor. Ama erkekler asla buna degmez

nasıl bir ruh halindesin bilmıomm ama intihar etmezdim ben ebedi hayata damgalı nie gideyim :)

o yasarken ölsün kimse için canıma kıymaya degmez bunu bilir bunu söylerim

ama soruna gelince ölseydimmm gelmesini isterdim merak ederdim üzülmüş mü ne diyo ne ediyor o halini görmek isterdim acıkcası :D :D ölü de olsammm :47:

Ben öldükten sonra o pişmanlıktan kahrolsa elime ne geçicek ki?

Ayrıca kimse için intihar etmezdim.Bir kez gelmişim dünyaya doya doya yaşarım vademin yeteceği kadar.Beni üzenler ölsün ben niye intihar etcem:27:

gelsinnn gelsinnn görünce belki daha çok üzülür ağlasın zırlasın o da gebersinn :D belki ben bir yerlerden görürümde o zaman mutlu olurum :D

Soru kimisine saçma gelebilir. Saçma gelenler cevap yazmasa da olur. Şimdiden yorum yapan yapmayan herkese teşekkürler.

Çok sevdiğiniz erkek arkadasınız yüzünden intihar edip oluyorsunuz. O şahsın sizin mezarınıza gelmesini ister miydiniz ??

Düşüncelerini söylemek isteyenler yazarsa sevinirim.

intahar etçek biri değilim ben onun mezarına giderim bni kaybettiği için kesin kafasına bişey sıkar zaten .

isterdim...sonuçta seviyormuşum ki intihar etmişim...gelip onun üzüldüğünü ...pişman olduğunu.... beni gerçekten sevdiğini bilmek isterdim...tabii ölünce bunları görüp bilmek mümkünse:31:

Benim aklıma takın soru intihar etmeyi mi düşünüyorsunuzda böyle bi soru sordunuz :26: ki düşüncesi bile ürkütücü :31:

Ne değmeyen biri için kendimi öldürürüm nede onun mezarıma gelmesini isterim..

Ona en büyük ceza onu bi anda unutup hayatından çıkarmaktır. Bu sefer senin için o ölmüş olur işte :) :51:

VE yinede vicdanın çok rahattır :36:

Romeo-Juliet gibi, Romeo'mun mezarımın üzerinde o an ölmesi dışında başka bir senaryo düşünemedim. :31:
En traji-romantik (Vay be terime bak. :37:) sahne olurdu.

intihar düşünmüyorum sadece benim için görüşlerniz bu konuda önem arz ediyodu iyi ya da kötü cevap veren herkese teşekkürler

Öyle bir şey yapmayacağım için yani bi erkek için intihar asla ve asla intihar etmem.. oyüzden soruya cevap veremıycem...
Allahım kimseyi boşlukta bırakmasın...

Hiç bir erkek için ölmeye değmez o benim için ölsün...

ben öldükten sonra, ruhum bedenden çıktıktan sonra banane gelmiş gelmemiş? yani öyle saçma bir soru ki ben hesaba çekilirken, kabir azabı çekerken, toprağın altında kendi uhreviyetimi, ahirimi bile düşünemeyecek hale gelip rabbimden af dilerken utanarak beni affet ya habib allah derken birde yüzümü bir değil milyonkere kızartarak kalkıpta bunu mu düşünücem allahın huzunda? bu nasıl bir soru? daha doğrusu böyle bir soruya nasıl bir cevap vermemizi bekliyorsun asıl ona şaşıyorum? hangi ruh halindesin bilemiyorum şaşırdım....

Son düzenleme:
Back
X