P
panikatak
Ziyaretçi
- Konu Sahibi panikatak
-
canım iyiki paylaşmışın ben akşam internette baktım bulamadım yani bu kadar ayrıntılı değil genel anlatmış bütün bebek sitelerinde.
ama ben daha hamişmiyim onu bile bilmiyorum(( daha günüme 1 hafta var ama bütün hamişlik belirtilerini yaşıyorum ama ya değilsem ozaman çok büyük hayal kırıklığı yaşıycam (((
arkadaslar bende 9 haftalik hamileyim ama surekli kabizlik var.Buda beni cok rahatsiz ediyor karnim davul gibi sisiyor.neler onerirsiniz bana?lutfen aranizda ayni sorunu yasayan varsa yardim bekliyorum.
arkadaslar bende 9 haftalik hamileyim ama surekli kabizlik var.Buda beni cok rahatsiz ediyor karnim davul gibi sisiyor.neler onerirsiniz bana?lutfen aranizda ayni sorunu yasayan varsa yardim bekliyorum.
benimde bebeğimin cinsiyetini 2 hafta sonra öğreneceğimizi söyledi doktor.
ben bişey sormak istiyorum doktoruma sormayı unuttum aramakta istemedim şimdi.hastaneye gidince öğrenirim diye ama merak ediyorum;bende 2li test yaptırıcam bugün yarın ama kan alıyorlarmış bu kanı alırken aç karnına olmak gerekmiyormu yoksa akşam gidicem hastaneye yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?