benim bebeğim olduğu için onun beslenmesi adına sebzesi meyvası nı yoğurdunu ona kadar her zaman alıyorum kurbanda gelen etleride markette kıyma yaptırdım hepsini 1 avuç kadar streç filme sarıp dondurucuya koydum mesela marketten 1 tane iyi bi balık alıyorum bazen onuda kesiyorum ve haftalara bölüp hep kızıma yediriyorum ilikli kemik alıyorum onun 3-4 kg su 1-2 milyon falan tutuyor kaynatıp çorbalarına ilik falan katıyorum ama sadece ona herşey onun için kendimiz bunlara hiç dokunmuyoruz
ama biliyormusun ne yemediklerimdeyim ne gezmediklerimde ne giymediklerimde hiç biri umrumda bile değil
en büyük korkum ya bişey olur mesela bi hastalık aniden dr a gitmemiz gerekirse naparız ne yol parası ne ilaç parası .. ya servis arızalanırsa yolda eve nasıl giderim .. bisürü birsürü düşünce kafamdan değişerek devamlı geçiyor
burdaki herkezin dediği doğru
sabır sabır sabır
of canım çok çok duygulandım. Helal olsun başka hiçbişey demiyorum anne-baba olmak işte böyle birşey olmalı. Bizimde babam anneme hiç para vermezdi olduğu halde. Bi gün ilk okulda piknige götürecekti öğretmen, yine babam anneme para vermemiş, Benim gözlerim yollarda tabi, bütün çocuklar bir sürü beslenme getirmiş sermişler yiyolar.,benim hiçbirşeyim yoktu..Bi baktım annem koşa koşa geliyor

Allah kolaylıklar versin. Geçer bu günler üzülme. Duanı eksik etme üzerinizden.