Polis ... Bende çalıştım onuda denedim .. Özel güvenlik olarak ise başladım 1 ay çalıştım çünkü eşimle hiç görüşemiyordukKuzum sende bi iş bulsan. Hem kafan dağılmış olur hem maddi destek. Eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama bilerek ve kabull ederek evlendiysen daha sabırlı ol tatlım.
Herkesin hayatı ve alışkanlıkları başka ama .. Ayrıca görev olsa neyse .. Ama yok dan yere ben yalnız kalırsam üzülüyorumEşim bir haftadır evde Yok çok önemli bir yerde görevde . Önümüzdeki hafta içi dönecek yani en iyi ihtimal 10 gün evde yanlız kalmış olucam belki 15 hiç belli değil. Eşinizin yaşadığı olabilecek birşey hayır diyememiş neden tutup huzur kaçırıp adamı göreve o moralle yolluyorsunuz . Bu durumda benim ölmem lazım fark ettiysen
Karşınızdaki insanın bir yardıma ihtiyacı var eşiniz yardım etmiş bu kadar basit ayrıca alışkanlıkla filan ne alakası var bizde ölmüyoruz evde tek başımıza 15 gün durmaya öyle değil miHerkesin hayatı ve alışkanlıkları başka ama .. Ayrıca görev olsa neyse .. Ama yok dan yere ben yalnız kalırsam üzülüyorum
Benden bahsediyorsunuz herhalde ama ben ailemden arkadaşlarımdan herkesten tam 750 km uzakta Güneydoğuda bir şehirdeyim burada görevliyiz hiç bir tanıdığım da Yok . Tabi bende bayılmıyorum ama mecburuz. Eşiniz bir iyilik yapmış buna takılıp ne kendinizi nede onu üzün evdeki huzurunuz bozulacak. Adam eve geldi mi tartışma olacak ya trip atılacak vs. Bence eşlerimizle geçirdiğimiz her anın tadını çıkartıp kıymet bilmek gerek yoksa bakın görev nöbet adamlar evde Yok ayrılacada en son Pazartesi eczaneye gitmek için evden çıktım söylemeden geçmeyeyim birde dün komşular kahveye geldiler onlarla da öyle görüşmüyorum öylesine oldu ama 10 günde 1 kere biriyle görüşmem çokta etkili olmadı anlayacağınızSiz alışmışsınız ben alışık değilim .. Sizde çok mutlu değilsiniz heralde bu durumdan.. Belki sizin oyalanacak yada yanınızda olan arkadaşlarınız aileniz ne bilim akrabanız belki de çocuğunuz vardır .. Bunların hiç biri bende yok .. 12 saat boyunca yalnız kaldıktan sonra eşimin eve gelmesini istemem en doğal hakkım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?