Sizi çok iyi anlıyorum benim eşimde asker bende ilk zamanlar sizin gibi düşünüyordum ama alıştım yapacak bişey yok böyle düşündükçe insan kendini üzüyor en iyisi duruma kendini alıştırmakBaşlık bugün eşimin bana dediği ve benim ağrıma giden kelime ... Eşim gecesi gündüzü olmadan çalışan bir insan .. Ve ben 4 duvarın arasında sadece o eve gelince mutlu olan karısı .. Mesleğine saygım sonsuz ... Bunu bile bile evlendim .. Ama bazen beni de düşünmesini istemek çok mu ?? Bugün eşim her zaman olduğu gibi sabah 6 da uyandı ise gitti .. Neyse akşam oldu gelmesine 1 saat kaldı akşam 6 da çıkar işten .. Nöbet devredeceği arkadaşı aradı ya ufukcum dedi benim biraz isim varda gece 12 ye kadar idare eder misin beni ?? Eşim de tamam dedi .. ( bu arada benle konuşuyordu adam arayınca konferans yaptı ) eşim de tamam abi beklerim dedi.. Bende üzüldüm neden kabul ettin dedim işte yüzyüze bakıyoruz falan dedi .. Neyse tamam dedim .. Sonra bu adam aramış eşime sabah â kadar çalış demiş benim yerime Bende senin yerine çalışırım .. Eşimde tamam demiş .. Sonra beni aradı ben sabah gelicem .. Bende kızdım haliyle .. Ben sabahtan beri yalnızım evde birde gece yalnız kalmak istemiyorum dedim .. Sen beni neden düşünmüyorsun dedim .. Eşimde ben su an sadece kendimi düşünüyorum dedi .. Adamda benim yerime çalışacak ben tatil yapicam dedi .. Bende kapattım telefonu çok sinirlendim .. Sonra eşimin komiseri aramış .. Tabi böyle bir değişiklikten haberi yok eşimi evde sanıyor ya .. Ufuk yarın sabah görev e yazdım seni demiş .. Eşim beni aradı söyledi .. Bende ne yapıyorsan yap dedim ... Su an eşim bugün daha hava aydinlanmadan ise gitti akşam eve gelmedi arkadaşının yerine çalıştı yarında hiç eve gelmeden görev gidecek .. Peki BEN ?? Ben neresindeyim hayatının ?? Belki çoğunuz abartıyorsun diyeceksiniz ama Yalnızlıktan kötü birşey yok su hayatta ... Çok üzgünüm bugün![]()