- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
ben eşimle konuşuyordum
Çok sempatik oldun su yorumla
Sempatik olmaya mi çalışıyorum? Ne alaka?
Neyse kavgaya tutusmak gibi bir amacim yok.
Iyi geceler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben eşimle konuşuyordum
Çok sempatik oldun su yorumla
Bi tek benmi kuskulandim? Adam zaten sabah 6da calisiyor. Aksam 6 oldugunda cikiyormus. O noktada zaten 12 saat calismis oluyor. Sonra diyelim arkadasini kirmadi ve saat 12'ye kadar calisti, etti 18 saat. Ve halen adam saat 6'da eve geliyor, ediyor 24 saat.
Ve bu adam ertesi gün yine böyle yapiyor. Ve tüm olanlardan komiserin haberi yok!
Yani bana bu isin icinde is varmis gibi geldi. Mesela niye konferans seklinnde cep telefonda konusuldu? Sonucta konu sahibin, is arkadasi ile ne alakasi var? Sanki bilerek yapildi gibi geldi bana. Ne bilim, bir is arkadasi bir iki saat idare edilebilir fakat kac gündür?? Burnuma pek iyi kokular gelmedi...
Valla ben de direkt kuşkulandım ama bi şey demeyeym dedim gariplik olsa eşi anlardı herhalde diye. Bunu ben yaşasam direkt konferans ne alaka komiserin haberi yok falan noluyor diye düşünürdüm
Başlık bugün eşimin bana dediği ve benim ağrıma giden kelime ... Eşim gecesi gündüzü olmadan çalışan bir insan .. Ve ben 4 duvarın arasında sadece o eve gelince mutlu olan karısı .. Mesleğine saygım sonsuz ... Bunu bile bile evlendim .. Ama bazen beni de düşünmesini istemek çok mu ?? Bugün eşim her zaman olduğu gibi sabah 6 da uyandı ise gitti .. Neyse akşam oldu gelmesine 1 saat kaldı akşam 6 da çıkar işten .. Nöbet devredeceği arkadaşı aradı ya ufukcum dedi benim biraz isim varda gece 12 ye kadar idare eder misin beni ?? Eşim de tamam dedi .. ( bu arada benle konuşuyordu adam arayınca konferans yaptı ) eşim de tamam abi beklerim dedi.. Bende üzüldüm neden kabul ettin dedim işte yüzyüze bakıyoruz falan dedi .. Neyse tamam dedim .. Sonra bu adam aramış eşime sabah â kadar çalış demiş benim yerime Bende senin yerine çalışırım .. Eşimde tamam demiş .. Sonra beni aradı ben sabah gelicem .. Bende kızdım haliyle .. Ben sabahtan beri yalnızım evde birde gece yalnız kalmak istemiyorum dedim .. Sen beni neden düşünmüyorsun dedim .. Eşimde ben su an sadece kendimi düşünüyorum dedi .. Adamda benim yerime çalışacak ben tatil yapicam dedi .. Bende kapattım telefonu çok sinirlendim .. Sonra eşimin komiseri aramış .. Tabi böyle bir değişiklikten haberi yok eşimi evde sanıyor ya .. Ufuk yarın sabah görev e yazdım seni demiş .. Eşim beni aradı söyledi .. Bende ne yapıyorsan yap dedim ... Su an eşim bugün daha hava aydinlanmadan ise gitti akşam eve gelmedi arkadaşının yerine çalıştı yarında hiç eve gelmeden görev gidecek .. Peki BEN ?? Ben neresindeyim hayatının ?? Belki çoğunuz abartıyorsun diyeceksiniz ama Yalnızlıktan kötü birşey yok su hayatta ... Çok üzgünüm bugün![]()
Benim eşim de 15 gün göreve gider. Biz bayılıyorum yalnız kalmaya, hepimizin en sevdiği alışkanlığı yalnız kalmak.Herkesin hayatı ve alışkanlıkları başka ama .. Ayrıca görev olsa neyse .. Ama yok dan yere ben yalnız kalırsam üzülüyorum
Neden anlamak bu kadar zor ?? Senin eşin mecburiyetten gitmiş... Tamam ... Ben eşimin eve gelmesi gereken saatte arkadaşının yerine çalıştığı için moralim bozuldu ....Benim eşim de 15 gün göreve gider. Biz bayılıyorum yalnız kalmaya, hepimizin en sevdiği alışkanlığı yalnız kalmak.
O kadar çok birbirlerinin yerine çalışıyorlar ki... Bence zamanla alışırsınız siz de. Ama bu zamanda kendinizden soğutmayın.Neden anlamak bu kadar zor ?? Senin eşin mecburiyetten gitmiş... Tamam ... Ben eşimin eve gelmesi gereken saatte arkadaşının yerine çalıştığı için moralim bozuldu ....
Tamam da ... Komiserleri bunlardan sorumlu ve bu yasak ... Mesela gece komiser o adamın çalıştığını düşünüyor ama eşim çalışıyor.. Komiser bunu öğrense çok kızar diye eşim kendisi dedi ... Bak senin eşin 15 gün çalışıyormuş .. Allah yardımcın olsun .. Belki doğuya gidince bizde de öyle olacak .. Ama su an eşim bi gün çalışsa bi gün tatil .. yani gerek yokki böyle şeylereO kadar çok birbirlerinin yerine çalışıyorlar ki... Bence zamanla alışırsınız siz de. Ama bu zamanda kendinizden soğutmayın.
Güya 2 gün tatil yapıcakti ya .. 1 gün boyunca uyudu zaten .. yani yine aynı hesaba geldi .. normalde de zaten 1 gün çalışıp bi gün tatil yapıyorO degilde hiç uyumadan nasıl çalıştı o kadar saat. ?