• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece kendimi düşünüyorum ...

Abartmışsın. Ayrıca sende kendine mesgale bul. Kurslara gidebilirsin part time çalışabilirsin evlenmeden once egitimin yarim kaldiysa onu tamamlayabilirsin. Alternatif cok. Ama boyle sabahtan aksama evde kocani beklersen dahaaa coook sararsın adama soyliyim

Seda universite okumayi dusunmez misin?
Emin ol kafan da rahatlar. Zaten yasin cok genc.
Esinin durumuna uzuldum ben esas.

Ne guzel dusunmus esiniz.arkadasimin yerine kalirsam yarin butun gunum bos olur o benim yerime baktiginda diye.ama umdugu olmamis.ona da yazik.bide sizin tribinizi gorurse agzinizin tadi kacacak.
Evet her aksam esiniz eve gelsin her sabah kahvaltıda iki sohbet edin ole gitsin istiyor olma izi anlarim ama adamin calisma sartlarini bilerek evlendiginiz icin sikayet etmeniz sadece yikici olmaktan baska ise yaramaz

Bence sizin sinirleriniz bozulmuş biraz.Anlattığınızda üzülüp kırılacak bir şey yok.
Adam saatlerce çalışıyor,yoruluyor.Kendini düşünecek tabii ki de.

Bi tek benmi kuskulandim? Adam zaten sabah 6da calisiyor. Aksam 6 oldugunda cikiyormus. O noktada zaten 12 saat calismis oluyor. Sonra diyelim arkadasini kirmadi ve saat 12'ye kadar calisti, etti 18 saat. Ve halen adam saat 6'da eve geliyor, ediyor 24 saat.

Ve bu adam ertesi gün yine böyle yapiyor. Ve tüm olanlardan komiserin haberi yok!

Yani bana bu isin icinde is varmis gibi geldi. Mesela niye konferans seklinnde cep telefonda konusuldu? Sonucta konu sahibin, is arkadasi ile ne alakasi var? Sanki bilerek yapildi gibi geldi bana. Ne bilim, bir is arkadasi bir iki saat idare edilebilir fakat kac gündür?? Burnuma pek iyi kokular gelmedi...

Valla ben de direkt kuşkulandım ama bi şey demeyeym dedim gariplik olsa eşi anlardı herhalde diye. Bunu ben yaşasam direkt konferans ne alaka komiserin haberi yok falan noluyor diye düşünürdüm

Valla ben de direkt kuşkulandım ama bi şey demeyeym dedim gariplik olsa eşi anlardı herhalde diye. Bunu ben yaşasam direkt konferans ne alaka komiserin haberi yok falan noluyor diye düşünürdüm

Ben bir is arkadasimi bir iki saat idare edebilirim fakat onun nöbet saatini üstüme almam. O zaman tatil isteseydi demi ama? Umarim bir gariplik yoktur. Yinede konu sahibi bunu bir arastirsin, tetikte dursun diyorum.

Sende çık gez dolaş tamam yanlız basına zor ama mesleğini bilerek evlendin sonuçta adam gezmeye gitmiyor ki göreve gidiyor.
Polis eşi demek fedakarlık demek

Bence eşinizin üstüne gitmeyin, işi sebebiyle böyle ekstra şeyler arada çıkacak mutlaka. Eşim polis olsa onun olmadığı geceler ailemi ya da arkadaşlarımı çağırırdım mesela ben. Kız kıza takılır, kısırları börekleri havada uçuştururdum. Böyle aktiviteler iyi gelebilir size :eğlence:

Konuda sizden çok eşinize üzüldüm. Ne kadar zor şartlarda çalışıyor...
Evinde de destek olmak yerine köstek olan ve ilgiye aç, bütün dünyası eşi olan bir kadın.

"Ve ben 4 duvarın arasında sadece o eve gelince mutlu olan karısı" Şu dünyaya bir kez geliyoruz, kendinize layık gördüğünüz hayat bu mu? Yapılacak yüzlerce şey varken üstelik.

Başlık bugün eşimin bana dediği ve benim ağrıma giden kelime ... Eşim gecesi gündüzü olmadan çalışan bir insan .. Ve ben 4 duvarın arasında sadece o eve gelince mutlu olan karısı .. Mesleğine saygım sonsuz ... Bunu bile bile evlendim .. Ama bazen beni de düşünmesini istemek çok mu ?? Bugün eşim her zaman olduğu gibi sabah 6 da uyandı ise gitti .. Neyse akşam oldu gelmesine 1 saat kaldı akşam 6 da çıkar işten .. Nöbet devredeceği arkadaşı aradı ya ufukcum dedi benim biraz isim varda gece 12 ye kadar idare eder misin beni ?? Eşim de tamam dedi .. ( bu arada benle konuşuyordu adam arayınca konferans yaptı ) eşim de tamam abi beklerim dedi.. Bende üzüldüm neden kabul ettin dedim işte yüzyüze bakıyoruz falan dedi .. Neyse tamam dedim .. Sonra bu adam aramış eşime sabah â kadar çalış demiş benim yerime Bende senin yerine çalışırım .. Eşimde tamam demiş .. Sonra beni aradı ben sabah gelicem .. Bende kızdım haliyle .. Ben sabahtan beri yalnızım evde birde gece yalnız kalmak istemiyorum dedim .. Sen beni neden düşünmüyorsun dedim .. Eşimde ben su an sadece kendimi düşünüyorum dedi .. Adamda benim yerime çalışacak ben tatil yapicam dedi .. Bende kapattım telefonu çok sinirlendim .. Sonra eşimin komiseri aramış .. Tabi böyle bir değişiklikten haberi yok eşimi evde sanıyor ya .. Ufuk yarın sabah görev e yazdım seni demiş .. Eşim beni aradı söyledi .. Bende ne yapıyorsan yap dedim ... Su an eşim bugün daha hava aydinlanmadan ise gitti akşam eve gelmedi arkadaşının yerine çalıştı yarında hiç eve gelmeden görev gidecek .. Peki BEN ?? Ben neresindeyim hayatının ?? Belki çoğunuz abartıyorsun diyeceksiniz ama Yalnızlıktan kötü birşey yok su hayatta ... Çok üzgünüm bugün :KK43:

Eşinize üzülmek yerine peki ya ben mi diyorsunuz :KK57: ee zaten sizin icin kendisi için çalışıyor. Eşinizde çok meraklı değildir bence sabaha kadar nöbet tut sonra tekrar çalış çok yorucu.. üzgünüm ama yaptığınız bencillik

Eşiniz kendi açısından haklı, siz de kendi açınızdan.

Adam işi gereği böyle yaşamak zorunda, e siz de eşinizle vakit geçirmek istiyorsunuz doğal olarak.

Tek başınıza keyif alabileceğiniz hobiler edinebilirsiniz, madem eşinizin pek vakti olmuyor. Belki bu konuyu kafanızdan atmanıza yardımcı olur.

Başka bir çözüm önerisi bulamadım, allah yardımcınız olsun...

Benim eşim de 15 gün göreve gider. Biz bayılıyorum yalnız kalmaya, hepimizin en sevdiği alışkanlığı yalnız kalmak.
Neden anlamak bu kadar zor ?? Senin eşin mecburiyetten gitmiş... Tamam ... Ben eşimin eve gelmesi gereken saatte arkadaşının yerine çalıştığı için moralim bozuldu ....

Anlayissizlikla suçlayan hanımlara sesleniyorum ... Konuya neden tek taraflı bakiyorsunuz?? Ve bu kadın düşmanlığı neden burda ??? Ben eşimin çalışma saatlerine laf etmiş miyim konumda ?? HAYİRRRR ... Eşimle çok çok çok gurur duyuyorum ..... Kimse onu benim kadar çok düşünemez .. .. Ben sadece eve gelmesine yarim saat kala ben yarın sabah geliyorum demesine üzüldüm ... Ayrıca bunu yapması zaten yanlış .. Komiser duysa soruşturma yiyebilir .. Ne gerek var böyle şeylere .. Zaten 12_24 çalışıyor ... yani dinlenebiliyor ... Arkadaşının yerine çalıştığı için üzüldum ama bir çoğunuz beni yanlış anladınız bazılarınız HİC anlamadınız

Neden anlamak bu kadar zor ?? Senin eşin mecburiyetten gitmiş... Tamam ... Ben eşimin eve gelmesi gereken saatte arkadaşının yerine çalıştığı için moralim bozuldu ....
O kadar çok birbirlerinin yerine çalışıyorlar ki... Bence zamanla alışırsınız siz de. Ama bu zamanda kendinizden soğutmayın.

O kadar çok birbirlerinin yerine çalışıyorlar ki... Bence zamanla alışırsınız siz de. Ama bu zamanda kendinizden soğutmayın.
Tamam da ... Komiserleri bunlardan sorumlu ve bu yasak ... Mesela gece komiser o adamın çalıştığını düşünüyor ama eşim çalışıyor.. Komiser bunu öğrense çok kızar diye eşim kendisi dedi ... Bak senin eşin 15 gün çalışıyormuş .. Allah yardımcın olsun .. Belki doğuya gidince bizde de öyle olacak .. Ama su an eşim bi gün çalışsa bi gün tatil .. yani gerek yokki böyle şeylere

Back
X