Sadece kırıldım...

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
801
575
103
29
Merhaba kızlar
Amcamın maddi durumu çok çok çok iyi (Allah daha çok versin)
4 ay önce benim doğum günümdü sıklıkla görüşüp konuşmamıza rağmen Doğum günümü kutlamadı bile
Geçen hafta kardeşimin Doğum günüydü ve ona neredeyse 1000 liralık bir hediye aldı
Kıskanmadım ama kırıldım hediyenin maddi değerinin bir önemi yok benim için
Ama ufak da olsa bana da bir şey alamaz mıydı ya da en basitinden kutlamaz mıydı
Amcamı çok seviyordum hala da seviyorum ama bu yaptığı hareket beni çok incitti
Gereksiz yere mi alınıyorum sizce

Hatirladigina eminseniz kirilirsiniz tabi. Gerçi kardeşinizin doğumgününü hatirlayip sizinkini unutmasi da kötü. Gelecek sene de kutlamazsa kırıldığınızı söyleyin bence. Şimdi çok zaman geçmiş söylemek mantıksız olur. Ya da doğumgününüzün tarihine yakın bir zamanda laf arasinda hatirlatin.

Yok bundan sonra hatırlamasa da olur zaten

Yok bundan sonra hatırlamasa da olur zaten

Hediye falan alması için öyle demedim. Hani insanlik halidir. Unutulduysa ve gec hatirlandiysa bir ay sonra kutlanmaz yani. Doğum gününüzü hatirladigina emin olduktan sonra da kutlamazsa gönül koyun demek istedim. Yoksa ayrimcilik yaptigina hemen emin olmayin derim ben. Ha yine kutlamazsa da söyleyin bu sefer kirildim diye. Bakalim ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…