- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
sağol canım iyi dileklerin için
bebeğim oldu 18 inde ,onun öncesi 3 gün hastanede yattım ,tansiyon yüksekliğinden düşmeyince aldılar ,2 gün bebeğim küvözde kaldı ama şimdi iyi çok şükür , burdaki arkadaşlar bana kızdı ama hastanede durumum riskli olmasına rağmen görümcem bikere bile aramadı doğum yaptım bırak hastaneye gelmeyi ozaman bile aramadı ,ummadığım insanlar aradı hep, erken doğum yaptım ,moralimi düzeltmek için ,ve şu gün oldu hala yok evdeyim ,beni bırak eşim çok kızgın ve kırgın şuan ablasına annesine söylediği zaman hemen savunmaya geçiyo ,yok bizi aradı,yok durumu yok ,ne alakaysa ,eşim ben onun iki doğumundada böylemi yaptım ,sabahlara kadar bekledim ben götürüp getirdim dediğinde yapmasaydın demiş ...bunu duyunca iyice soğudum artık, o yüzden gerçekten hiç sallamıycam ,
hani yapmam sonuçta dayısı falan diyodum ama onlar eşimi ne kardeş yerine e evlat yerine koyuyolar ,eşimide göndermiycem ,bunlar bundan anlıyolar ...
Allah analı-babalı büyütsün canım gözün aydın olsun..
valla bu saatten olsa bende olsam sallamam yani bir abla kardeşinin çocuğu olur da nasıl aramaz nasıl sormaz? yedi kat yabancılar bile arıyor tebrik için.
ben böyle bir ablanın sünnetine falan gitmem kimse kusura bakmasın,herkes ne ekerse onu biçer.