• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece kısacık bir soru (herkes 2 dk sıını ayırırsa çok sevinirim)

sağol canım iyi dileklerin için
bebeğim oldu 18 inde ,onun öncesi 3 gün hastanede yattım ,tansiyon yüksekliğinden düşmeyince aldılar ,2 gün bebeğim küvözde kaldı ama şimdi iyi çok şükür , burdaki arkadaşlar bana kızdı ama hastanede durumum riskli olmasına rağmen görümcem bikere bile aramadı doğum yaptım bırak hastaneye gelmeyi ozaman bile aramadı ,ummadığım insanlar aradı hep, erken doğum yaptım ,moralimi düzeltmek için ,ve şu gün oldu hala yok evdeyim ,beni bırak eşim çok kızgın ve kırgın şuan ablasına annesine söylediği zaman hemen savunmaya geçiyo ,yok bizi aradı,yok durumu yok ,ne alakaysa ,eşim ben onun iki doğumundada böylemi yaptım ,sabahlara kadar bekledim ben götürüp getirdim dediğinde yapmasaydın demiş ...bunu duyunca iyice soğudum artık, o yüzden gerçekten hiç sallamıycam ,

hani yapmam sonuçta dayısı falan diyodum ama onlar eşimi ne kardeş yerine e evlat yerine koyuyolar ,eşimide göndermiycem ,bunlar bundan anlıyolar ...

Allah analı-babalı büyütsün canım gözün aydın olsun..

valla bu saatten olsa bende olsam sallamam yani bir abla kardeşinin çocuğu olur da nasıl aramaz nasıl sormaz? yedi kat yabancılar bile arıyor tebrik için.

ben böyle bir ablanın sünnetine falan gitmem kimse kusura bakmasın,herkes ne ekerse onu biçer.

Bebişini güle güle sağlıkla huzurlu büyüt İnşallah.Böyle insanlarda bırak uzak olsunlar daha iyi bunlar gelip gelip gitse nolacak daha çok sinir harbi yaşatırlar insana boşver isabet olmuş.

oh oh maşallah canım benim çok şükür yavrunu almışsın kucağına çok sevindim senin herşeyden önce meşgul olacağın biri var artık çok şükür onunla eşinle ilgilen . nasıl sağlık durumu falan iyimi ??
hem aramadıkları daha iyi boşver seni sevmeyen çekemeyn biri belki daha da can sıkardı salla gitsin ya ;Yaradan görüyo herşeyi ve kimsenin yanına kalmaz yapılanlar bu bi gerçek ...

sağol canım iyyim ok şükürağrım sızım yok, kalmıyor gerçekten ne halleri varsa görsünler ,ben hayatımın en güzel zamanlarını geçiriyorumşuanda kendimede kızıyorum niye takmışım ki onları okadar :19:

gözün aydın,hayırlı olsun.bebeğini güle güle büyüt ilayda:emir_bebek:

çok sağol canım :16:

Allah analı-babalı büyütsün canım gözün aydın olsun..

valla bu saatten olsa bende olsam sallamam yani bir abla kardeşinin çocuğu olur da nasıl aramaz nasıl sormaz? yedi kat yabancılar bile arıyor tebrik için.

ben böyle bir ablanın sünnetine falan gitmem kimse kusura bakmasın,herkes ne ekerse onu biçer.

aynen canım hiç ummadığım insanlar aradı tebrik etti içimi rahatlattı , kayınvalidem kalıyo yanımda her işimi yapıyo sağolsun ben sadece bebeğimle ilgileniyorum ama şürekli görümcemi anlatıyo ,hiçbir istediği olmamış yok halı alçaktı alamamış elbisesini istediği gibi almamışlar kaynanası göndermemiş ondan gelememiş hep açıklama yapıyo ,siz ağırlığınızı koyun ozaman ,ama hiç cevap vermiyorum onlarla ne ilgisi varsa bi telefon çokmu zor ,eşimde böyle olunca iyice kızıyo sen haklısın oğlum diyceklerine hep savunmaya geçiyolar kavga kırgınlık çıkmadan bitsin şu kırk başka bişey istemiyorum

Bebişini güle güle sağlıkla huzurlu büyüt İnşallah.Böyle insanlarda bırak uzak olsunlar daha iyi bunlar gelip gelip gitse nolacak daha çok sinir harbi yaşatırlar insana boşver isabet olmuş.

sağol canım
öyle pişkinler ki bişey yokmuş gibi davranırlar eminim

aman tansiyon çok önemli dikkat edin yazacakken siz zaten doğum yapmışsınız :) tebrik ederim bebeğinizle mutlu bir yaşam dilerim. yine de bir hatırlatma olsun tüm hamile bayanlar için GEBELİKTE TANSİYON konusunu lütfen dikkate alın önemsememezlik yapmayın. 3 ay önce komşumu kaybettim doğumda bu sebepten ve hala çok içim yanıyor :( bebeğe ise babannesi bakıyor.
size tekrar bebeğnizle sağlıklı mutlu bir hayat dilerim

şehir dışıysa gitmezdim uzaksa yani eşim de gitmezdi ki bana bi şey olsa yanımda olsun diye...
ama aynı şehirse gider otururdum bir saat kadar eşimle sonra kalkardım malum sandalye üstünde zor oturman..
eşin çok istiyorsa git yalnız gönderme ama kabul ederse bırak tek gitsin zaten aynı şehirse bi telefon kadar yakın sana..
anlayamadıgım benim arkadaşlarım son günlerine kadar işte calıştı yani gebelik risk yoksa yatmayı gerektirmiyor ki..

bir de görümcenin sana kastı oldugunu sanmam bu tarih uymuş yapmış işte kendini böyle düşünerek onlardan soğutarak mutsuz edersin sonucta bi ömür yüz yüze bakacaksın...

bazıalrı eşini gönderme diyor yok öyle bir dünya yegeninin sünneti aynı şehirse gidecek biz bayanlar yegenimizin sünnetine gitmez miydik bu kadar da aile ilişkilerini bozmaya calışmak bayanlara ancak zarar getirir..

Back
X